Stefanel event

22:44:00

Buna seara tuturor! Aseara a avut loc un eveniment de aniversare a Vilei Stefanel . Vila Stefanel - concept -store unic in Romania , chiar in Piata Romana a Bucurestiului. Brandul italian Stefanel se afla demult in Romania , dar acest concept este cu totul deosebit .
La aniversare au fost prezenti reprezentanti Stefanel din Italia , printre care si Carlo Stefanel . Au fost invitate foarte multe vedete , presa si bloggerii . Cu ocazia aceasta s-a lansat si colectia toamna-iarna .
Mi-a placut mult colectia Cashmere , haine comode , extrem de calitative si trendy . Mi-a placut incaltamintea , pantofi din catifea , cizme . Colectia de genti si accesorii  , paltoane - foarte frumoase!
A fost foarte , foarte multa lume , as putea spune o inghesuiala , dar per total un prilej bun de a socializa  , admira colectia si o seara relaxanta.
                       Ati vazut deja noua colectia si ce v-a placut cel mai mult ?











bagnecklace , headband

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Pantofii lila sunt adorabili, mi s-ar potrivi perfect! Pacat ca la Cluj nu stiu sa avem :(((

    RăspundețiȘtergere
  2. Стеллочка, какой интересный и необычный образ! На тебе свободный силуэт видеть не привычно, но до чего хорошо обыгран. Очень и очень красиво!
    Целую:)

    RăspundețiȘtergere
  3. What fun, darling!
    Love your look, especially the necklace!

    xoxox,
    CC

    RăspundețiȘtergere
  4. e superba tinuta ta! mie imi place mult stefanel, dar preturile mi se par destul de mari

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am fost suparata pe Romania mult timp! Pana la urma am realizat ca momentan trebuie sa imi pese mai mult de viata mea si de binele meu, si mie imi era bine in Romania! Imi e si acum :)
    Insa sunt suparata ca 90% dintre romani, chiar nu le merge bine si am ajuns chiar sa ma identific cu ei! sa tratez problemele tarii, ca fiind problemele mele! Pana la urma am reusit sa ma detasez!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai fost foarte frumoasa in albastru - ca de obicei! Mi-a facut placere sa ne revedem! Kisses:)

    RăspundețiȘtergere