Beauty post

19:30:00

Dragele mele , daca tot ploua in continua , nu avem cum sa ne delectam cu poze fashion , o sa va invit sa cititi o postare gen beauty , un talmes-balmes , sper sa va fie de folos .
In primul rand vreau sa va povestesc despre autobronzare , asa cum o fac eu de ani de zile . Deja ma ''bronzez'' cam de o luna , imi place sa fiu putin mai aramie , inainte de a ajunge la un bronz adevarat .
Iata cateva sfaturi [ numai din experienta mea ] ca sa nu iasa bronzul cu pete neplacute . Am constatat ca cam toate autobronzantele sunt la fel , chiar nu conteaza , am folosit diferite marci de la .. pana la..  Anul asta am vazut ca nu se gasesc pe piata autobronzante obisnuite [Dove , Nivea, etc] Alegerea mea a fost simpla , nu am avut de unde sa aleg , am luat Gerovital lotiune autobronzanta . Am citit si la Dorina un review , ea nu a fost  tare multumita , cititi si parerea ei .
Deci
-Exfolierea este foarte importanta ! Orice exfoliant cumparat sau home made e binevenit
- Hidratarea . Inainte de a aplica lotiunea autobronzanta aplicati lotiune hidratanta pe tot corpul , insistant pe coate , genunchi , chiar intr-un strat mai generos aici
-Mentineti hidratarea corpului intre aplicarile autobronzantului
-Nu va epilati in ziua ''autobronzarii'
-Masati foarte bine produsul autobronzant pana intra in piele
-Spalati mainile imediat dupa aplicare[ eu nu folosesc manusi ] , bine intre degete , uscati usor cu prosopul,hidratati
-Asteptati vreo 2-3 minute [ e destul] si apoi imbracati va normal
-Inainte de reaplicare a autobronzantului  exfoliati pielea iar
Pentru mine este deja foarte simplu , nu raman cu pete niciodata , nu mi se pateaza hainele .Reaplic lotiunea autobronzanta la ce perioada vreau, de obicei 2-3 zile , daca doresc un bronz rapid si intens , aplic 3 zile la rand fara a mai exfolia pielea intre aplicari.
Zilele trecute am gasit lotiunea autobronzanta Nivea ,este putin mai placuta in aplicare , de fapt este un gel transparent care intra repede in piele si rezultatul este foarte frumos .

Produse care le folosesc acum 

In postarea aceasta vreau sa va povestesc si despre ultimul sampon achizitionat de la sediul central din str Olari Melkior. Sampon din gama Secret professionnel by Phyto. Nu va spun ''povesti'' , dar prima data in viata am fost uimita in sensul bun al cuvantului . Cand l-am aplicat pe par am crezut ca am incurcat eu ceva , am luat balsam , atat de bine a alunecat in par , l-a facut instantaneu moale , va spun sincer , nici balsam nu ii trebuia . Eu nu am mai vazut asa ceva , fara balsam parul meu nu se piaptana pur si simplu . Din pacate , toate gama va fi scoasa de la noi , nu stiu de ce . Acum este la reducere 50% . Eu cu siguranta voi trage o fuga pana acolo sa mi iau. Parul uscat e incredibil de matasos si stralucitor , sincer .

  
Gama e aceiasi, doar ambalajele difera  

Si la sfarsit un mic pont . Ati auzit de hairagami? Eu am auzit demult , demult vanez asa ceva , dar totul a fost mai simplu. Intamplator , s-a gasit la o taraba dintr-o oarecare piata din Bucuresti,pretul 4 lei . Un dispozitiv fantastic . UItati va aici.
Sper ca ati gasit ceva interesant in postarea aceasta ,daca aveti intrebari-va raspund cu drag !

You Might Also Like

20 comentarii

  1. Hairagami e genial, eu l-am descoperit cam acum o luna si mi se pare fenomenal, mai ales ca eu am doua maini stangi, cand vine vorba de cocuri si altele asemenea. Multumesc pentru informatii, m-ai facut curioasa cu samponul :D
    Te pup si o saptamana frumoasa! Cica inca putin si iese si soarele :*

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte tare hairgami. Nu stiam de el, era ceva asemanator cand eram eu mai mica, dar nu chiar asa.
    Samponul nu se poate lua decat din sediul din Olari sau si din alte sedii?
    Pare tare bun :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie neaparat sa incerci spray-ul autobronzant de la Bioderma. E si hidratant, deci ai scapat de aplicarea cremei hidratante, dar si de spalatul pe maini. Crede-ma, eu nu folosesc autobronzante vara, dar spray-ul asta m-a convins :)
    p.s.:cat a costat samponul redus?

