Fond de ten fluid Ivatherm

09:07:00

A trecut ceva timp de cand am primit pentru testare doua produse de la Ivatherm - crema anti-aging UNA si fondul de ten fluid . Inca odata precizez , nu vreau sa fac pe plac nimanui , este doar parerea mea sincera si va rog sa o acceptati ca atare.


Deci, prima data am aplicat acest fond de ten dimineata devreme cand plecam la drum lung in Germania. L-am aplicat deasupra cremei UNA . Prima impresie - foarte greu de intins , aspect neuniform, patat, evidentierea porilor , urat. Primul impuls dupa ce l-am aplicat era sa ma spal imediat pe fata , sa scap de ceva foarte neplacut. Dar am zis , hai totusi, vad eu in drum. Nu m-am uitat la oglinda pana la Sibiu, deci asta cam 3-4 ore. Surpriza a fost cand m-am uitat in oglinda -oribil!M-am  demachiat rapid cu servetele demachiante si m-am simtit usurata. Desi acest produs se lauda ca ofera pielii aspect fin si catifelat , acoperirea defectelor , imperfectiunilor , textura fina , usoara care lasa un strat delicat si uniform , eu nu am vazut nimic din cele descrise pe pliantul produsului. Apoi , cand m-am intors acasa  , am incercat inca de trei ori sa-i dau sansa acestui fond de ten. Cu baza de machiaj de la Benefit poreless, cu baza de machiaj de la Clinique pore minimizer si iar cu crema Una. Nu o sa descriu iarasi ce si cum. Concluzia finala -cel mai prost fond de ten incercat vreodata . Pur si simplu nu cred ca Daniela Nane foloseste acest fond de ten!

You Might Also Like

21 comentarii

  1. Am ales si eu acest fond de ten in campanai WOM dar nici pana in zoua de azi nu l-am testat. L-am aplicat pe mana atunci cand a primit coletul, si de atunci nu l-am mai folosit.

    Trebuie sa-l incer ca sa-i fac si eu un review, darvazand parerea ta, sunt tot mai sceptica sa-l inncerc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, la mine se comporta putin diferit cand vine vorba de intindere. Mi se pare ok ca si acoperire, finisaj, dar...la capitolul rezistenta sta destul de prost. Dar eu chiar nu am incercat sa il intind altfel decat cu pensula, ia sa incerc si eu altfel, sa vedem cum se comporta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant review, nu ma asteptam sa fie asa acest fond de ten. Vroiam si eu sa il incerc in campania WOM dar mi-am ales altceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu care regretam ca nu am ales acest fdt sa l testez...imi pare rau ca nu ti a priit..ca nu-ti place...produsele pe kre le-am ales eu sunt bune imi plac

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am incercat inca,dar l-am cautat prin farmacii.M-a oprit sa-l cumpar faptul ca nu aveau deloc testere,ca sa pot vedea si eu nuanta-sa stiu ce sa aleg.Dar acum...mai mult ca sigur o sa zic pas!
    Apreciez sinceritatea ta,ca ai fost directa si fara ocolisuri,desi este un produs primit.
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am primit cateva mostre de fdt si mi-a placut, chiar ma gandeam ca atunci cand termin din ce mai am (sambata am realizat ca detin 8 fdt ceea ce e cam mult :D) il achizitionez si pe asta....dar mai pus pe ganduri...o zi buna si o saptaman linistita :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am incercat si eu fondul de ten si mi s-a parut si mie oribil.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau ca ai avut asa o experienta proasta.
    Si eu sunt usor dezamagita de crema IVAMAT, dar ii mai dau cateva zile pana ma pronunt.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi pare rau ca nu iti e bun... Probabil ca totul depinde de tenul fiecareia dintre noi... La fel si eu cu crema Ivamat, matifierea pe nas si frunte nu e foarte puternica... Desi am citit multe review-uri pozitive despre crema.

