Smiley & Lee Cooper giveaway [RO] -CLOSED.

20:45:00

Surpriza promisa in postarea anterioara - Giveaway oferit de Lee Cooper Romania cititorilor mei din Romania . Smiley este imaginea brandului in sezonul primavara-vara 2012 si demonstreaza versatilitatea colectiei  care promoveaza un stil de viata relaxat ,casual si cool .
Giveaway rules :

- Like FB page Lee Cooper Romania
- Like  pagina mea FB
-Raspundeti la intrebarea : cum ati purta jeans , cu ce ati combina , deci un raspuns creativ despre cum vedeti voi un outfit cu jeans
-Lasati adresa de mail
In comentariul trebuie sa specificati daca ati indeplinit toate regulile . Totul va fi verificat.
Fix dupa 48 de ore va fi anuntat castigatorul, nu prin random , nu la intamplare . Eu si Lee Cooper vom alege cel mai creativ raspuns . Mult succes ! Pot participa atat fete cat si baieti !
Castigatorul va primi o pereche de pantaloni scurti Lee Cooper din colectia primavara-vara 2012 .




GIVEAWAY CLOSED! MULTUMIM TUTUROR PENTRU PARTICIPARE !
JURIUL A DECIS , FARA SUPARARE , UN COMENTARIUL SCURT SI LA OBIECT -
                                                        ADINA VLAD
               Please ,trimite datele tale la adresa de mail adamstella2000@ yahoo.com

You Might Also Like

27 comentarii

  1. blugii LEE COOPER i-as purta cu tenisii mei noi cu flori, putin suflecati, un tricou rosu putin mulat si musai palaria mea de soare in nuante de albastru si verde totul asezonat cu geanta mare(ca sa incapa toate nimicurile) de culoare crem, cerceii mici(tip boaba) rotunzi in culorile curcubeului si musai parul prins intr-un coc ciufulit in crestetul capului.
    smilingelf@gmail.com // fb ccarmenelena.9

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Stella!:* Tin de la inceput sa iti zic ca iti admir blogul si iti urmaresc toate postarile fashion,esti o adevarata doamna in toate sensurile cuvantului! ;)

    Am indeplinit toate conditiile,fiind urmaritoare fidela a lui Lee Cooper Romania si ia paginii tale,mai ales ca apreciez mult devotamentul lui Smiley si metoda prin care isi promoveaza colectia:relaxat si casual,cool.


    In acest moment am idei multe in privinta purtarii jeansi-lor scurti,mai ales pe vremea aceasta torida.Aş purta viitorii mei pantaloni Lee Cooper din colectia curenta in contrast cu un tricou alb cu imprimeu floral (il iubesc in acest an,este versatil,si dragut) si i'as asorta deasemenea cu niste bascheti rosii-visinii Converse(merg foarte bine cu jeansii scurti .
    Pe unghii as purta un albastru electric cu care as asorta si ochelarii mei Wayfarer cu rama albastra si lentile negre .

    Chiar daca este vara si temperaturile sar de 30 de grade,nu trebuie sa neglijez machiajul,iar pentru aceasta combinatie as opta pentru un machiaj soft bazat doar pe evidentierea unei linii fine de tus si buze nude si pometi piersicii pentru a se asorta cu bronzul:p (mai ales ca stau la mare:P )

    Pentru toate explicatiile mele am pregatit si un colaj in Polyvore pe care va invit sa il analizati!:)
    http://www.polyvore.com/cgi/set?id=50940004

    Sper sa va placa raspunsul meu si deabia astept sa port jeansii Lee Cooper:P

    PS: Felicitari Lee Cooper pentru ca ati fost prezenti si in videoclipul lui Smiley-dead man walking:x Genial tricoul;))

    Last: FB name:Letitia Golea

    RăspundețiȘtergere
  3. Am dat like ambelor pagini cu numele: Diana Mi
    Iata si combinatia mea: pantaloni scurti de blug cu un tricou alb largut bagat jumatate in pantaloni, un lant lung, o palarie fedora, platforme sau sandale fara toc si o gentuta micuta:)

    Diana MI

    RăspundețiȘtergere
  4. am uitat emailul;tsunamii_cikky@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Jeansii scurti sunt un must-have al acestui sezon si nu trebuie sa lipsesasca din garderoba niciunei femei! fie ca ii purtam cu cizme perforate, sandale cu platforme sau conversi jeansii scurti ne pot scoate din multe incurcaturi atunci cand nu stim cum sa ne imbracam!Pot fii purtati la plimbare, la intalnirile cu prietenii, la suc dar si la birou..de ce nu? Pot fii accesorizati cu un tricou alb sau o camasuta vaporoasa inflorata si niste sandalute inalte cu platforma!

