When beauty meets science

15:45:00

Am placerea sa va prezint o clinica care are grija de frumusetea noastra din cap pana in picioare . O clinica de infrumusetare dotata cu ultimele tehnologii in domeniul beauty . De fapt are doua sedii , unul in piata Lahovari si celelalt in zona Floreasca . Eu am avut placerea sa vizitez sediul din Floreasca . Aflat pe o straduta linistita , Dobrota nr 15 , cu parcarea rezervata clientilor [ ce e foarte important pentru mine personal] intr-o vila superba cu gradina si flori . In interior e la fel de superba ambianta , cu muzica in surdina si miros imbietor de placut. Am fost programata la masaj de relaxare . Va vine sa credeti ca niciodata in viata mea nu am facut astfel de masaj? Nici mie . .. Domnisoara care s-a ocupat de mine , Isabela , o fata foarte placuta , profesionista adevarata , m-a relaxat complet . Chiar daca nu ma relaxez eu usor , nu am rabdare sa stau locului , 45 de minute au zburat intr-o clipa. Masajul a inceput cu masarea picioarelor , talpilor , apoi spatele , mainele , totul a decurs absolut minunat . V-am spus ca la sfarsit eram relaxata de tot , trebuia sa stau in masina cateva minute sa-mi revin . Mi-a placut foarte mult procedura , neaparat o sa revin . SLIMART are in dotare cele mai noi tehnologii in domeniul beauty - remodelare corporala , mezoterapia , peeling , ipl , proceduri estetice multiple , tatuaje estetice [ sprancene , buze ] , tratamente estetice injectabile , tot ce sta in putinta stiintei pentru ca noi sa fim mai frumoase .
Voi ati incercat astfel de tratamente estetice? Ce tipuri de masaj ati incercat? Sunt curioasa cum se ingrijeste lumea . Va imbratisez cu drag , aveti grija de voi!

 I recommend  this beauty clinic for medical tourism. You will have the possibility to visit Bucharest and try the newest beauty treatments.



You Might Also Like

18 comentarii

  1. Masaj am incercat de multe ori, diverse tipuri si in diverse locuri. Pe mine m-a ajutat destul de mult masajul reflexogen si cred ca nu i-as spune nu niciodata, insa conteaza foarte mult si cine iti face intrucat fiecare are propria tehnica (indiferent de tipul de masaj practicat) si nu intotdeauna tehnica si nevoile tale se potrivesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adoro éste tipo de clinicas,los tartamientos de belleza que utilizan ahí dejan una piel envidiable,aunque tú no lo necesitas querida,estás estupenda ,feliz miércoles amiga,muaksss

    RăspundețiȘtergere
  3. That looks nice!

    Thanks for stopping by!

    xoxo
    Stella

    http://lookbook.nu/jadorefashions

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mergeam in orasul meu la tratamente pentru fata, dupa nastere am fost luni de zile la masaj anticelulitic, dar nu in clinica speciala de beauty, mai mult un salon personal!
    O zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  5. In Romania am facut masaj anticelulitic la Adorata. Acum de cate ori ajung in Bangkok fac masaj thailandez...

    RăspundețiȘtergere
  6. Odata ce am trecut de 30 ani am inceput sa imi fac mai des tratamente faciale, nu ca inainte, unul la doi ani :) Da, stiu, shame on me. Si inainte de nunta, acum 3 ani am fost la silhouette si am incercat cam tot ce se putea, tratament de ochi, de fata, impachetari cu alge, cellu M6, si inca un trat care nu mai retin cum se numea...dar sunt apa de ploaie toate. In afara de trat la fata care intr-adevar au fost super super, restul e o spalare de creier...cica scapi de celulita, slabesti....povesti nemuritoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am incercat doar masaj de relaxare si anticelulitic dintre toate procedurile de infrumusetare...dar m-ar tenta si altele ;) arata foarte misto clinica!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ti-au oferit masajul asta ca sa le faci reclama pe blog? E o intrebare retorica,scuze.

    RăspundețiȘtergere
  9. Good for you, honey!!
    I rarely go to salons! I use all kinds of natural products at home! And they do wonders to my skin and mood! From time to time I love to go to a spa for relaxation massages but that's it!

    Big hugs xoxoxo

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am mers regulat la un astfel de salon, dar am renuntat:(
    Daca vedeam cel mai mic rezultat cu siguranta as fi mers si acum, dar... are mare dreptate My Fashion Tale !
    Poate daca mergi un an, de 3 ori pe saptamana...dar eu am obosit iar rezultatele fiind 0, am renuntat.
    Pt. relaxare merita, dar daca doresti remodelare...nu stiu ce sa zic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici eu nu am fost la o sedinta de masaj pana acum dar tare mi-ar placea!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am incercat si eu in cluj la o clinica de infrumusetare un tratament pentru riduri si sunt extrem de multumita! ❤

    RăspundețiȘtergere