Outfit

11:54:00











sosete[ Stradivarius ], bluza[Pull&Bear] ,fusta[din adolescenta],colier[cadou de la Inna],clutch[Benvenutti]
Asa sunt eu, imi place sa fiu diferita de altii , stiu ca multor nu le place asa ceva , dar mie imi place . Aseara am primit un comentariu de la un domn [ s-a semnat ] care mi-a sugerat mai bine sa fac un lifting facial si apoi sa port sosete . M-a pufnit rasul  , mersi de sfat stimate domn, dar o sa hotarasc eu cand trebuie sau nu trebuie sa fac. Nu trebuie sa va placa vreun look de al meu , mie imi place si gata. Va imbratisez cu drag !

You Might Also Like

64 comentarii

  1. din pacate atunci cand o persoana nu intelege ceva, tendinta este sa critice sau sa fie rautaciosi.. daca nu ne incadram in anumite tipare, atunci este ceva in neregula cu noi, nu cu cei care traiesc dupa tipare..

    thumbs up pt atitudine.. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. wow...wow...wow...ff mult imi place, девушка красавица!!! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se pare ca arati superb si ti se potriveste bine de tot tinuta aceasta. Cine stabileste regulile astea tampite: ca nu mai poti purta ceva dupa o anumita varsta, ca nu poti purta auriu cu argintiu, maro cu negru si asa mai departe?!!! In ceea ce ma priveste EU si NUMAI Eu pot stabili ce pot si nu pot purta si nu-mi pasa de ce zici sau cred "binevoitorii". Ma enerveaza la culme persoanele astea care mor de grija altora si lasa comentarii in care se autodeclara atotstiutori si arbitrii ai elegantei, etichetei si bunului gust, a ceea ce se cuvine si nu, nu merita nici un singur rand din partea ta. Esti frumoasa, poti purta ce doresti, cine a zis ca dupa 25 de ani nu trebuie sa mai fi femeie?! Kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. mie imi place tinuta ta!
    nu am purtat niciodata sosete la sandalute ,cred ca pe aici prin zona mea s-ar uita lumea ca la circ , asa gandesc unii :-o cum??? sosete la sandale???
    insa tie iti sta bine.

    Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place tare mult indrazneala tinutei tale! Si cromatica si tot!

    Iar de sosetute, pot sa spunca sunt tare kawaii!!!! Asa ar spune japonicile, care le si poarta de altfel...

    Duminica placuta!

    Miha

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place, si mult. Mai ales coloristic si textural, e un look soft, pudrat, cu o doza de inedit data de combinatia sandale-sosete.
    Cat despre domnul in cauza, mi-e cam greu sa cred ca un barbat a scris asta fiindca ei nu prea sunt rai cand e vorba de chestiuni beauty&fashion. Sa zicem totusi ca nu era o domnisoara/doamna "deghizata" :) Lifting facial?? Ce usor sar cu un sfat exagerat cand nici macar n-au habar despre subiect. Dupa 25 ani (si chiar mai devreme), toate incepem sa avem linii si riduri, fine sau mai adanci. Pana la urma e vorba de genetica si alimentatie, nu neaparat de ingrijire si precautii. Eu nu m-am machiat niciodata mult sau des, m-am ingrijit atent, si tot sunt plina de ridulete sub ochi desi am 27,5 ani. Asta inseamna ca am nevoie de lifting facial??? Eventual de o umplere a liniilor in cauza, o injectie cu botox, dar in niciun caz lifting fiindca prin simpla traducere realizezi ca inseamna "ridicare". Ori a avea linii/riduri nu inseamna a avea fata cazuta caci nu-mi lipseste tonusul. Parca barbatii cautau naturalul...si uite cum indeamna la chirurgie estetica direct. De-asta am ajuns toate plastifiate si false, fiindca ni se cere o fata perfecta ca la 18 ani la 43. Draga domnule, ce-ai zice sa te paraseasca iubita/sotia cand o sa incepi sa porti urmele firesti ale inaintarii in varsta? Cand ti se va rari parul, sa fii obligat sa iti faci implant ca sa placi societatii. Cand o sa faci un pic de burta, sa fii ironizat 24/24 si in loc de sala sa ti se recomande ambdominoplastie.

    RăspundețiȘtergere
  7. incantatoare,o adevarata lady imi place mult combinatia de sandale cu sosete si plicul e absolut fabulos ...ce sa mai zic o tinuta superba in care arati foarte bine :*

    RăspundețiȘtergere
  8. aseara am spus ca nu as purta, azi iti spun a arati genial !! sunt curioasa unde ai mers asa. imi place la nebunie, soamna doctor!!

    RăspundețiȘtergere
  9. esti super frumoasa!! e drept eu nici batuta nu m-as vedea in sosete si sandale pentru ca port mai mereu lucruri sport si rar de tot mai fac un efort si combin fuste cu bluze, zanganele,etc.., insa imi place sa visez ca 1 data si 1 data o sa am si eu curajul sa fac astfel de combinatii.

    felicitari chiar ai inspiratie si mi-ar place sa iti cer sfatul cu privire la amestecul unor tinute.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti sta FOARTE BINE! Nu inteleg care e legatura intre lifting si sosete sincer:))... Mi se pare un outfit modern, foarte bine alcatuit si pe care il porti foarte bine. E trist atunci cand se trece la ridicol, insa nu am vazut vreodata asta la tine.
    Imi plac domnii experti in moda feminina, tendinte si necesitatile unei doamne. Sunt pur si simplu adorabili :)) ... Oare stiu si sa iti determine masura la sutien, DOAR uitandu-se la sosete? Hmmm

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari pentru atitudine si pentru faptul ca esti tu asa cum vrei tu sa fii si nu cum vor altii!!!! Ai creat o tinuta foarte reusita, imi place cureaua foarte,sosetutele, plicul,tot! Bravo

    RăspundețiȘtergere
  12. Deci mie mi se pare cel mai tare outfit care l'am vazut la tine pe blog!!! :x

    RăspundețiȘtergere
  13. Suuuper iti sta!
    In legatura cu domnul:foarte simplu!Cui nu-i place sa nu se uite :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place mult, as fi ales in schimb o geanta neagra pentru ca mi se pare putin incarcat datorita texturilor diferite. Dar va vine foarte bine, si cum spuneam si aseara, in combinatia de sosete+sandale conteaza si intreg outfitul. In cazul de fata, mie mi se pare ca se potrivesc de minune!

    Cat despre varsta.. Ce n-as da eu ca la 40 de ani sa arat asa?? Fara nicio operatie estetica si fara niciun retus. Ne vor naturale, dar cand nu le mai convine, ajung sa ne judece. Si se zice ca ei nu inteleg femeile? :)) Nu trebuie sa puneti la suflet cuvintele rele, important e cum te simti in pielea ta :)

    Un weekend placut!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Superba! Chiar te prinde de minune si iti sta superb! Ce-i al tau e pus deoparte :) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  16. well mie-mi place mult,nu esti plictisitoare,iar hainele pe care si cum le porti arata o personalitate plina de viata,da-l naibii de domn:))

    RăspundețiȘtergere
  17. Ah da-l incolo, mie nu imi pasa de comentariile astea. Outfit-ul tau e superb, imi plac sandalele cu sosete si fust girlie si lantisorul acela, super!! :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Bravo! atitudinea asta e cea mai sanatoasa: mie imi place, nu imi pasa de altii. Radiezi, deci e clar ca te simti bine in tinuta. O zi frumoasa in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  19. barbatilor niciodata n-o sa le fim pe plac. din partea mea aveti un 10! si inca cu steluta!

    RăspundețiȘtergere
  20. Super tinuta ! Ador sandalele si plicul :x

    RăspundețiȘtergere
  21. Cred ca atitudinea si sosetutele te fac sa pari o persoana mai tanara, mai vesela si mai frumoasa, decat te-ar putea ajuta vreodata un lifting facial!
    Imi place mult tinuta ta!<3

    PS: Si domnul ar purta sosetute, insa e posibil sa i se puna la indoiala masculinitatea, asa ca se "intinereste" cu o operatie estetica.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce ma bucur ca ne arati si un outfit :D.
    Imi place foarte mult ca ai optat pentru o tema florala.
    Iti sta foarte bine si iti da un aer extrem de gingas :).

    Cat despre comentariul domnului, mi se pare penibil... Asa se intampla cand esti inchis la minte si crezi ca doar gandurile tale sunt singurele corecte.

    Pupici si iti doresc o zi cat mai frmoasa!

    RăspundețiȘtergere
  23. imi place f mult tinuta,e f tinereasca si plina de viata!va prinde f bine....si ii dau perfecta dreptate lu Alice in vintageland...bv!inca un plus!:*

    RăspundețiȘtergere
  24. nu are nici o treaba varsta cu lookul asta...si mai ales felul cum ai combinat tot e super ok...si iti sta superb...nu esti deloc exagerata...ai stiut sa-ti adaptezi lookul la felul tau....BRAVVVOOOOOOO
    apropo de asta....am un premiu pt tine ....sper sa-ti placa...poti sa il pasezi cui vrei....
    muuuaakkkk
    happy sunday
    gabri

    RăspundețiȘtergere
  25. Eh, my dear...nu numai ca nu ai cum sa-i multumesti pe toti, dar am observat ca unii oameni, deranjati de propriile defecte si neajunsuri...se simt mai puternici daca ii ataca pe ceilalti. Daca cineva pur si simplu nu te-ar placea, i-ai fi indiferenta...dar faptul ca simte nevoie sa te jigneasca, arata ca de fapt are ceva personal cu tine, de multe ori gelozie, invidie.

    Legat de outfit-ul tau, imi place foarte mult...stii bine ca ma omor dupa combinatia sosete si sandale :x. Nu vad daca i scris de unde sunt sandalele, do tell please....sunt superbe :x

    RăspundețiȘtergere
  26. Incantatoare tinuta ! Perfecta pentru primavara si extrem de feminina. Plicul e demential iar despre combinatia sosete sandale mi-am exprimat deja incantarea!
    Eu te admir pentru ca esti atat de deschisa si inovativa. Bravo tie ca nu ai prejudecati si te simti bine in pielea ta !
    O duminica frumoasa draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  27. Superbe incaltarile, superbe sosetelele, superba fustita, superb totul :)
    O aparitie foarte interesanta si pe gustul meu!:*

    RăspundețiȘtergere
  28. Arati superb!Clutch'ul este foarte frumos!Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  29. esti superba si te admir foarte mult! multe femeie si-ar dori sa arate ca tine si eu ma innumar printre ele :D
    domnul in cauza era sigur ca stie ce inseamna procedeul respectiv sau doar asa a aruncat pastila nestiind despre ce vorbeste? :))
    sa nu pui la suflet ce spun altii, important e cum te simti tu si sincera sa fiu, avem foarte multe de invatat de la tine :*

    RăspundețiȘtergere
  30. Очень красиво! Юбочка прелестная!

    RăspundețiȘtergere
  31. offf iar se trezeste unu care e mai 'destept'?
    Nu-i baga in seama,lu' asta sigur ii e ciuda ca n-are o nevasta care sa se ingrijeasca.e frustrat saracutul...

    RăspundețiȘtergere
  32. Mie imi place stilul tau. Eu nu port sosete in sandale, dar asta nu inseamna ca te-as critica ca nu faci la fel ca mine. Oamenii sunt tare rautaciosi! Imi place foarte mult cum iti vin toate si e bine sa ai un stil al tau. Despre domnul respectiv ce sa zic...probabil e de moda veche si crede ca femeia trebuie sa se imbrace numai in fuste lungi si cu sortu la cratita. Draga domnule...uite ca mai invatam sa ne intretinem singure si asta inseamna ca nu avem nevoie sa ne spuna nimeni cum si ce sa facem.

    RăspundețiȘtergere
  33. Frumoasa tinuta, fundita cu animal print, daca am vazut bine, de pe sosete este adorabila !!! :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Hola mi querida!que genial outfit,superjuvenil,me encanta sandalias con calcetines,el collar me encanta!es muy bonito,el clutch también me ha fascinado,muchos besosss

    RăspundețiȘtergere
  35. Si mie imi place foarte mult tinuta, e foarte creativa si dragalasa!
    Rautati vor exista dintotdeauna, oamenii in general au mult avant cand vine vorba de facut rau si trantit cuvinte urate... Insa ma bucur ca nu le iei in seama si te simti bine asa cum esti, nu se merita sa pleci urechea!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. si mie imi place cum iti sta..chiar fff mult..cat despre lifting sincer dar sincer eu nu vad ca ai avea nevoie de asa ceva..nu stiu cati ani ai dar imi pari tanara drept pt care te tutuiesc...e o tinuta f frumoasa dar mai ales iti vine ff bine..si iti spun asta cu toata sinceritatea..
    si inca ceva..ador blogul tau,imi place ce scrii,te ..citesc..zilnic,te simt ca o tipa super de treaba,prietenoasa,apropiata(apropo nu-mi vine sa cred ca esti medic stomatolog..esti singurul medic stomatolog care nu-mi inspira teama..am oroare la ei..ce e drept am avut si mari probl..si mai am ceva..in fine..imi placi mult de tot..te consider o prietena numai pt ca stiu cum arati si cum scrii..pupici...

    RăspundețiȘtergere
  37. wow ce bine va sta.imi place foarte mult cum va imbracati , cum mereu aveti accesorii sau ceva nou si unic.sper sa fiu si eu asa chic cand sunt mare:D

    RăspundețiȘtergere
  38. "simpatic" domnul, dar e problema ta ce haine porti.