    Insa in cele mai multe situatii as opta pentru jeansi scurti clasici la care as purta cu siguranta conversi.sunt incaltarile mele preferate ,din punctul meu de vedere mereu la moda si mai ales foarte comode! As purta un maieu largut,dintr-un material vaporos si nu as uita bineinteles de accesorii: nelipsitii ochelari de soare , geanta sport dar si o esarfa alba cu floricele purtata pe post de bentita...un look tineresc as spune eu!
    Din pacate nu ma pricep la colaje,v-as fii exemplificat ideea mea, sper sa se inteleaga din descriere!

    Pentru un plus de culoare as alege jeansi scurt, maieu alb puse in valoare de pantofi si bratari in culori neon!

    Am indeplinit toate conditiile!sa fie cu noroc si sa am parte de acesti minunati blugi in aceasta vacanta care se anunta una foartee lunga!
    fb-andreescu raluca

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna doamna Stella!

    Ma inscriu si eu :)

    Am dat like ambelor paginii cu numele Adelina Tomescu.

    Eu imi imaginez tinuta ideala astfel: o pereche de jeans pana la glezne, tip tigareta, o pereche de pantofi cu varful ascutit, nude. I-as asorta cu o bluza rosie, asimetrica, cu un umar gol, fluida si usoara. Apoi mi-as pune o pereche de cercei tip spaniol, lungi, care sa se impleteasca cu buclele din parul meu. Pe maini as alege sa port o bratara lata, aurie. Unghiile mi le-as face turcoaz, ca valurile marii iar machiajul ar fi lejer, dar feminin, gen pin up, cu o linie de tus si un fard champagne. Rujul ar fi nude, sau piersica. Iar atitudinea? Ar fi a unei femei increzatoare in fortele proprii :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am uitat mailul. Uf! Sper sa nu fiu descalificata :( tais379@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Ladunca Ionelia15 iunie 2012 la 01:30

    FB- Ladunca Ionelia
    Email- oanaliaolaru@yahoo.com

    Trebuie sa recunosc ca acest concurs mi-a pus imaginatia la treaba...aparent intrebarea este destul de simpla insa raspunsul este destul de complicat...O pereche de jeans poate fi accesorizata foarte usor...totul depinde de starea de spirit..evenimentul...si momentul zilei. Sa recunoastem...nu cred ca exista persoane care sa nu aiba in garderoba o pereche de jeans....Tocmai ca sunt usor de purtat si reprezinta pe toata lumea...Sa detaliez tinute, va marturisesc ca majoritatea activitatilor mele din ultima vreme se rezuma la Matei si Stefania...deci..dimineata plimbare...jeans, adidasi si un tricou lejer....Spre seara iar imbrac o pereche de jeans accesorizati cu un tricou cazut pe umeri si sandalutecu toc comod...doar facem plimbarea de seara....si aici intra si oprirea la terasa... Trebuie sa recunosc ca mi-au venit in minte tinute de club, insa momentan nu mai reusesc sa ajung in club....oare am imbatranit?!! wow ..am doi copii...s-a dus oare cu, clubareala??!!! Pentru moment s-a stopat insa se reia in curand..cand implinesc gogosicile 2 ani.. Dar m-am luat cu vorba si am uitat sa va spun ce mi-a trecut prin minte cand ma gandeam la raspuns...eu fac parte din Generatia cu cheia de gat...si imi amintesc ce furori faceai daca aveai o pereche de jeansi...accesorizati cu o pereche de gregorio-rizo(nu stiu daca e scris corect), pantofi aceeia sport asa de catifea... Parca mi-as dori sa mai traiesc aceea experienta...as purta pentru o zi jeans si accesorii care sa ilustreze perioada Generatia de gat...!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am indeplinit si eu conditiile si imi permit sa visez la plimbarea perfecta pe plaja in noua mea pereche jeans.

    Deja ma vad pe malul marii cu un bronz auriu, cu iia mea preferata din panza topita cu flori galbene brodate manual, cu jeansii scurti, un colier tip salba rotit in jurul gatului, cerceii gipsy cu margele de coral si bratara de piele impletita de cea mai buna prietena a mea. In mana mi-as duce sandalele bronze cu platforma mica acoperita de sfoara impletita. Ce rost are sa stai incaltata pe plaja?

