Beauty intelligence

08:34:00



                                             Discover your true beauty with BABOR

surse
Ce femeie nu doreste sa fie frumoasa? Sa zambeasca in fiecare zi si in oglinda sa reflecte un chip luminos , sa atraga priviri  de admiratie , sa primeasca complimente si nu sa se retuseze in Photoshop ?
Din pacate , nu exista nicio crema miraculoasa , dar exista cosmetice profesionale cu o concentratie mare de substante active .
BABOR  este una din putinele companii care se poate lauda cu produse de ingrijire la fel de sigure ca si natura , toate studiile si cercetarile companiei se efectueaza de catre personal medical si garanteaza siguranta
Absolut toate produse NU contin ulei mineral , sunt optimizate pentru PH pielii si NU sunt testate pe animale! Mai bine de 50 de ani cercetarile medicilor dermatologi au dus cu succes la tot mai multe inovatii in domeniu , produsele BABOR sunt folosite in cele mai renumite saloane din lume , dar acum sunt disponibile si pentru ingrijire la domiciliu .
Inalta puritate si calitatea exceptionala a materiei prime vegetale au determinat efecienta de neegalat , performanta si siguranta totala pentru toate produsele BABOR .
In cele din urma cercetarile laboratoarelor BABOR au dus la descoperirea celui mai mare mister ale celulei umane -imbatranirea . Cine vrea sa imbatraneasca ? Acum BABOR  ne ofera cheia pentru tinerete -
HSR DE LUXE ! Datorita sinergiei noilor ingrediente -HSR Telovitin , HSR lifting integral si extract din perla neagra - produse HSR DE LUXE ofera un efect diferentiat fata de toate semnele de imbatranire .
Nu sunt pur si simplu cuvinte , sunt zeci de ani de cercetare si iata ca orice femeie se poate bucura de efectele acestor produse minunate .


For years we have known that beauty lies within the genes. Now we have discovered the exact location.

Research has unveiled what may be one of the biggest mysteries 
surrounding human cells: the cause of their aging. HSR® de luxe is the answer.
Thanks to the perfect synthesis of the new high-performance active ingredients HSR® Telovitin, the HSR® Lifting Integral Complex and Black Pearl Essences, which act as a beauty catalyst, the HSR® de luxe products tackle all signs of skin aging.
HSR® Telovitin delays skin aging by stabilizing the tips of the chromosomes, which are essential for cell division. This greatly extends the life cycle of skin cells and thus significantly slows down skin aging. At the same time, the effective active lifting ingredients in the HSR® Lifting Integral Complex reduce wrinkles visibly and continuously, resulting in smoother-looking skin and firmer contours. Black Pearl Essences also act as a catalyst, and thus improve the absorption of the active ingredients.
Skin is left visibly smoother and more elastic. Existing signs of aging such as wrinkles, age spots or redness are reduced, with exceptional results, and the complexion has a fresh, youthful appearance. Results are evident from the very first day of use.
With HSR® de luxe the secret of eternal youth is revealed and presented exclusively to you.
Si ca in fiecare an , BABOR a selectat cele mai selecte fluide in fiole pretioase si a alcatuit un ADVENT CALENDAR 2012  .Pentru ca noi sa fim frumoase si incantatoare,  pentru cura intensiva de tratament de 24 de zile inainte de sarbatorile de iarna . Fiecare fiola este un dar pretios ce trateaza pielea stresata din decembrie si ofera o extra stralucire. Pentru ca meritam!
The BABOR Advent calendar:
2 x Hydra Plus Active Fluid: revigoreaza pielea insetata; confera hidratare; acidul hialuronic ofera hidratare intensa si fortifica bariera naturala a pielii
3 x Algae Active Fluid: un val de hidratare pura, extrasa din puterea oceanului. Planctonul natural din alge curata tenul in profunzime!
2 x New Skin Fluid: ceramide solubile in apa, obtiunte din seminte de floarea soarelui; lupina si plantina regenereaza matrita lipidica.
2 x Anti-Stress Fluid: amino acizi obtinuti din iarba rosie (Phragmites karka) si poria cocos (cunoscut si sub numele de paine inidiana) fortifica si intareste bariera de protectie a pielii si ii confera fermitate!
3 x Collagen Booster Fluid: stimuleaza productia proprie de colagen si reorganizeaza fibrele de colagen; acestea sunt mult mai ferme cu o structura regulata!
3 x 3D Lifting Fluid: actioneaza pe trei directii pentru a sterge urmele timpului de pe tenul nostru: elimina liniile fine, conferma fermitate tesuturilor si defineste conturul!
5x HSR Glamour Fluid: editie speciala pentru Advent calendar. Particule de aur care confera pielii o stralucire eleganta, in timp ce aurul lichid stimuleaza activitatea celulelor!
3 x SeaCreation Serum: activi cu cea mai inalta eficacitate, luxosi, obtinuti din ingrediente din adancul oceanului care rasfata pielea!
surse
 

Dragele mele prietene , aveti grija de frumusetea si tineretea din timp , nu lasati ca stresul si grijile sa va copleseasca .
Meritati sa folositi tot ce e mai bun pentru voi , zambiti si o sa atrageti toate privirile de admiratie! Va imbratisez! 

You Might Also Like

10 comentarii

  1. Fiolele sunt DE VIS!!!!! Le-am avut pe toate si sunt absolut geniale!

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos post , am vazut si eu anul trecut caendaru de advent...am scump pentru bugetul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Отличный обзор, Стелла!
    И мне понравился новый дизайн твоего блога!
    www.gvozdishe.com

    gvozdishe on Facebook

    RăspundețiȘtergere
  4. Thank you for your lovely comment!!
    I follow you now on GFC and facebook !!!!!!!

    http://www.facebook.com/estilohedonico
    http://estilohedonico.blogspot.pt/

    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  5. Suna bine, este prima data cand aud despre ele. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. this brand is new for me, would like to try the products
    kisses
    I LOVE SHOPPING

    RăspundețiȘtergere