Silk Day Spa

10:07:00

Buna ziua fetele mele! Probabil ca tineti minte despre giveaway-ul Cristinei , unde am fost fericita castigatoare ! Bineinteles ca m-am bucurat . Dupa ce mi-a dat Cristina detaliile am sunat si am facut programarea. Si aseara la ora 19 am ajuns acolo. Am fost intampinata de Luiza , domnisoara care se ocupa de managmentul salonului . Atmosfera salonului este foarte primitoare , design placut care te binedispune si te indeamna la relaxare. Am castigat cateva proceduri si anume


-lifting facial nechirurgical-stimuleaza productia de colagen si elastin eliminand ridurile fine si reducandu-le pe cele profunde,
-ultrasunete faciale cu crema cu colagen pentru a plusa insuficienta colagenului,
-drenaj limfatic facial cu Dermocell pentru a stimula sistemul limfatic si sangvin la nivel facial.
M-a luat in primire Liudmila [ o fata tot din Moldova mea] , foarte draguta , mi-a explicat ce ma asteapta , toate procedurile foarte amanuntit. S-a vazut ca este o profesionista , stie foarte bine meseria. Prima procedura care trebuia sa mi-o faca - lifting facial nechirurgical [ de fapt e o electrostimulare ]. Mi-a explicat in ce consta , mi-a aplicat electrozi pe fata , dar nu am putut suporta senzatia , o senzatie de paralizie a fetei pur si simplu m-a speriat si am renuntat imediat. Apoi a urmat o procedura mai placuta , fara senzatii tari -drenaj limfatic cu Dermocell  care a durat 15 min , timp in care m-am relaxat si m-am simtit exelent . Dupa aceia - ultrasunete faciale cu crema de colagen , la fel o procedura placuta care a durat 30 de minute. Pe parcursul tratamentului am mai discutat cu Liudmila , am primit sfaturi . 
Nu am luat aparatul foto la mine , nu am vrut sa se stie ca voi scri despre apoi despre salon si sa vad realitatea. Cat am fost acolo , am vazut ca erau clientele acolo , mai veneau altele si intradevar comportamentul personalului era foarte placut . Se fac o gramada de proceduri in acest salon [faciale , corporale ], am observat ca toata aparatura este absolut noua si de ultima generatie. Deci , concluzia - o experienta foarte placuta , recomandare din partea mea!
imagine preluata de la Cristina
Fetele mele de la servici au asteptat cu nerabdare sa vada cum arat astazi dupa aceasta experienta si au remarcat ca arat mai luminoasa si odihnita. Multumesc Cristina! Multumes Silk Day Spa!

You Might Also Like

16 comentarii

  1. meritai asa un rasfat..oricum arati perfect zi de zi. pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai fost o norocoasa!Felicitari pentru premiu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar meritai asa un rasfat :) te pup si sa-ti fie de bine :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca a fost o experienta placuta, o prietena de a mea a primit un voucher cadou de ziua ei, nu stiu la ce salon, si a fost foarte nemultumita, nu s-au purtat deloc dragut cu ea, au abandonat-o in nu stiu ce aparat, a fost foarte dezamagita de servicii. Asa ca e bine de retinut Silk Day Spa.

    RăspundețiȘtergere
  5. De la fizioterapie stiu ca intensitatea poate fi marita sau diminuata, cred ca se putea la fel si cu electrozii aia, e pacat ca nu ai putut suporta senzatia.
    Oricum, sa-ti fie de bine ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca ai avut parte de o experienta asa placuta!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Buen dia!! yo necesito con urgencia un dia de Spa!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur ca ai avut parte de o experienta placuta! Uite de exemplu primul tau giveaway si giveaway ul acesta al Cristinei chiar au fost un pic mai altfel,scoase din sfera giveaway urilor obisnuite!
    Sa iti fie de bine,oricum tu esti o frumoasa!Mi-as dori mult ca sa arat ca tine! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Oricum esti o frumoasa si ai un ten de invidiat!

    RăspundețiȘtergere
  10. ma bucur mult ca ai castigat si ca ai avut parte de aceste tratamente. esti o persoana deosebita si meriti sa fii rasfata! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu placere. Ma bucur ca am putut sa-ti fac o bucurie :)

    RăspundețiȘtergere
  12. heyyy...ce norocoasa ai fost! mi-e dor de un SPA prelungit asa pe o jumatate de zi!!!

    RăspundețiȘtergere