Silhouette

19:38:00

Dragele mele , buna seara. Stiti deja ca in urma cu ceva timp am primit invitatia de la centrul Silhouette si am participat la o intalnire , prezentare a centrului din Lascar Catargiu , un prilej bun de a cunoaste ceva nou si a ma intalni cu fete - bloggerite .
Incep cu o prezentarea generala . Centrul de slabit si infrumusetare Silhouette din bulevardul Lascar Catargiu se afla intr-o cladire impunatoare , frumoasa , are acces direct din bulevard , parcare in curte . Interiorul e decorat cu atentie si bun gust , personalul e foarte dragut , toti te intampina cu zambete .
Ne-a intampinat personal doamna Lili Baadii , sufletul si directorul centrului . Mie personal mi-a creat impresia de un om deosebit , devotat si frumos , da , o doamna frumoasa . E impresionant cum si-a cladit toata afacerea si succesul ei , admir astfel de oameni. Ne-a asteptat cu o masa frumos aranjata , cu bunatati sanatoase . Am pus  intrebari, poate deranjante , dar am primit toate raspunsurile , am glumit si ne-am simtit bine.
Ne-au fost prezentate toate tratamentele efectuate in centru , aparatura , aparat pentru diagnostic , procedurile , preturile , deci tot , ce se putea .
Am facut fotografii cu totii , ne-am amuzat , la plecare am primit un cadou- set de mini produse anticelulitice Guinot , diagnostic si o sedinta de tratament .
Cam peste o saptamana dupa intalnirea noastra am fost la diagnostic , eram mai mult curioasa . Diagnosticul se face pe un aparat special , la mine a durat totul maxim 10 minute. Concluzia a fost ca sunt in limitele normale , nu am retentii de apa , foarte putina grasime , ar trebui sa slabesc cam 1 kg , celulita nu am , deci i'm diva!
Sigur , ca niciodata nu strica un tratament de intretinere , sigur ca se poate slabi cu putin sport , sigur ca se pot obtine rezultate frumoase . Trebuia sa aleg un tratament , o sedinta de oricare tratament . Am zis ca sun pentru programare . Dar intre timp m-am razgandit. O sedinta de tratament nu e relevanta si  nu sunt curioasa sa incerc.
Oricum , mi-a facut placere in primul rand sa o cunosc pe doamna Lili Baadii , mi-a facut placere sa ma vad cu fetele , mi-a facut placere sa cunosc conceptul Silhouette . Multumesc Silhouette pentru experienta frumoasa!


You Might Also Like

8 comentarii

  1. Eu nici acum n-am ajuns la diagnosticare si cred ca nici nu ma voi duce, din acelasi motiv pentru care nici tu nu ai continuat - mi se pare irelevanta o sedinta...
    Pups!

    RăspundețiȘtergere
  2. Astfel de expereiente te scot din rutina plctisitoare si banala si te fac sa te simti ca o diva,asa cum ati spus si dumneavoastra.Cand oamenii se poarta frumos,ca niste profesionisti adevarati,cand ambinetul este placut iar produsele de calitate,nu are cum sa nu ti se schimbe starea in bine :)

    Eu una m-as duce la un spa,la masaj,la inot in locatii frumoase,curate si cu personal bun.Acestea ar face parte din ritualul meu de ingrijire si petrecere a timpului liber.

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Прекрасная на вас блуза с баской! Отлично выглядите!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va invidiez ca puteti sa va bucurati de serviciile lor, din pacate inca la Cluj nu avem un salon Silhouette, desi mi-as dori foarte mult sa fie. Va pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca o experienta interesanta! Tu si fetele ati fost toate niste frumoase!Imi plac mult sandalutele tale!

    xoxoxo

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce experienta draguta!
    Ma oftic, eu niciodata nu aflu de astfel de evenimente si nici invitata nu sunt pe niciunde, nu inteleg, oare ar trebui sa adun mai multi cititori, sa bag concursuri in disperare doar ca sa ma incadrez in niste standarde?!

    Una peste alta mi-a placut cum ati fost imbracata, foarte cocheta ca de obicei.

    Inainte ma cam feream de saloane dar am avut norocul sa fiu imaginea la 2, unul din Rm. Valcea si unul din Craiova si cu ocazia asta am petrecut mult timp in acest minunant spatiu si-am gustat multe dintre procedurile lor...preturile sunt cam ridicate in general dar noroc ca exista reduceri din cand in cand.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere