Sun care must haves

22:04:00

Cu siguranta multe femei acorda deosebita atentie protectiei solare . Avem la dispozitie sute de produse si e pacat sa nu le folosim . Recunosc ,  ca in urma cu cateva ani nu foloseam asa ceva , dar mai ales pe vremea tineretei mele nici nu cred ca existau astfel de produse . Si sunt constienta ca soarele puternic la 60 grade  a lasat urme pe pielea mea . Hiperpigmentarea e instalata deja , dar acum am toate armele in mainele mele . Cum am spus , de cateva ani folosesc protectia solara aproape constant . Am folosit multe produse  SPF , dar nu ma impacam foarte bine cu texturile lipicioase , albicioase . De aceia am fost bucuroasa la un moment dat sa descopar BB Creams , le folosesc si acum uneori. Dar dupa ce am facut prima sedinta de microdermabraziune trebuie sa fiu mai atenta la protectia solara . Am plecat intr-o farmacie in cautarea cremei cu SPF mare , am incercat texturile , m-am consultat cu farmacista si am luat fluid Athelios La Roche - Posay din gama noua.

 Fluid , nu crema !
Am descoperit o textura wow , pur si simplu amazing , nu seamana cu nicio crema folosita de mine pana acum.
Textura foarte usoara , se intinde perfect si intra imediat in piele , lasand un finish absolut nelipicios si mat .


Al doilea produs este un fond de ten Shiseido . L-am descoperit vara trecuta , observati nuanta mai inchisa decat pielea mea acum . Dar cand eram bronzata vara trecuta a fost perfect . Este rezistent la apa , l-am folosit cu succes la mare , la piscina si toata perioada cat eram bronzata . Are o textura fluida , usoara , dar cu putere mare de acoperire , finish mat . Este fabulos ! Din pacate e tare greu sa alegi nuanta potrivita , nu exista testere si numai rascolind internetul poate iti gasesti nuanta potrivita . Acest fond de ten are  SPF 30 , destul ca sa fim in siguranta . Sunt curioasa ce produse cu protectie solara folositi voi. Si inca un sfat , aveti grija de voi la orice varsta! Va imbratisez cu drag!

P.S . cum va impacati  cu noul format al blogspotului? Mie nu imi place deloc , mi se pare greoi , atat la postari cat si la lecturi .


You Might Also Like

30 comentarii

  1. Groaznic noul format blogger, mai ales la lecturat lista de bloguri urmarite.

    Folosesc momentan o crema de zi cu SPF 15 de la Olay.Cat de curand o sa incep aplicarea unui filtru solar si pe corp pe masura ce se subtiaza straturile de haine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    Am ceva pt. tine aici:
    http://glossylala.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html
    Pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu aplic dimineata o crema hidratanta striVectine, dupa care o crema SPF 50+ de la Avene, peste care pun BB cream. Cam mult, ce crezi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa recunosc ca nu prea acord atentie acestui aspect al ingrijirii,in schimb incerc sa ma feresc cat se poate de iesitul la ore nepotrivite.
    Am folosit balsam de buze cu SPF si vara,inainte sa ies imi mai dau cu crema sau cu spray care protejeaza dar ca fond de ten sau creme normale,nu cumpar ceva special pentru protectie solara.

    Ar trebui sa ma orientez spre asa ceva pentru ca imi cam este teama de boli de piele cauzate de razele UV.


    Formatul nou Blogger este ORIBIL!Nu il suport!Am incercat cat am putut de mult sa evit sa upgradez dar cumva am fost obligata sa o fac pentru ca nu mai puteam sa las comentarii la unele blog-uri sau erau mici erori.

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hola amiga, me alegro que te gusten mis "kekas", así se dice en España a las muñequitas, pronto voy a hacer una para ti, va a ser tan bonita como tu. Y espero que te guste.
    Besos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit numai pareri bune despre aceste produse.Eu folosesc creme de la Avene.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu folosesc acum crema Bioderma Photoderm Max, atat varianta colorata, cat si pe cea incolora. Cea din urma imi place mai multa sa stii, pentru ca aceea colorata tinde sa fie mai grasa si sa ramana lipicioasa. Pe de alta parte, cea colorata acopera destul de bine mici imperfectiuni.
    O sa o incerc si eu pe cea cumparata de tine, macar sa cad ce textura are. Doar stii ca-s curioasa :P Pupicei si un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. Stella, spune-mi te rog, ce nuanta este fdt Shiseido?
    Am gasit pe strawberrynet doua tipuri de produse (al tau si inca unul cu SPF 42!) la niste preturi decente, zic eu si ma gandesc ca ma pot orienta asupra nuantei, in functie de ce ai tu.
    Pun link catre cele cu spf 42

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte adevarat totul in legatura cu protectia...nici eu nu am prea folosit in tinerete...nici nu erau , vorba ta...si suport consecintele...mi-au iesit multe alunite...stau numai la umbra de cativa ani si bronzul...fals :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Off, nici mie nu-mi place deloc noul format, dar pun pe seama reticentei mele la schimbari :P

    Imi place ideea fondului de ten rezistent la apa, nu stiam de existenta lui, trebuie sa il caut si eu neaparat vara aceasta...

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu folosesc fluidul cu SPF de la Olay. Desi textura este placuta, fina, intra rapid in piele, din pacate pt mine, daca-l aplic si in zona ochilor, acestia ma ustura si lacrimeaza in scurt timp. :(
    Cred ca o sa incerc si eu fluidul de la LRP cu care sper sa nu am aceasta problema, multumim pentru sugestie!

    Cred ca si fdt Shiseido este un produs foarte bun, mai ales vara, ca textura (cred ca este f. light) si faptul ca are SPF asa mare. Pacat ca exista problema nuantelor. Este si rezistent la transfer? Acopera si mici imperfectiuni? La noi se gaseste? :)

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. pt.mine important e sa aiba SPF cat de mare (cel mai mare chiar), am incercat diferite lotiuni de-a lungul timpului, dar probabil anul asta ma voi indrepta si eu spre dermatolog / farmacie pt. ceva destinat tipului meu de ten /piele.

    iar la blogspot, ca si la facebook, probabil cineva se plictiseste si inventeaza diverse update-uri ca sa dea oamenilor batai de cap ;) weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar ieri am intrat la Helpnet si m-am uitat fix la cremele cu spf de la LRP. Nu aveau inca gama noua, cele vechi erau toate cu alcool, si cum eu ma feresc de alcool, le-am pus la loc pe raft. Gama noua cum e, tot cu alcool? Momentan folosesc SPF 45 de la Paula's Choice pt. fata si Nivea Baby SPF 50 pt. corp, insa dupa primul imi ramane fata lucioasa (trebuie obligatoriu pudra) iar al doilea lasa o pelicula albicioasa, tocmai de aceea cautam si eu altceva mai bun.
    Eu m-am obisnuit cu noul format Blogger, parca imi place mai mult decat cel anterior.

    RăspundețiȘtergere
  14. Crema spf, fond de ten spf, ruj cu spf:))

    e ok formatul dar nu ma incanta felul in care au facut lista de urmarit bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Hola amiga, ya tienes tu keka, mira en este sitio:
    http://look10.blogspot.com.es/2012/04/keka-para-stella-doll-for-stella.html
    Espero que te guste.
    Besos desde España.

    RăspundețiȘtergere
  16. Styletto,nu cred ca e mult.si mai ales daca te simti bine,asta conteaza.puup

    RăspundețiȘtergere
  17. miki,nuanta mea e SP 70 , e prea inchisa pentru acum. merge pe ten bronzat. te pup,mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  18. Ada, da , se gaseste la noi,in Douglas si Sephora. acopera foarte bine! matifiaza decent, rezisnent la apa! puuup

    RăspundețiȘtergere
  19. nice product!

    Wanna follow each other sweetie?

    Have a nice day!
    miss-monaa.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Am folosit si eu fluidul LRP, vara trecuta. L-am avut pe cel SPF 30 si mi-a placut. Acum am o crema de la Boots tot cu SPF 30, dar cred ca trebuie sa revin la LRP pentru ca e mai usor si mai potrivit pentru tenul meu! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Gracias por poner la muñeca en tu blog, así tienes un bonito recuerdo.
    Besos.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru mine e groaznic noul format , imi placea cel de dinainte , plus ca ma obisnuisem cu el . Nu am folosit niciodata fdt rezistent la apa , pe o parte as fi curioasa cum e , pe o parte nu :) Eu nu rezist sa nu ma bag cu capul sub apa , iar daca rezist , se gaseste careva sa ma bage :)) Atunci cred ca nu ar mai rezista nimic pe fata mea :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna! eu folosesc de la Paula's Choice sprayul cu SPF 30, e excelent, prima oara cand am folosit m-am intrebat: oare chiar protejeaza? este un filtru exclusiv chimic, deci deloc alb/lipicios etc. e pur si simplu un lichid. Mie imi place cel mai mult, eu pur si simplu uram creme cu protectie pentru ca toate mi se pareau ca imi ingrasa pielea mixta si ma fac sa arat mai rau astfel ca ma eschivam si nu mai foloseam crema respectiva. acum vreau sa cred ca folosesc in fiecare zi pentru toata viata :)

    Ce punem azi pe fata, se va vedea maine...

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  24. Cat a costat crema La roche-posay? Eu mai am putin si raman fara crema cu spf de la Paula's Choice si cum comanda dau abia luna viitoare...caut diperata un inlocuitor.Dupa cum ai prezentat tu,pare candidatul perfect:D. Cat despre noul format al blogului...m-am obisnuit cu el,il folosesc de mai bine de o luna:)

    RăspundețiȘtergere
  25. Hola Stella!! estoy por probar la de Shiseido! me han hablado muy bien de ella!
    Un besito enorme!! y feliz fin de semana!

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu acum am testat din gama Farmec Aslavital Mineralactiv crema ultra protectoare cu spf 50 (am facut un mini review pw blog) si mi se pare geniala. Eu anu trecut , spre sfarsitul verii am inceput cu adevarat sa ma protejez...acum e ceva ce mi se pare esential . NU vreau sa fiu o rosie :))

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu-mi dau seama ce modificari sunt in noul format... am vizionat tutorialele lor, insa nu mi se pare nimic schimbat fata de ce stiam.

    Privitor la protectia solara, e de baza pentru o piele sanatoasa! ...iar produsele cu textura fluida fac viata mult mai usoara ;)

    RăspundețiȘtergere
  28. anthelios e mortal, l-am avut si eu. acum am de la iwostin, ramase de anul trecut :)

    RăspundețiȘtergere