My meetings with bloggers

14:36:00

Buna ziua dragele mele prietene! In curand , peste o luna , blogul meu va implini 6 luni. Este o mic hobby al meu , o pasiune care a inceput cam doi ani in urma ,  cand am descoperit si eu ce inseamna blog , v-am citit inca de atunci , apoi am descoperit prin intermediul vostru alte bloguri , alte fete minunate . Si primul blog de la care de fapt a inceput totul este  blogul Cameliei , iti multumesc mult draga mea , ai fost prima mea sustinatoare!Nu am cunoscut-o inca personal , dar sper sa se intample in curand !Multe dintre voi mi-ati dat sfaturi , idei , mi-ati corectat greselile si va multumesc din suflet ! Apoi , urmandu-va exemplul , am facut timid primul meu giveaway , care nu a avut mare succes , dar cu siguranta Alexandra sa bucurat , cand l-a castigat . Bineinteles ca ne-am cunoscut personal si ne-am mai vazut si  in alte imprejurari si a asta a fost prima mea intalnire cu o fata blogger .

Alice

Iulia

Ana
Alexandra
De atunci am mai cunoscut personal fete minunate  de care ma leaga deja ceva special. Pe Alice am cunoscut-o la o editie Absolutely fabulous fair si ii port creatiile. Pe Iulia am cunoscut-o tot atunci , de fapt ea m-a recunoscut.  Cu  Alina ne-am cunoscut la cabinet , mi-a facut placere sa o cunosc si sa-i dau cateva sfaturi legate de dantura. Fabuloasa Ana  mi-a devenit prietena intre timp si  sunt tare incantata! Sper ca si lui Cristina i-a facut placere sa ma cunoasca , cum si mie , cand ne-am  cunoscut,[ o fata adorabila , viitor medic]. Cu Petronela ne-am intalnit intamplator in mall Baneasa si am schimbat cateva vorbe , dar parca ne cunosteam de o viata. Pe Denisa am cunoscut-o tot la o editie absolutely fabulous , o papusica de fata. Ioana in sfarsit a ajuns pe la mine , o asteptam demult , puisor , capul sus , totul va fi bine!O fata absolut incantatoare si creatiile ei -Valeria , am cunoscut la ultima editie absolutely fabulous .Credeti-ma , creaza niste incaltari si genti demne de mari case de moda [mai multe modele in atelier].Nu mai zic de Alina si Diana , toata admiratia mea pentru ce fac fetele astea!Sper ca nu am uitat pe nimeni .Astea sunt bloggeritele cu care m-am cunoscut personal si sper cum din partea mea s-a infiripat deja o legatura stransa cu ele macar un gand bun din partea lor mi-ar da aripi. Mai sunt foarte multe fete pe care nu le-am cunoscut si poate nu vom avea ocazia de ne-a intalni vreodata , dar cu siguranta ne leaga ceva special .Ramona stie! Sunt sigura ca pe parcurs o sa mai cunosc multe dintre voi !  Daca nu as avea blogul asta neinsemnat nicioadata nu as avea sansa asta. VA MULTUMESC TUTUROR!!! Ca sa sarbatorim in mai cum se cuvine , mai aveti foarte putin de asteptat pentru un nou giveaway.Va imbratisez cu drag , sa aveti o zi minunata !

You Might Also Like

36 comentarii

  1. foarte frumoase cuvintele...eu ma bucur nespus de mult ca v-am intalnit!si...la multi ani anticipat!:) va pup si va imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani pt blogul tau..iti povestesc eu multe vineri daca e sa ne vedem la cafea. incerc sa ma ridic si sa fac ceva pentru a imi fi mai bine..pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. cuvinte sincere spuse din toata inima....sa fiti sanatoasa doamna doctor, multa prosperare in continuare, se vede ca aveti o inima mare si bunatatea se rasplateste, prin fapte...o zi buna :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia astept sa revin in cabinetul tau! A intervenit ceva si contul meu s-a golit brusc... Mai am putin de asteptat.

    La multi ani (daca pot spune asa) blogului tau! Sper sa ne incanti cu postarile tale muult timp de aici inainte!!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc din suflet si stii ca sentimentul e reciproc, si tu si alte cateva fete sunteti parte din viata mea chiar daca nu putem socializa si fata in fata. Momentan, caci sper sa am sansa sa va cunosc si personal. Bucurestiul nu-i totusi asa departe si poate am ocazia sa mai ajung anul acesta.
    Eu cred ca toate simtim asa, ne-am invatat unele cu altele si deja nu mi-as putea imagina cum ar fi fara voi si blog. Practic petrecem impreuna mai mult timp decat cu prietenele vechi, aici ne vedem zilnic.
    Ma gandesc uneori cum asistam la fiecare eveniment important, cat o sa stam aici multe se vor casatori, vor deveni mamici, vor face cariera, se vor bucura, si din pacate se vor intrista uneori caci viata nu-i roz bombon.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte frumos !:)
    Si eu ,de cand mi`am creeat acest blog parca am intrat intr-o familie !

    RăspundețiȘtergere
  7. So fun, darling!
    Love these pics!

    xoxox,
    CC

    RăspundețiȘtergere
  8. ce frumooos! :) si mie mi-ar face placere sa te cunosc, insa distanta e inca o problema pentru mine!
    foarte frumos, oricum :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Bineinteles ca mi-a facut placere sa va cunosc :) Am ramas foarte placut surprinsa de tot. Sper ca blogul sa va aduca numai satisfactii si clipe frumoase :) iar dumneavoastra sa ramaneti la fel de tanara si frumoasa, cu acelasi tinute fabuloase :)
    va pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Te felicito por el blog y me alegro de haberte conocido.
    Te deseo lo mejor.
    Un beso desde España

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu e corect!Vreau si eu sa ies cu voi :(
    De ce oare nu stau si eu in Bucuresti?

    RăspundețiȘtergere
  12. Dati-mi voie sa va spun ca aceasta postare m-a sensibilizat pana la lacrimi si m-a facut sa-mi doresc sa fi fost si eu mai aproape de Bucuresti, daca nu chiar acolo; mi-ar face mare placere sa va cunosc, desi sunt sigura ca nu sunt chiar singura:) multe felicitari pentru aceste cuvinte, spuse din inima - sunt sigura de asta si la cat mai multe luni si apoi ani de bloggerit!

    RăspundețiȘtergere
  13. Iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase,si pentru bucuria de a ne fi cunoscut!
    Cu mare drag te astept la atelier si de ce nu la o cafea pentru a mai povesti!te pup si un la multi ani pentru blog,esti un om care merita toata admiratia!!

    RăspundețiȘtergere
  14. A fost o bucurie sa te cunosc si personal, am devenit dependenta de postarile tale si de multe ori ma intrebam cum esti in realitate, asa ca surpriza de a te vedea intamplator in mall a fost mai mult o dorinta devenita realitate. Sper ca blogul sa iti aduca cat mai multe satisfactii si astfel sa fii motivata sa ne incanti cat mai mult timp.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  15. CE CUVINTE FRUMOASE....FELICITARIME MELE PT ACEST BLOG DEOSEBIT.....
    CU RESPECT SI MULT DRAG...GABRI <3

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce dragut ai spus tot.. pacat ca si eu sunt atat de departe..:(

    RăspundețiȘtergere
  17. multi ani inainte,de cand am descoperit blogul dvs il urmaresc mereu..sper sa ne bucuram multi ani de acum incolo de blogul si postarile dvs...poate o sa am si eu noroc si ne vom intalni din greseala,sau cine stie...la multi ani ptr blog! va doresc o seara placuta:*

    RăspundețiȘtergere
  18. wow..impresionanta postare si facuta din adancul sufletului..sau cel putin eu asa am perceput tot ce ne-ai scris aici..
    citind cuvintele tale , mi0am readus aminte de prima oara cand ne-am vazut..eram asa emotionata:D..de fapt cam asa sunt eu de obicei , mai ales cand cunosc pe cineva pentru prima data....
    stiu ca sunt multe fete care te adora, si eu ma numar printre ele si cred ca esti o persoana cu un suflet enorm
    sper sa fi mereu apreciata si sa aiba cat mai multe fete ocazia sa te cunoasca...
    tu ne dai speranta ca si dupa ce trece timpul , putem sa ramanem cu sufletul curat si vesel:*

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani pentru blogul tau Stella.Esti o persoana minunata si ma bucur enorm ca datorita blogurilor am ajuns sa te cunosc,macar un pic,esti un adevarat exemplu pentru mine.PUPICI!

    RăspundețiȘtergere
  20. Acum chiar imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la Fab Fair, pt ca asa am fi putut sa ne cunoastem. Sper ca la urmatorul sa ajung si sa nu mai intervina nimic. Felicitari pt mini-aniversare! Si la cat mai multe! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. thanks for you comment !
    and thanks for writing Italian !!!

    ciao

    ave

    RăspundețiȘtergere
  22. Foarte frumos ati vorbit, si dvs sunteti speciala pentru unele persoane. M-as bucura sa va intalnesc intr-o zi, chiar si intamplator. Va multumesc pentru sfaturile ce mi le-ati dat candva, am tinut cont de ele si le-am pus si-n practica ;)).

    RăspundețiȘtergere
  23. Hola querida,que bien poder estar con más bloguers,yo todavia no he podido asistir a ninguna fiesta con bloguers en mi pais,se te vé muy feliz y contenta,me alegro!muchos besitoss

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce post frumos! :) Am ajuns si eu duminica la targ si am intrebat-o pe Alice daca ai trecut pe acolo pentru ca as fi vrut sa te cunosc personal :) Poate data viitoare! Mult succes cu blogul, sa creasca mare de tot!! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Cum sa nu te sustina lumea? Mie-mi place mult blogul tau si sunt convinsa ca personalitate ta se reflecta in el, e un blog pozitiv si luminos ca tine! Stela de la stea! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  26. Ayy que bien que conociste a otras Bloggers, siempre es muy lindo y divertido convivir con otras chicas con las que tenemos cosas en común...

    Gracias a tí por ser tan linda!
    Un besooooo!

    RăspundețiȘtergere
  27. Ce de fete frumoase!
    Mi-as dori si eu sa ne vedem,poate facem posibil cat mai curand asta :* Pupici si la multi ani blogului tau,la cat mai multi cititori fideli!

    RăspundețiȘtergere
  28. La multi ani pentru blog!
    Il citesc mereu cu placere :*
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  29. Stella, puteam sa jur ca ai blogul de mai multa vreme decat mine. Aparent am avut "declick-ul" cam in aceeasi perioada, si al meu taman a facut 6 luni. La cat mai multe luni, ani si zeci de ani de blogging! Este o placere sa te citesc!

    RăspundețiȘtergere
  30. Cu siguranta blogul tau nu este neinsemnat si eu una sunt fericita si norocoasa ca am avut ocazia sa te cunosc si daca nu am fi amandoua atat de ocupate mi-ar face placere sa ne vedem in fiecare zi, clar nu m-as plictisi! Kisses:)

    RăspundețiȘtergere
  31. Красивые фото!!! Ты была красивее всех! умница! отличный нарад!

    RăspundețiȘtergere
  32. D-abia astept sa intalnesc si eu bloggeritele noastre. Sper ca la editia viitoare sa fiu si eu acolo! Grozave pozele!

    RăspundețiȘtergere
  33. Trebuie sa mai spun daca nu am spus-o deja, iti sta superb cu roz!!! :)
    Ce bine ca ati facut poze si v-ati intalnit, sper sa te intalnesc si eu curand. :* :)

    RăspundețiȘtergere