BBcreams

21:37:00

Buna seara fetelor! Stiu ca ati asteptat sa scriu despre BB creams , dar le-am tot testat in diferite moduri ca sa inteleg si eu mai bine produsele , sa fac o descriere corecta. Am citit despre BB cream pe blogul Cameliei , Corinei  si Ramonei , apoi am citit review-uri internationale , m-am uitat pe youtube si am comandat aici .Coletul a ajuns in mai putin de o luna la posta vamala , nu am mai platit nicio alta taxa . Am comandat 3 produse - Absolute total BBcream [ Skin 79 ] , Dr Jart + BBcream  si o pudra Crystal finish pact [Skin 79] . In colet am gasit si 4 mostre din alte game BBcreams.
Am folosit aceste creme in diferite moduri - doar BBcream , BBcream cu fdt , BBcream cu pudra . Consistenta  e cam aceiasi la toate trei care le-am folosit [ o mostra Missha signature] , culoarea e cam aceiasi .






Consistenta este cremoasa , usor de aplicat cu degete ,intra repede in piele . Culoarea as zice ca e neutra , dar nu ca la fdt , dupa ce ai aplicat-o , nu e nicio culoare pe fata , mai degraba o deschide , o albeste putin, neutralizeaza roseata . Trebuie asteptat un pic si se vede cum dupa 5 minute - culoarea pielii se uniformizeaza , arata foarte fresh , cu un glow sanatos . Nu are aspect mat , dar nici lucios .Un aspect sanatos. Nu cred ca va acoperi mari probleme ale tenului , nu stiu . Eu sunt pistruiata si pot sa spun ca uniformizeaza culoarea tenului , dar nu    ca la fdt . Dupa aplicarea fondului de ten [MAC studio fix] aspectul e frumos , uniform ,dar nu rezista mai mult deacat fara BBcream. Am mai folosit si cu pudra [Max Factor cream puff- preferata mea] , arata foarte bine , uniform, mai mat . Si cel mai important , ca toate BBcreams au SPF 25-45, am inteles ca au proprietati anti-rid , trateaza ceva probleme. Sigur , ca dupa ce am citit review-uri atat de minunate , am asteptat si eu minuni , dar nu e o minune , doar poate un produs care ne ajuta sa ne protejam bine tenul impotriva soarelui , sa aratam mai bine .Per total imi place si continui sa le folosesc. Pudra SKIN 79 inca nu am testat-o bine , nu am inteles-o , cred ca trebuie aplicata cu o pensula adecvata , o sa mai experimentez.
Noapte buna si o saptamana minunata!

You Might Also Like

13 comentarii

  1. it seems to be an interessant product, nice texture


    ave

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant review ! Eu am auzit o groaza de review-uri care fac acest produs o "minune"!Nu sunt tentata sa incerc , dar oricum e bine sa fiu informata ! Si mie imi place creme puff ! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte util review-ul, chiar eram curioasa, nu pricepeam care-i treaba cu BB creams. Cred totusi ca mie nu mi s-ar potrivi, avand tenul mai inchis la culoare ar arata bizar....
    :*

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt adicta produselor bare minerals....imi fac bine si sunt super multumita de aspectul natural care mi-l ofera...
    xoxo
    gabri

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi doresc foarte mult sa incerc BB Cream. Din ce am citit pe diferite blog-uri (inclusiv al tau :P), mi se pare un produs foarte bun pentru perioada calda.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. multumim de review! e foarte important SPF-ul la produsele pentru ten, cred ca asta e un mare plus al cremelor, intr-adevar. pup :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Hola querida!,soy una adicta alas cremas,tengo de todo tipo,nosotras tenemos que cuidarnos a nuestra edad,me gusta que tú también las uses,pareces tener una piel muy cuidada,seguro que es muy suave,muchos besos mi querida y guapa amiga

    RăspundețiȘtergere
  8. Nice Product! I hope you have a nice week! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am pistrui dar nu ma deranjeaza.Singura chestie care ma streseaza este ca ii am mai mult pe nas si se vede clar unde incep si unde se termina :)) In rest I like them si nu caut sa ii acopar.

    O saptamana frumoasa si interesanta ca dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  10. great review, i was just in the shu eumura boutique yesterday trying out their mousse type primer. really nice :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Asteptam review-ul si ma bucur ca nu ai explodat in laude ca m-ai fi pus pe jar sa o incerc si eu, si chiar nu mai am chef de schimbari acum ca am gasit cat de cat o forumla potrivita tenului meu care primavara aceasta a luat-o razna rau de tot. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.facebook.com/events/275718885875128/

    Ne face o deosebita placere sa va anuntam participarea la targul Cosmetics Beauty Hair 2012 din cadrul Romexpo (20-23 septembrie, pavilion C2, stand 44). Vom deschide si prima reprezentanta SKIN79 in Romania in Baneasa Shopping City in luna octombrie.

    Magazinul online skin79.ro va fi de asemenea lansat la sfarsitul lunii octombrie. Va asteptam cu oferte promotionale si mari surprize cu ocazia lansarii oficiale a produselor SKIN79 la targ.

    SKIN79 Romania

    RăspundețiȘtergere
  13. PRODUSELE ASIATICE SUNT SUPER ,SI EU AM BB VIP GOLD SI MA SIMT ASA DE BINE ,DE 3 LUNI IL FOLOSESC ZILNIC ,E FOARTE CONSISTENT .

    RăspundețiȘtergere