    RăspundețiȘtergere
  4. Dorina, cred ca da,doar acolo am vazut

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina, sigur ca l-am incercat. am zis ca sunt experta. da,mi-a placut.samponul a costat 30 de lei

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu folosesc autobronzante...iubesc caldura , dar stau la umbra pe plaja !

    RăspundețiȘtergere
  7. Полезные советы, спасибо!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu folosesc autobronzantul de la nivea. E ok, dar are un miros groaznic. Mi-ar placea si mie un hairagami, cred ca ar trebui sa ma uit si eu prin piata dupa unul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Стеллочка, я в плане автозагаров - трусиха!:))) Уже давным-давно куплен автозагар от Lancaster, а я его ни разу (!) не попробовала:)) Уметь надо:)
    Целую!:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand eram mai mica aveam 2 clestisori asemanatori cu hairgami al tau, faceau cocuri dupa acelasi principiu si ramanea si parul foarte frumos ondulat cand il desfaceam :) Ce bine suna descrierea samponului! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Hairagami o sa imi cumpar cat de repede! iubesc cocurile si niciodata nu imi ies asa! ultima si penultima frizura sunt superbe!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. mie imi plac postarile de genul acesta :D 1. asa cred si eu ca tine acum, ca bronzatul acasa e mai ieftin si aproape la fel cu cel organic. doar ca pe tine are cine sa te faca pe spateeeee :D
    2. nu am stiut de phyto, o sa ma uit si eu, daca mai e... interesant! 3. daaa, am si eu, e asemanator cocul cu cel pus in video de mine zilele trecute. Te pup tare tare!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Greats products!!**)

    http://fashionbyscarllet.blogspot.com.br

    Kisses**)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-am cumparat si eu autobronzantul de la Gerovital, insa l-am folosit o singura data. Nu lasa pete, intra repede in piele, iar "bronzul" obtinut are o culoare frumoasa, aramie, fata de alte autobronzante pe care le-am folosit si ramaneam portocalie, dar miroase ingrozitor :(. Nu l-am mai reaplicat pentru ca mi-a fost greata vreo 3 zile. Chiar daca dupa dus foloseam alta crema, tot simteam mirosul acela. Voiam sa va intreb daca v-ati confruntat cu aceasta problema, sau sunt eu mai sensibila.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anca,intradevar miroase ca toate autobronzante.nu am probleme.pup,mersi

    RăspundețiȘtergere
  16. Genial hairagami-ul. De cand caut si nici ca dau de unul... Din care anume "oarecare piata" din Bucuresti vi l-ati achizitionat? Andra

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place mult acest articol ! Foarte multe informatii si ponturi !
    Si eu folosesc autobronzante , am folosit mai multe brand-uri pana m-am decis sa cumpar ST Tropez - ei bine pretul e putin mai piperat decat Nivea , Garnier dar e deosebit de bun ! Miroase foarte bine , iar pielea capata o nuanta naturala , si nu portocalie ! Il recomand 100% !
    TE PUP xx

    RăspundețiȘtergere
  18. Acel cocoa butter de la Palmer,s mi se pare genial. L-am folosit pentru prima data acum vreo 11 ani si ceva cand l-am nascut pe baietelul meu si vreau sa spun ca intr-adevar a facut minuni.
    Si Neutrogena mi se pare f funa.

    O saptamana minunata, draga mea! xoxo

    RăspundețiȘtergere
  19. Am avut si eu un astfel de accesoriu pentru par insa cred ca l-am pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  20. Vai, de cand caut ceva asemanator hairagami-ului. Am avut demult un dispozitiv in genul acesta, care imi ondula frumos parul. L-am tot cautat prin piete si nu l-am mai gasit. De unde l-ati cumparat?

    RăspundețiȘtergere