    Mi-as purta cu mandrie machiajul de plimbare pe faleza: un strop de gloss, unul de rimel si un zambet mare pe buze. Si uite asa ti se face pofta de plecat la mare pe nepusa masa!

    RăspundețiȘtergere
  10. FB Cristina Dumea

    Si acum sa va povestesc despre tinuta mea care ar include bluejeans Lee Cooper...
    So, tinuta ideala si extrem de comoda, cel putin pentru la birou unde-mi petrec cea mai mare parte a zilei, consider ca este o pereche de bluejeans indigo, drepti si o camasa/bluza de panza alba, cambrata, balerini rosii si accesorizata cu o esarfa rosu/alb/albastru, legata in jurul gatului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Alexandra Beldica15 iunie 2012 la 09:30

    Jeansii sunt deja de foarte mult timp un must have in garderoba oricui, fie ce vorbim despre fete, fie ca vorbim despre baieti. Desi toata lumea vorbeste de little black dresses sau rochite peplum sau alte tendinte ale momentului, jeansii mi se par cei care nu vor pierde niciodata teren datorita confortului si lookului casual pe care l-as putea lauda cateva ore fara oprire :).

    Cred ca inca din introducere se poate observa ca sunt adepta tinutelor lejere, casual, cat mai comode, lucruri oferite cu succes de jeansii "cei de toate zilele". Avand in vedere ca vara deja s-a instalat bine la noi in tara, cei scurti sunt o alegere potrivita.

    Mi-ar placea sa combin o pereche de blugi scurti cu niste ghete/bocanci cu aplicatii metalice pentru a da un look mai rock tinutei mele. Ca bluza cu siguranta as purta un top ceva mai larg, poate asimetric care sa-mi permita miscarea libera prin valurile de caldura ce ne asteapta afara. De asemenea, mereu mi-au placut franjurile, asa ca un astfel de tricou/top ar fi binevenit la tinuta pe care o am in minte.

    Acum accesoriile: In cazul in care as alege un top cu franjuri probabil ca as renunta la accesoriile din jurul gatului pentru a nu fi prea incarcata, dar pe mana voi purta cu siguranta ceasul meu "de rocker" plin cu tinte "fioroase". Fiind studenta la informatica, probabil ca geantuta draguta si neincapatoare care probabil ca s-ar fi pretat tinutei va fi inlocuita cu vesnica geanta de laptop fara de care traiesc destul de greu. Avand parul lung si cret probabil ca il voi pastra fie desfacut, fie prin intr-o doaca lejera. Ca machiaj il prefer pe cel natural, asa ca in afara de ceva fond de ten, pudra, blush, rimel si gloss nu cred ca as purta. Ah... si desigur unghii negre sau bleumarin!! In plus, parfumul favorit, fie iarna, fie vara, ar fi Black XS de la Paco Rabanne.

    Cam atat as avea de spus despre tinuta... Cat despre blog, nu pot spune decat FELICITARI!!!

    FB id: Alexandra Beldica
    Yahoo mail: allex_andrra@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Am indeplinit conditiile si vin si eu cu ideea mea :).
    Ma vad putand niste jeansi scurti cu un top negru si o camasa transparenta ciclam neon putin mai lunga in spate si bagata in jeansi in fata si niste sandale cu toc aceeasi culoare + un plic albastru neon :D.
    As purta tinuta in zi de vara, seara, la mare :)
    e-mail: carmen_just_4_you@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu as purta jeansii cu un tricou lejer cu imprimeu floral, o pereche de sneakersi cu platforma ascunsa, o bratara colorata si vesela si o geanta sport mare.
    Am realizat si un set in Polyvore pentru a prezenta mai bine ce am scris mai sus:
    http://www.polyvore.com/denim_floral_print/set?id=50981099
    Relaxat, casual si cool, nu-i asa?

    Am dat like cu numele Dorina Daniela, iar adresa mea de mail e anotherside_dorina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Am dat like pe facebook cu numele: Fierascu Carmen
    Email: tic.tac23@yahoo.com

