Beauty shopping

14:03:00

Buna ziua , dragele mele! Din cand in cand scriu aici despre produse folosite de mine si parerile mele despre produse testate. As scri mai des despre asta [daca va intereaza ], mai ales ca testez produse multe si diverse.
Iata ca au inceput reducerile la Sephora si am trecut pe acolo sa vad . Deocamdata sunt putine produse reduse , dar fetele au zis ca asta e de la inceput , pe parcursul reducerilor sa vor mai adauga produse , asa ca intrati mai des . Eu am luat setul de oje UD , ma uitam la ele inca inainte de sarbatori, dar acum sunt la un pret foarte bun , la jumatate . Mi-am luat un fard cremos Too Faced Lock Down in culoarea roz superba, se poate folosi ca fard si ca baza pentru alte farduri.Si pudra mea de la Max Factor[translucent]- my favorite ever!!! Dar o folosesc doar cu aplicatorul asta , il cumpar separat.


La aceste cumparaturi am primit trei mini-cremute Givenchy cadou.
Si in sfarsit am ajuns si eu la magazinul Manufactura . Nu stiu de ce , treceam mereu pe langa . De data asta am intrat pornita acolo , am ales gel de dus cu bere , balsam pentru par cu vin si pantenol pentru par uscat , o lufa naturala si un balm after shave pentru barbatii din casa . In primul rand vreau sa spun , ca toate miroase absolut delicios . Ambalajele sunt foarte frumoase , sunt din plastic ,asa ca nu exista riscul sa se sparga prin baie . Nu prea imi plac la folosire , de fiecare data trebuie deschis capacul si pus la loc, dar in vanzare exista pompite speciale si in felul acesta s-a rezolvat problema .Am folosit deja si gelul de dus si balsamul de par . Consistenta geluilui e groasa , trebuie un pic de produs ca sa faci suficienta spuma pe tot corpul. Miroase delicios si e foarte hidratant , chiar nu usuca piele . Am folosit acest gel de dus si pentru spalarea parului, m-am gandit ca e natural , nu are ce rau sa mi faca . Da , mi-a placut si pentru par, super. Balsamul la fel , miroase delicios , are o consistenta cremoasa de culoarea roz si lasa parul atat de moale .... chiar prea moale . Deci , m-a placut , va recomand sa incercati macar ceva de la ei .

MANUFACTURA -Original Home Spa products .Beer,wine cosmetics is based on centuries-old tradition from Czech Republic.Is a very pleasant experience for me . 


Девочки мои дорогие , я тут пишу о своих покупочках . У нас тут в Сефоре начались 50% скидки , я даже в принципе не знала , просто проходила мимо. Купила наборчик лаков от Urban Decay , ещё не прбовала , но знаю, что понравится . Купила также кремовые тени от TooFaced ,цвет розовый , прямо хочется сьесть... Их можно наносить и прямо так , они очень стойкие и можно использовать как базу под тени. И прикупила пудру мою любимую, ни на что не променяю , Crem Puff Max Factor [translucent] , отдельно покупаю как на фото апликатор такой и только вот этим спонжиком результат для меня лично просто  ВАУ .Ну и наконец добралась до магазинчика Manufactura .Взяла пивной гель для душа--пахнет обалденно , главное не сушит кожу да и впридачу я им и голову помыла , да! В общем , всё понравилось , волосы такие мягкие , даже слишком мягкие , бальзам тоже очень понравился . Надеюсь была полезной .

Fetele mele , va multumesc ca m-ati citit si sper ca am fost de folos . Daca aveti intrebari , voi raspunde in comentarii  Have a great week-end!!!

You Might Also Like

23 comentarii

  1. Si tu sa ai un weekend frumos si linistit, Stella! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce de bunataturi ! cum sunt ojele ? sa le porti sanatoasa !

    RăspundețiȘtergere
  3. У меня есть кое-что фирмы Мануфактура. Привезла из Чехии) Очень нравится)

    -Aily-
    http://urwhatuwear-aily.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti cu placere! Eu mai astept putin pana la sesiunea de cumparaturi la reduceri ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ojele par superbe!
    Eu am avut 2 mascara de la Maxfactor, insa nu m-au impresionat in mod deosebit.
    Neaparat sa ne povestesti de produsele Manufaktura :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase sunt ojele!!! Sora mea este fan mare al acelei pudre de la Max Factor, dar o aplica cu buretelul din interior. Mie imi place parfumul sau!



    Ma buur ca te-au incantat produsele Manufaktura. Si mie imi plac, mai ales din cauza aromelor naturale, deosebite!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah, cate bunatati!Sa le folosesti cu placere!Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  8. have a great weekend too! I want to try the maxfactor powder!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti pe toate cu placere! Eu evit sa mai ajung in Sephora tocmai de teama reducerilor :) Aici din pavcate nu am Too Faced si Urban Decay,eu le achizitionez doar online.In mod sigur in Praga au,dar nu si aici. Nu stiam ca iti plac si produsele Manufaktura! Pupici si sa ai un weekend cat mai placut! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca o sa ma intorc la pudra Max factor :P.pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Da!! Sa ne mai arati ce mai incerci..pe mine chiar ma intereseaza parerile tale :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Folosire placuta, sa te bucuri de ele. :)
    Cat priveste reducerile, mai incearca pe 15 ianuarie, ca asa stiam ca incepe in Romania sezonul de reduceri serioase.

    Sa ai un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ar fi fost interesant sa faci o poza si pe spatele produseleor,sa vedem ingredientele(ma refer la gelul de dus si cele pt par).De cand am descoperot-o pe Pasagera,nu mai cumpar nimic fara sa citesc ingredientele...

    RăspundețiȘtergere
  14. acabo de descubrir tu blog y me encanta
    un besito desde
    karmucaycuquino.blogspot.com
    and
    http://little-id.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. UD... salivez cand le vad. Si-mi vine in minte o mana cu pielea foarte deschisa la culoare, cu unghiute scurte, rotunde, baietesti aproape...

    RăspundețiȘtergere
  16. GRACIAS AMIGA QUERIDA!ACABO DE DARME CUENTA DE QUE YA TIENES 1108 SEGUIDORES!ME ALEGRO MUCHO QUERIDA!!!!!MUCHOS BESOSSSS

    RăspundețiȘtergere
  17. Stella scumpa, vreau si eu sa incerc Manufaktura, multumesc de recomandare; pudra aceea suna bine, caut si eu ceva natural, care sa nu se vada, poate mi se potrivste si mie. te pup si weekend placuta, scumpa!

    RăspundețiȘtergere
  18. si eu vreau ojele alea! trec sambata pe la Sephora sa vad ce reduceri sunt. thx for telling me:*

    RăspundețiȘtergere
  19. Wawww,ojele UD le vreau si eu...sper sa le mai gasesc:). Sa le folosesti pe toate cu placere:-*

    RăspundețiȘtergere