    RăspundețiȘtergere
  39. draga mea, mie mi se pare ca iti vine minunat aceasta tinuta; te face sa radiezi!!! iar domnul in cauza cred ca era de fapt o doamna ;))...vreun/vreo frustrata-...dar trebuie sa te obisnuiesti cu asta: odata cu succesul, vin si haterii :))

    RăspundețiȘtergere
  40. ce oameni!!! ignora nesimtirea si pleaca urechea doar la vorbele frumoase! te felicit pentru dezinvoltura, curaj si simt artistic! :)

    RăspundețiȘtergere
  41. foarte bine faci ca nu bagi in seama toti rautaciosii!!! tu sa fii multumita in primul rand, iar restul sa se adapteze sau sa dea un singur clic amarat si sa treaca la urmatorul blog daca nu le place. Superb plicul! Si mie imi plac sosetele si ciorapii in general.
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  42. Gorgeous!!! Si ignora te rog frustratii/frustratele! Arati superb!

    RăspundețiȘtergere
  43. Foarte frumoasa tinuta! Imi place combinatia de sosete cu sandalute,iti sta foarte bine asa. :*

    RăspundețiȘtergere
  44. Cum de nu zice nimeni nimic de curelusa cu fundita?? E preferata mea! :)

    RăspundețiȘtergere
  45. great look and lovely bag!!
    kisses
    http://lookladymode.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  46. Mi se pare foarte draguta tinuta!!Si sincer tare as vrea sa arat si sa fiu ca tine cand o sa am varsta ta!!!Sunt tare curioasa cum reusesti sa te mentii asa, cum te-ai ingrijit de cand erai mai tanara, care e secretul energiei, tonusului si puterii de a face atatea lucruri in fiecare zi si de a avea si atat grija de tine!!!

    Ar fi dragut sa faci o rubrica despre asta in blog. Pentru cititoarele mai tinere. Un fel de "How to become a lady!!" Sunt sigura ca multe fete sunt in asentimentul meu si ca ar avea maaare cautare o astfel de rubrica:D:D

    RăspundețiȘtergere
  47. Domnul probabil ca are anumite complexe...
    Intorcandu-ne la lucruri pozitive,vreau sa va spun ca din nou ati reusit sa combinati detaliile asa incat sa fiti stilata si deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  48. Arati exact cum mi-as dori sa arat eu la varsta ta! Esti frumoasa si stilata, extrem de tanara si plina de viata. Cred ca sotul tau e un fericit!Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  49. Special K, iti zic eu de unde-s sandalele: de la haus of art, pe unde trec eu saptamanal de cand le-a pus modniza prima oara pe blog. si eu mor dupa ele si numa nu le gasesc ;)) si mie imi place outfitul, nu stiu daca n-ar merge mai bine sosetele ridicate... nu?

    Colierul ala.. hm, de fapt trandafirasul seamana cu ceva de la mine. las ca va arat cand termin de mesterit :D :* arati grozav!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. mie imi place f mult de tine: felul in care te imbraci si mai ales felul in care gandesti ;) chiar m-ai fi dezamagit daca ai fi pus la suflet ceea ce ti-a zis domnul respectiv. Este un mare plus faptul ca te imbraci fix cum vrei, fara sa respecti parerea celor din jur care adeseori este determinata de niste conceptii invechite. Atat timp cat corpul iti permite sa porti anumite haine si mai toate outfiturile tale sunt decente ai toata admiratia mea. Esti o doamna! :*

    RăspundețiȘtergere
  51. arata absolut superb out-fit-ul asta. imi place la nebunie geanta...mi-am adus aminte cu ocazia asta ca am si eu o geanta asemanatoare... :)

    RăspundețiȘtergere
  52. Стелла, я в диком восторге от этого образа!!!

    RăspundețiȘtergere
  53. O, Боже!! Невероятный лук! Очень Очень нра)))Туфли и носки выше всех похвал!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna! Am si eu o intrebare: de unde ai achizitionat sandalutele? am probat si eu o pereche vara trecuta, insa nu erau nr. meu! :( Te rog mult, lasa-mi un raspuns cand si daca poti! All in all, nice outfit!! :)

    RăspundețiȘtergere
  55. Miriana! sandalute sunt de la house of art ,79 de lei.pup

    RăspundețiȘtergere
  56. Mi-e imi place!
    E un look apreciat de ... cunoscatori!
    Te prinde bine , e foarte "girly" un 10 de la Cluj!
    Te pup si ... o saptamana cat mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  57. adevarul este ca nici eu nu as purta sandale cu soseste, nu este stilul meu dar de tine imi place asa:) te reprezinta

    RăspundețiȘtergere
  58. geniale sandalele! se potrivesc de minune cu ciorapei. super outfit :x

    RăspundețiȘtergere