My nails right now

09:16:00

Buna dimineata dragele mele. Astazi o scurta postare despre cum prima data in viata m-am abatut de la nuante roz-rosu a ojelor si m-am inverzit la unghii. Am vazut oja aceasta Flormar la standul lor si am zis ca acum e momentul sa incerc si alte nuante . Ojele din gama Pretty , gama nou aparuta sunt fara DBP si Toluene , au o rezistenta mai mare si uscare rapida [ chiar se usuca foarte repede ]. Trebuie aplicata in doua straturi , doar un singur strat nu arata bine . Si de cand am luat dizolvantul pentru oje Bourjois 1 sec [ la Paris , nu am vazut la noi] nu ma despart de el , foarte , foarte util si rapid indeparteza orice oja [ nu si cea cu sclipici ]. Top coat pentru uscare rapida si luciu folosesc de mult timp de la Revlon , este foarte bun , dar am auzit si de cel de la Kallos ca ar fi foarte bun .
Apropo , aseara am fost la a doua sedinta [ dupa 3 saptamani ] de microdermabraziune si tratament cu oxigen hiperbaric la prietena mea Ana , imi plac foarte mult rezultatele tratamentelor , mai multe persoane mi-au spus ca sunt mai luminoasa .
Va doresc un week-end minunat , aveti grija de voi!!!!


You Might Also Like

15 comentarii

  1. foarte frumoasa culoarea ojei!
    dizolvantul pt oja e bun?nu ataca unghia?

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos , nu le-am vazut inca noile oje...o sa trec pe la stand curand :)...sunt adepta tuturor culorilor de oja...dupa stare..:)
    weekend frumos !

    RăspundețiȘtergere
  3. Cupcake , dizolvantul e foarte bun , este bland , dar in acelasi timp curata foarte bine si repede. mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  4. ma gandeam si eu sa-mi fac o microdermabraziune. ai putea sa-mi spui te rog daca te-a durut si daca te-ai inrosit si cam la ce pret e o sedinta, ca sa stiu la ce sa ma astept.

    RăspundețiȘtergere
  5. Колер красивый лака:))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Стеллочка, вот это круто! Ты все-таки решилась на зеленый!:)) Очень хорошо на твоих ноготочках! Надеюсь, что в скором будущем у тебя появятся и другие, не менее красивые оттенки:)
    Целую!

    RăspundețiȘtergere
  7. I really like this shade of green! nice post! I like your blog! very stylish!

    RăspundețiȘtergere
  8. This nail color is beautiful, so deep and shiny !
    Please, check out my blog and tell me what you think : http://selenite.weebly.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Living in a shoe -- nu doare absolut deloc , nu se inroseste , deci dupa am o piele foarte fina,normala. pretul variaza intre 100-200 lei. mai bine fa o consultatie in orasul tau,unde vrei sa faci,sa ti explice. mersi!

    RăspundețiȘtergere
  10. I love this shade of green! My nails suck right now....
    Xx
    http://www.dontcallmefashionblogger.com/

    RăspundețiȘtergere
  11. Recomand total top coat-ul de la Kallos! La unghiile de la picioare oja imi rezista acum mai bine de o saptamana (aproape intacte, evident insa ca unghiile au crescut putin). Chiar si la maini ai scapat de griji pentru vreo 5 zile...

    RăspundețiȘtergere
  12. foarte frumoasa culoarea! pornesc si eu in cautarea ei, am o faza acum cu nuante mai altfel.. :)

    RăspundețiȘtergere