    Ce frumos concurs ati organizat!! O sa ma alatur si eu, cu speranta de a castiga o pereche de pantaloni scurti Lee Cooper din colectia de primavara 2012. Tin sa precizez ca imi plac produsele lor, prima data cand m-am indrogastit de aceasta firma a fost pe la 15 ani, cand am vazut la fratele meu mai mare un portofel de la aceasta firma, un maroniu cu cusaturi fine si perfecte, pe care si acum il foloseste. Deci, calitatea cu alte produse, nu se compara.
    Am realizat o tinuta cu ajutorul unui site(envy.ro) pentru a prezenta mai clar ideea pe care am avut-o in realizarea ei, sper sa va placa, mie imi place foarte mult, articolele pe care le-am folosit sunt printre preferatele mele(maieu din dantela, papuceii animal print,bentita animal print, nunate de roz si roz pal)si as purta-o mandra atat la un cocktail, cat si la o petrecere sau o intalnire cu cei mai buni prieteni.
    http://www.envy.ro/my-envy/myset/tinuta_21913.html
    Asadar, in realizarea tinutei am folosit lenjerie cu danteluta in nuante alb/negru, o pereche de papucei cu toc jos animal print care imi plac foarte, foartee mult, o pereche de jeansi la care am ajustat o curea, dar se putea ajusta si o esarfa ingusta,un maieu din dantela elagant, un portofel intr-o nuanta placuta, un accesoriu-evantai, care iti sare in ajutor(cel putin, eu mereu port unul in geanta:D), o bentita animal print si nu un ultimul rand, un inel foarte frumos, care e accesoriul cel mai important din aceasta tinuta.
    Nunta pe care as da unghiilor ar fi o cloare pala de roz sau crem, parul l-as lasa desprins, eventual i-as face niste onduleuri+bentita animal print, iar machiajul ar fi unul usor, in nuante mate. culoarea crem.
    Multumesc inca o data pentru acest concurs pe care l-ati organizat, suuces atat mie cat si tuturor participantilor. Va pup!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna!
    FB: Raluca Stere
    E-mail: urban_girl_raluck[at]yahoo[dot]com
    Intr-o zi torida de vara as combina o pereche de boyfriend jeans cu un tricou simplu alb, de bumbac iar in picioare as adauga o pereche de balerini nude. Pentru o nota de culoare as alege un plic supradimensionat corai.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. Am uitat de FB:((..sper sa nu fie probleme.
    FB: Carmen Ghituleasa

    RăspundețiȘtergere
  17. :)..aici m-ai lovit Stela...este piesa mea favorita , iubesc blugii mai presus de orice...combinatii ? practic...nelimitate...a mea favorita ???...blugi boyfriend , top negru sau alb simplu , pantofi nude cu platforma , un colier statement casual , rujul nude , parfumul preferat , un clutch corai...si multa voie buna !
    fb-oprea cami
    carmen_g39@yahoo.com
    ...pentru scurti...balerini super colorati , maieu reiat simplu , esarfa :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna Stella!

    Eu mi-as imagina tinuta cu niste pantaloni scurti LEE COOPER, bluza din in alba,vaporoasa, o curea bej,din piele impletita, o palarie de soare din paie, cu boruri largi, tot in culorile pamantului, ochelari de soare, sandale cu platforma( ceva metalic, auriu), iar ca bijuterii probabil margele lungi din pietre mari colorate (jad, ametist, coral, etc) si un inel oversized.As prefera ca bijuteriile sa aiba finisaje aurii.

    Chiar mi-ar placea sa incerc outfitul!Adresa mea este corinne.pp20@yahoo.com
    XOXO

    RăspundețiȘtergere
  19. http://www.polyvore.com/cgi/set?id=50985842
    Cam asa vizualizez tinuta!

    RăspundețiȘtergere
  20. Adina Vlad
    adina_vld@yahoo.com

    Eu as imbraca pantalonii scurti de jeans cu o pereche de sandale minimaliste Givenchy 2012, cu un tricou dantelat si un blazer oversized la un nasture cu manecile suflecate 1/3. Un coc in varful capului si niste cercei supra dimensionati si muuulte bratari la una din maini. Si un Chanel 2.55 orice culoare!!!
    Mercik

    RăspundețiȘtergere
  21. As combina jeans cu sandale gladiator si un tricou de culoare deschisa.Acum depinde si ce fel de jeans ar fi.

    rallu.93 (@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna! Am dat like pag cu numele de andra marin!e-mail:redfoxy89@yahoo.com
    Cat priveste outfit-ul sa zicem ca la mine orice tinuta este compusa din jeans, mereu port blugi iarna(cel mai des), vara fuste, toamna jachete de jeans, sunt addicted to all about jeans! Dar...outfitul meu favorit ar fi: blugi rupti in special in zona genunchilor, un top alb cu inscrisuri colorate legat deasupra buricului printr-un nod, deasupra topului o bluza dintr-un voal transparent cu manici lungi si cu un imprimeu subtil de flori..ce adie in vant, in picioare o pereche de sandale cu platforma, decupate gen asimetric, iar ca accesorii as adauga niste cercei heavy aurii, inele late cu petricele sau cu diferite modele(fluturi, fundite, flori) din metal ce imita aurul. O palariuta alba cu boruri mari ar completa tinuta mea pt.o plimbare varatica.

    RăspundețiȘtergere
  23. As purta blugii scurti cu nonsalanta alaturi de un strop de extravaganta. I-as putea combina cu eleganta, dar fara pic de aroganta. Si le-as mai presara putina impozanta, insa i-as lipsi total de indecenta.

    RăspundețiȘtergere
  24. later edit: irina_olteanu2000@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Jeansii sunt, cu siguranta, o piesa vestimentara atemporala, care nu se demodeaza niciodata, indiferent de tendintele mereu in schimbare sau de sezon.Imi plac pentru ca sunt comozi, usor de asortat si purtabili in aproape orice ocazie, in functie de model si de combinatia cu accesoriile potrivite. Eu sunt adepta modelului skinny jeans, moderni si atat de populari in ultimii ani. Imi plac, insa si flare jeans, cu aspectul lor classy si usor flower-power, in functie de combinatiile in care sunt purtati. Pentru mine, criteriile esentiale in alegerea unei perechi de blugi sunt sa aiba acel “ceva”, sa mi se potriveasca si sa ma avantajeze.
    Ceea ce ador la jeans este versatilitatea acestui articol vestimentar si faptul ca pot fi purtati in diverse combinatii, fiecare cu efecte diferite:
    Pot fi asortati cu un sacou, pentru un effect classy, pentru ai ii face adecvati unei tinute office, unei intalniri de afaceri si/sau pentru a face fata racorii intr-o plimbare de seara. Pot fi purtati in combinatie cu clasicele tricouri/topuri, pentru un look tineresc si jucaus. De obicei, imi place sa combin tricouri putin mai lungi (aproape de nivelul soldurilor) cu skinny jeans si topuri mai scurte si mulate cu flare jeans. Pentru un efect aparte, prefer sa adaug unui accesoriu la top sau la jeans: o curea subtire sau lata sau o esarfa purtata in loc de centura.Pentru iesiri in oras sau pentru un efect mai feminin, as asorta jeansii cu un top peplum in nuante pastelate, cu un top cu pliseuri sau o camisola. Secretul este echilibrarea contrastului dintre jeans si delicatetea topului ales.
    Incaltamintea este, de asemenea, extrem de importanta. Fie ca aleg balerini sau asa-numitii “loafers” sau “Oxford shoes”, pentru un plus de comoditate, fie ca optez pentru tocuri, prefer modelele deosebite si culorile care ma scot din anonimat. La o tinuta cu flare jeans, port de obicei tocuri sau platforme, pentru un efect optic de alungire. Daca am nevoie de o tinuta extrem de comoda, pentru o excursie sau un gratar, de exemplu, optez pentru incaltaminte sport: sketchers sau training shoes. In sezonul cald, imi place sa port jeans scurti, in diverse combinatii. Sunt extrem de versatili, comozi si arata bine purtati atat cu flip-flops si un top lejer, la plaja, de exemplu, cat si cu o pereche de sandale comode, pentru o plimbare.
    O ultima adaugire de efect este un colier statement sau o esarfa cu motive asortate tinutei , purtata jurul gatului si rezultatul este o tinuta cu jeans perfecta. Pentru maximum de efect, eu optez pentru accesorii (bijuterii, geanta, palarie) asortate, in nuante complementare tinutei. Personal, sunt adepta dictonului : “Less is more”- mai putin inseamna, de fapt, mai mult.
    Am dat like ambelor pagini cu numele Madalina Radulescu. Adresa de mail este: okicaprui_m@yahoo.com.
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna si multumim pt toate aceste tinute interesante!Am indeplinit conditiile si ma inscriu in concurs...
    eu as purta o pereche de blugi scurti Lee Cooper cu un trciou alb,alargutz si asimetric...M-as incalta cu niste cizme crem-maro din piele intoarsa.care sa vina largutze pe gamba...Am adauga o bentita hippie pe frunte,multe bratari din lemn si metal aurii,cercei micuti,o geanta cu franjuri intr-o nuanata asematoare cu cea a cizmelor si bineinteles...ochelari de soare cu rama animal-print!As opta pt un machiaj discrest,iar unghiile mi le-as da cu un rosu aprins...ca sa mai sparga tinuta!

    danonika@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. edit..am uitat adresa de email: magnetzica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere