About face primers

20:26:00

Dragele mele , buna seara!  Astazi vreau sa vorbim despre face primers . Eu personal am testat  si am folosit o multime de primere , mereu mi se pare ca altul va fi mai bun si imi va face fata perfecta . Acum folosesc un primer de la Dr.Brandt - pore refiner care imi place , dar o sa fac o mica comparatie cu alte produse similare .

Dr Brandt pore refiner are o textura usoara , culoarea naturala , se aplica usor , se intinde perfect si dupa aplicare pielea devine fina , intradevar micsoreaza porii . Nu usuca tenul , mentine machiajul bine cateva ore .
Produsul promite ten uniformizat , porii micsorati si aspect mat cu sau fara machiaj .
Daca aveti porii largi , ten gras sau mixt - este un produs foarte bun si puteti sa-l incercati cu incredere.
Mai multe informatii despre produs si pret gasiti pe  site-ul Sephora , unde acest brand se gaseste in exclusivitate .

Si acum va arat produse similare . Le-am folosit si le mai folosesc din cand in cand , dar deocamdata , pe timp mai calduros Dr Brandt ramane preferatul .


Shiseido pureness matifying stick - un produs sub forma unui baton , are culoare alba , se aplica comod si usor direct pe fata . Se poate aplica atat sub fond de ten cat si peste reaplicat in timpul zilei. Eu nu prea il folosesc peste fdt , doar am incercat si nu ma incanta ideea . Pot sa spun ca este un produs foarte bun , similar primului , face treaba binisor . Dar nu uitati , totul e individual , pentru unii poate fi un produs fabulos , pentru altii - dezamagire . Eu descriu ce folosesc pe propria mea piele.
Si inca trei primere aproape identice , nu are rost sa scriu acelasi lucru , chiar sunt asemanatoare si fiecare dintre voi probabil o sa va faceti o parere si veti gasi produsul potrivit .

                                  Va multumesc si sper ca am fost de folos. Va imbratisez cu drag!

You Might Also Like

16 comentarii

  1. Inafara de corector si fdt nu aplic nimic ca baza de machiaj (nu pun crema de zi la socoteala).Oare o fi cazul sa intru in "randul lumii"? Mentionz ca nu am probleme cu porii si machiajul rezista.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm...eu nu am folosit niciodata primere; cred ca e cazul sa incep sa o fac si am sa incep cu Dr. Brandt, probabil :)
    Multumim mult de review, Stella darling * te sarut

    RăspundețiȘtergere
  3. Cyanilla ,daca nu ai problebe e foarte bine! nu ai nevoie de asa ceva.pup,mersi

    RăspundețiȘtergere
  4. Ioana , tu ai ten perfect , asa ca nu iti trebuie.te sarut si eu

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai terminat!! Iubesc primerele de fata,in orice moment/anotimp...mai putin vara:)). Vara nici fdt nu prea suport:P. Ma bucur ca ai scris despre ele,macar acum stiu ce sa cumpar in toamna: dr brandt:D. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Oh cred ca e cazul sa imi cumpar si eu asa ceva. Nu stiam ca exista si tot ma intrebam ce pot face. Am avut acum cativa ani o baza de machiaj dar categoric nu se potrivea tenului meu, era prea luminos (uleios).

    RăspundețiȘtergere
  7. Прекрасные советы и рекомендации!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am porefessional si nu mi se pare ca face mare lucru:|.e o baza normala pt mine.sunt eu ciudata?!

    RăspundețiȘtergere
  9. folosesc de curand primere...mi-ar placea cel de la Shiseido...o sa-l caut !

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte folositoare postarea ta. Si eu sunt in cautarea primerului perfect. Imi doresc foarte mult Veil Mineral Primer de la Hourglass, dar inca n-am gasit de unde sa-l cumpar :(
    Pups

    RăspundețiȘtergere
  11. recent mi-am cumparat primul primer (Lumene, matifiant), si bine am facut, imbunatateste vizibil starea machiajului! Imi surade mult acel primer tip stick, pare practic, si daca si matifiaza, se poate dovedi a fi perfect.

    RăspundețiȘtergere
  12. eu folosesc deseori face primer...imi place cum se intinde fondul de ten, cum arata.. asta in ciuda faptul ca tenul meu e extrem de gras uneori si nici un primer nu imi mentine pielea mata un timp indelungat

    RăspundețiȘtergere
  13. А у меня всего одна база от Givenchy Mister Matt, очень довольна ею. Но узнать про другие подобные продукты тоже было интересно! Спасибо, Стеллочка!
    Целую:)

    RăspundețiȘtergere
  14. I need to try Clinique--nice sharing!

    xoxo
    Stella

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu prea folosesc primer insa imi pregatesc fata inainte aplicand crema.

    As incerca un primer bun nu numai pentru ca sa reziste machiajul,ci mai alea ca sa se intinda mai bine fondul de ten si sa nu se mai vada porii.

    Va multumesc pentru review!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu il folosesc si pentru corectia machiajului in timpul zilei, elimina luciul care apare, tenul meu fiind gras, si minimizeaza porii. In zilele in care nu am chef de prea mult machiaj il folosesc doar pe el in locul fondului de ten, da o nuanta foarte placuta tenului. Pupicei!

    RăspundețiȘtergere