Bloggers meeting - Webstock

20:52:00

Salut pe toti cititorii mei . Am cititori si comentatori fideli , dar si unii care nimeresc pe blogul meu din curiozitate sau intamplare , va multumesc tuturor ca imi cititi randurile si pot sa impart cu voi o parte din viata mea!
Asa cum v-am anuntat , astazi am participat la cel mai mare eveniment dedicat social media si bloggerilor .
Evenimentul a avut loc  intr-o locatie superba , sponsorizat de Vodafone , Doncafe ,Huawei, hp , Staropramen , Bitdefender.
Am participat la sectiunea pro blogging , am vazut pe unele fete bloggerite de beauty si am fost in compania prietenului meu drag, un baiat talentat  Emanuel .
Trebuie sa recunoastem ca in ultimul timp bloggingul a luat avant , pe zi ce trece apar tot mai multi bloggeri in diferite domenii , dar trebuie precizat si faptul ca poate tot atatea bloguri se inchid si dispar difinitiv .
Poate pentru oameni necunoscatori pare ca a avea un blog e ceva foarte simplu . Dar trebuie sa contrazic .
Numai bloggerii ce mentin blogul sau ''viu '' , cu subiecte interesante , implicati in diferite campanii stiu ce munca implica . Si da , parerea bloggerilor conteaza si foarte mult! De aceia tot mai multe companii apeleaza la bloggeri din diferite domenii pentru a genera o opinie , testarea  ,promovarea  produselor , etc
In luna noiembrie blogul meu va implini 2 ani de cand l-am deschis timid , dar cred ca am crescut frumos si cu siguranta este loc de mult mai bine si ma bazez pe voi , cititorii mei fideli si intamplatori , iar eu promit sa va mentin interesul .
Ei bine , astazi la Webstock au participat bloggeri renumiti , care au muncit ani de zile sa ajunga unde sunt si au impartasit secretele lor , tipsuri , au dat sfaturi cum sa-ti cladesti blogul si sa-l mentii,pentru ca asta conteaza .
Citesc demult blogul lui Razvan , am luat in considerare sfaturile si tipsurile lui , dar si astazi a avut un discurs interesant si de folos .
Costin Cocioaba , Cristi China , Cetin Ametcea , Adrian Ciubotaru  , Victor  , Sebastian Bargau , Vali Petcu - greii greilor  in blogging au fost haiosi , dar au raspuns intrebarilor la modul serios , fiecare a venit cu un subiect si spun sincer , mie mi-a placut mult evenimentul , am avut ce invata de la oamenii astea .  Da , l-am vazut si pe Manafu .
Asta a fost a 5 editie si cine interesat sa-si dezvolte blogul Urmariti aici  cand se anunta urmatoarea editie .
Dupa 2 ani de blogging am si eu parerea mea [cat cunosc eu ] despre blogging , bloggeri , o sa mi exprim parerea intr-o postare separata .
Va multumesc ca m-ati citit , ca  sunteti cu mine , va doresc un week-end frumos !










You Might Also Like

15 comentarii

  1. Multi ani inainte, la fel de frumosi ca pana acum! Ati facut ceva frumos in acesti 2 ani, ati muncit si rezulatul nu a intarziat sa apara! Aveti multi cititori fideli( unul sunt chiar eu) care va citesc si va apreciaza pentru tot ceea ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu esti stralucitoare ca intotdeauna :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ne-am facut blogurile cam in aceeasi perioara. si eu aniversez 2 ani de blog, in octombrie :)
    sa ne spui si noua despre ce s-a discutat. eu sunt extrem de curioasa.
    p.s.: sper sa nu te superi pe mine, insa nuanta fondului de ten pare prea deschisa. sau o fi de la blitz...
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. hapi,esti o draguta ca intodeauna,iti multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina , cred ca de la blitz,lumina era nu tocmai buna acolo.mersi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Макияж понравился-тебе идет!

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow ce frumos...mi-ar fi fost si mie de folos sa ii ascult...Astept cu nerabdare o postare cu mai multe detalii si pareri. Pup. Felicitari si la cat mai multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  8. Roxana, eu am anuntat din timp ca sa inscrie toti! nu ai vazut?
    mersi mult , puppp

    RăspundețiȘtergere
  9. A fost o experienta folositoare şi care sper eu să se mai repete.
    O companie mai mult decât plăcută.
    Va mulţumesc pentru tot.
    :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Стелла, поздравляю! Ты молодец! Очень динамичная, успеваешь посещать такие интересные мероприятия, выглядеть шикарно и быть позитивной!

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga mea esti impecabila, ca intotdeauna de altfel. Sunt de acord cu tine, o femeie trebuie sa fie ingrijita oriunde se duce :* Imi place pantofii la nebunie...

    RăspundețiȘtergere
  12. Pantofii cu animal print sunt superbi!

    Sunt atatea de invatat si experimentat in acest domeniu si intotdeauna sunt binevenite sfaturile.

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere