Beauty post

13:53:00

Buna ziua dragele mele! Astazi va prezint cateva produse . Despre produsele SKEEN v-am povestit deja de mai multe ori , eu am folosit , folosesc si voi folosi aceste produse .
-Primul produs -gel de curatare, spalare pentru ten normal , mixt . Nu contine sapun , parfum si colorant artificial . Contine vitamine A , C , E , F . Spala foarte bine tenul , nu il usuca , fata dupa spalare este neteda si fina . Sunt la a treia sticla si raman fidela .
-Al doilea produs - crema- fluid . E necesara o cantitate foarte mica pentru toata fata , prin masaj usor intra repede in piele si nu lasa o pelicula grasa. Contine SPF 20, vitamine C si E . O folosesc aproximativ de o luna, pe instructiuni scrie ca trebuie folosita dimineata si seara , dar eu o folosesc numai seara . Nu pot sa zic ca am intinerit cu 10 ani , dar imi place .
Daca primele produse sunt o mare iubire , acestea sunt o mare ura. Le-am luat din magazinul  Melkior Orhideea . Oja este din colectia nou Melkior , culoarea e draguta , dar se usuca o vesnicie si eu nu am timp pentru asa ceva . Si ca sa grabesc uscarea ojei am aplicat si quick dry Peggy Sage . Si ce credeti ... am mai stat o ora ca sa usuce toata treaba asta . Nu recomand!
Si cum am citit de nenumarate ori reviw -uri pozitive la Camelia despre produse TRESemme , mi-am luat aici faimosul Heat Tamer Spray , balsam anti-breakage si un scrub StIves cu caise [ eu cunosc produsele StIves si sunt super bune ].Si cum nu reuseam sa comand de pe situri internationale cosmetice StIves , m-am bucurat ca le-am descoperit . Comanda a ajuns repede si in siguranta , recomand situl cu incredere .

Si cred ca stiti deja ca eu stiu sa fac de toate , si sa cos , crosetez , etc si sa-mi modific hainele , sa vad ceva interesant intr-o hainuta si sa o fac pe gustul meu . Asa si de data asta , am vazut o rochita LaFemme , draguta , dar partea superioara nu mi-a placut deloc. Si am modificat-o si acum am o fustita draguta . Ce sa fac , imi plac genul asta de fuste .
Sper ca am fost de folos . Bucurati-va de viata , sa aveti o saptamana superba!

You Might Also Like

17 comentarii

  1. da, Coco , e draguta culoarea,dar se usuca atat de greu....

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ma enerveaza lacurile care se usuca o vesnicie. asa am patit eu cu o oja essence rosie. pacat de culoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu spray-ul pt protectie termica de la Tresemme si este suuuper:D,numai ca eu l-am luat din tara de la un tip Radu:). Superba fusta,imi place de mor,ai facut treaba excelenta! Sa o porti cu placere!Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai cat de frumoasa e fustita! :X Sunt sigura ca va sta minunat cu ea. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. multumim de pareri...apropo imi place fustita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Deea,si eu am luat de la Radu,DE pe situl lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fustita este foarte, foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. sa le folosesti cu placere,Stella. inca nu am incercat nimic de la TRESemme, dar am auzit doar lucruri bune despre ele. sa ai o saptamana minunata! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. chiar azi m am gandit la dvs.am fost la dentist pentru detatraj si a facut o treaba excelenta.sunt f happy.fusta e ff frumoasa.sa puneti poze cand o purtati.pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. imi place ce citesc pe blogul dvs.
    o zi placuta.
    follow you too

    RăspundețiȘtergere
  11. Thank u for sharing your beauty routine dear, it's always a pleasure for me to see what products pretty ladies use!:)
    kisses

    Jelena
    glamfabchameleon.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  12. I like this skirt so much! This is such a cool post!

    Take a look and if you want we can follow each others: Cosa mi metto???
    Win an amazing dress of your choice up to £200, enter the Zeleb giveaway

    RăspundețiȘtergere
  13. Love the nail polish color.
    http://www.fashionmechic.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. Lovely skirt, a company I like Peggy Sage...I greet...

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce frumos a iesit!Ma bucur ca sunteti inventiva si ca va personalizati si modificati hainele!
    Si mie imi place acest gen de fusta si sunt sigura ca dumneavoastra veti alcatui o tinuta formidabila cu ea!

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere