Outfit preview

21:53:00

Ador , ador sosetute purtate cu sandale. Am admirat la multe bloggerite genul asta de look-uri. Si da , port si eu asa ceva . Nu cred ca exagerez la varsta mea , nu simt varsta . Si atata timp cat e totul armonios nu cred ca e vreo problema . Si imi aduce aminte de adolescenta mea , cand prin clasele 8-10 numai asa purtam sandalute. Voi ati purta asa ceva , sosetute cu sandalute , va place ?

Outfit -va urma....

You Might Also Like

48 comentarii

  1. Dap, si mie imi plac foarte mult si port cand am ocazia! Sunt o alternativa foarte buna pentru zilele cand nu e suficient de cald ca sa porti sandale:D

    RăspundețiȘtergere
  2. As indrazni sa zic da si nu. Depinde foarte mult de felul sandalelor, nu cred ca toate genurile merg purtate cu sosete, dar la unele imi place, conteaza si tinuta per total :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as purta daca m-ar ajuta si fizicul de ce nu , arata super dulce .

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place combinatia, deabia astept intreg outfitul! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. ce bine arata combinatia!:x

    as purta, de ce nu?:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sosetutele sunt foarte nice! Abia astept sa vad si restul inutei! Si mie imi plac foarte mult sosetele purtate in sandale

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte indrazneata sunteti dna doctor, si da imi place ! Foarte bine ca sunteti asa si ca nu simtiti varsta,felicitari! asteptam outfitt-ul.o seara buna:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt adorabile:) Ehm, moda nu tine cont de varsta:>:)
    Mai purtam si eu din cand in cand:))
    Acum sunt mai mult pe sport:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie imi plac sosetele purtate cu sandale, cred ca arata foarte cute!
    <3
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  10. Depinde, poti sa dai gres foarte usor. Dar combinatia ta imi place la nebunie si abia astept sa vad tot outfitul :)

    RăspundețiȘtergere
  11. asa cum le vad la dumneavoastra, imi place cum arata si m-as incumeta sa port. si nici eu nu cred ca exagerati in ceea ce priveste varsta si purtatul sandalelor asa:) arata bine, imi place!

    RăspundețiȘtergere
  12. Носочки из нашего детства. Очень симпатичные.

    RăspundețiȘtergere
  13. cred ca..da ..nu stiu sigur..arata bine ..tentant
    mi-a venit o imaginine in minte si trebuie sa o zic..ma vad peste vreo 14 ani impreuna cu fata mea mergand la cumparaturi purtand asa ceva..tare nu?

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place la nebunie sa vad la cineva...eu inca nu am curaj sa port :D
    pupici!:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Es fantástico y muy bonito.
    Besos

    RăspundețiȘtergere
  16. imi plac sosetelele . sunt superbe
    imi plac si sandalele, dar sandale cu sosete nu as purta niciodata.
    dar abia astept sa vad cum arata restul tinutei
    kisses :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Arata foarte bine. Atat sandalutele, cat si sostutele sunt super simpatice.

    RăspundețiȘtergere
  18. eu imi amintesc ca purtam cand era micuta.hihi!Cred ca o sa incep si eu sa port!Sandalele tale sunt atat de draguuute...

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu imi amintesc ca eram foarte mofturoasa in copilarie si nu concepeam sa port sandale fara sosete, in timp am ajuns sa port dresuri si am uitat. Imi place cum arata la tine si cine stie poate ma fac iar mofturoasa :))
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  20. imi place foarte mult combinatia...desi as fi ales poate niste sosetele un pic mai rafinate la acesti pantofi. dar tine de gustul fiecaruia. all in all arata tare dragalas sper sa vedem si restul cat de curand deoarece aveti un gust tare bun in materie de imbracaminte si ne inspirati :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  21. super!ador sosetutele astea...chiar astazi am intrat la stradivarius si am gasit cateva modele dragutele de sosete...insa nu m-au prea incantat!super like!

    RăspundețiȘtergere
  22. "Si atata timp cat e totul armonios nu cred ca e vreo problema" ...foarte frumos spus,si foarte adevarat!
    Mie imi place la nebunie combinatia.O gasesc extrem de jucausa si chic si feminina :) ...pacat de vremea de afara care strica toate planurile si cheful de dichisit!

    te pup
    un weekend placut

    RăspundețiȘtergere
  23. abia astept sa vad lookul complet....imi plac mult dar nu indraznesc sincer....pana la genunki am purtat....cum ai zis tu cu lookul de azi k arat k o fetita....nu stiu dc e un avantaj sau defect....ma cam deranjeaza cateodata...kend ma imbrac "dragut " par o pustoaica....dar asta e ..:))))
    muuuaakkkkk
    happy weekend
    gabri

    RăspundețiȘtergere
  24. Me encantan las sandalias con calcetines!es ideal para la primavera ,esas sandalias son divinas mi querida!!!!!besitosss

    RăspundețiȘtergere
  25. Superbe sandalute,superbe sosetute!

    RăspundețiȘtergere
  26. da, imi place mult combinatia, si eu port uneori, singura problema pentru mine e ca nu am piciorusele tocmai subtiri, iar sosetele au calitatea sa dea ceva volum ;)....dar tie iti vin minunat!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. dupa parerea mea stilul sosete+sandale merge la fetele de pana in 25 de ani..dupa aia,nu stiu cum, dar e cam penibil,parca se vede disperarea de a parea inca tanara.Foarte bine ca nu va simtiti varsta sufleteste dar chipul..nu e de 25. poate incercati intai un lifting si pe urma sosete+ sandale?

    RăspundețiȘtergere
  28. Camelia Postolache17 aprilie 2011 la 01:11

    Trebuie sa ai picioare perrrfecte pt asa ceva.Sa vedem continuarea..

    RăspundețiȘtergere
  29. arata super,nu am purtat niciodata,dar cred k voi incerca cu siguranta;):*

    RăspundețiȘtergere
  30. sunt super frumusele:xplace si fundita:xd sandalute numai zic:xbestiale...insa eu daca m`as urca p asemenea tocuri ori mi`as rupe gatu ori s`ar uita multi ciudat la mine fiind kt stalpu:(

    RăspundețiȘtergere
  31. IMI PLACE ,,IMI PLACE MULT NU AS PURTA NU-MI E GENU DAR SA VAD LA ALTE FETE DA..SIIII NU VA FACETI PROBLEME IN PRIVINTA VARSTEI:))CE CONTEAZA E SA NE SIMNTIM BINE IN PIELEA NOSTRA SI CU CAT TE SIMNTI MAI BINE CU ATAT ESTI MAI SIGURA PE TINE SI MAI FERICITA:)))ASA CA .....MAMA SUS PT SOSETUTE CU SANDALE...FAINE SOSETELE:)))PUP.BACCI-BACCI

    RăspundețiȘtergere
  32. In primul rand adooooor sandalele, insa ti-am mai spus asta :P.

    In al doilea rand, sosetutele sunt extrem de frumoase, finute si feminite.

    In al treilea rand, imi place mult de tot stilul, dar inca nu am avut ocazia sa il incerc. Insa, vara asta voi remedia situatia.

    Abia astept sa ne arati si un outfit intreg :D.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  33. Da, da, da, imi plac foarte mult sosetele cu sandale, chiar mi-am cumparat o multime de perechi de sosete special pentru a le purta in acest fel - abia astept sa vad tot outfitul. Ale tale cu fundita sunt superbe! Kisses:)

    RăspundețiȘtergere
  34. Eu nu am purtat, decat cat am fost mica, nu cred ca m-as simti bine vizual - adica simt ca nu sunt eu asta - desi cateodata unele sandale tare comode mi-ar fi daca le-as purta cu sosete. Dar port sosete bisnis ;) la pantofii cu toc pentru ca nu suport lycra (atunci cnd iau pantalon).

    RăspundețiȘtergere
  35. Da, as purta.Momentan caut sosete potrivite pentru sandalele din dotare.Imi pare usor lacunara oferta pe parte de sosete, fie gasesc din dantela full, fie bumbac, fie lycra si atat.De unde va cumparati acest gen de articol?

    RăspundețiȘtergere
  36. Stiu ca ma repet dar sandalele astea sunt superbe...sper sa-mi gasesc si eu asa ceva. Combnatia imi place...si sunt curioasa cum o sa te imbraci :D.

    RăspundețiȘtergere
  37. imi place genul acesta de abordare, dar nu ma vad purtand asa ceva! cred ca eu sunt mai plictisitoare in abordarile vcestimentare! :)))

    RăspundețiȘtergere
  38. Querida mia,no debes hacer caso de esos comentarios,hay gente muy mala por el mundo,estás fantástica,,y te vistes genial!

    RăspundețiȘtergere
  39. Sunt spledide sosetele! Din pacate nu ma impac prea bine cu tocurile, dar as vrea sa ma obisnuiesc cu ele...Asa de dragut vine aceasta combinatie primavara!

    RăspundețiȘtergere
  40. Mie una nu imi place combinatia sosete/ sandale.
    Nemtii (ma refer la barbati) poarta sosete cu sandale si toata lumea spune ca este un fashion crime. dar daca o femeie poarta sosete cu sandale e trendy? sincer nu cred. si nu cred ca toate persoanele care au spus ca ar purta aceasta combinatie, chiar ar purta-o.
    aceasta este parerea mea.
    Di

    RăspundețiȘtergere
  41. nu e genul meu dar arata dragut :)

    RăspundețiȘtergere
  42. Pana acum nu am purtat dar ma atrage acest stil.Mi-e cam teama de anumite reactii rautacioase din jur.Si asa sunt multe fete care se uita cam stramb atunci cand sunt aranjata.Nu le inteleg pentru ca si ele sunt puse la punct ca outfit sau compenseaza cu frumusetea chipului...
    Oricum va admir ca purtati ce va reprezinta si va face sa va simtiti bine.Varsta nu conteaza,ci starea de spirit!
    Parca mi-ati dat si mie un imbold sa indraznesc sa port sandale cu sosete :)

    RăspundețiȘtergere
  43. Absolut da ! :X ador stilul asta de purtat sandalele :) si e chiar un adevarat trend in ultimul timp :)
    superbe sandale :X

    http://annacoman.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Мне очень нравятся носочки с босоножками!

    RăspundețiȘtergere