    RăspundețiȘtergere
  10. chiar eram curioasa daca iti place sau nu, ma gandeam si eu sa il incerc. asadar mai bine ma abtin, mai ales ca am descoperit bourjois healthy mix serum. true love!

    RăspundețiȘtergere
  11. eu mi l-am achizitionat acum 1 an, din dorinta de a incerca si ceva romanesc. ce mi se pare din start dezamagitor e gama foooarte mica de culori - doar 3 nuante- si la fel, mi-am ales-o si eu pe a 2-a, cu toate ca din magazin nu mi se parea prea potrivita, celelate erau total nepotrivite.

    despre fdt propriu zis nu am niciun cuvant bun de zis pentru ca: se intinde greu, fata arata incarcata si eu cu totul apar bolnava :| si muuuulte prea bej-galbena - galbejita chiar, exact ca si cand as fi bolnava sau intoxicata cu ceva. l-am incercat de cateva ori si de fiecare data acelasi rezultat, nasol adica :(.

    pentru mine nu a fost bun si mi-a parut rau ca am dat banii pe el.

    hugs :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Iulia de la Ivatherm4 aprilie 2011 la 16:03

    Draga Stella, fondul de ten Ivatherm este un fond de ten dermato-cosmetic si, de aceea, el are calitati diferite de cele ale celorlalte fonduri de ten cu care probabil ai fost obisnuita. Calitatea lui cea mai importanta este gradul mare de acoperire. El este dedicat corectarii imperfectiunilor pielii generate de rozacee, cuperoza, cicatrici, eritem etc. Toate fondurile de ten dermato-cosmetice au o putere de acoperire mare si o textura mai consistenta. Cu toate acestea, marea lui calitate este aspectul uniform si satinat al pielii, lasat in urma aplicarii, o piele care nu straluceste si pe care nu se vad urmele fondului de ten. In cazul in care nu ai vazut aceste beneficii, s-ar putea ca pielea ta sa fie foarte deshidratata sau cu porii foarte dilatati.
    Multumim pentru mesajul tau, ce ne-am face daca ar exista produse care ar satisface toate gusturile?

    RăspundețiȘtergere
  13. Am testat si eu fondul de ten de la Ivatherm anul trecut.Aceleasi dificultati am intampinat.Vazand ca se intinde foaaarte greu,am incercat sa-l mai fluidizez cu putina crema hidratanta.Un fiasco total...dezamagire totala!

    RăspundețiȘtergere
  14. sincer, ma bucura enorm sinceritatea ta!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu l-am incercat prima oara acum aprox. un an... dezamagire... l-am folosit cu chiu cu vai... diferite creme (ca baza), dar nimic. Se vede foarte inestetic pe fata. Am facut si un review si ulterior am desoperit ca multe fete au intampinat probleme la fondul acesta de ten. Am vazut si o parere pozitiva, dar cred ca depinde ff mult si de asteptarile noastre, tipul de ten, nuanta... (mai ales ca ai doar 3 optiuni)

    RăspundețiȘtergere
  16. L-am avut si eu, la inceput mi-a placut, dupa care nu s-a mai comportat atat de bine, desi nu trecusera nici 6 luni de la cumparare. Il consider de o calitate medie, cu siguranta sunt altele mai bune la banii lui.
    Apreciez sinceritatea ta!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce bine ca nu mi-am ales fondul de ten!!! Cand am vazut si la tine, si la Anda, ca v-ati ales fondul de ten m-am gandit ca imi pare rau ca nu mi l-am ales si eu, dar acum nu mai regret. Legat de nuanta galbuie, m-am gandit si eu la ce am citit apoi scris de Iulia, DAAAR daca si tu ai piele deshidratata si pori mariti pey apoi...nu stiu ce sa mai zic...mor de ras :)))) Decat asa, mai bine ma lipsesc de fondul de ten dermatocosmetic si imi iau un fond de ten normal si corector pt a mai acoperi ce mai e de acoperit, decat atata chinuiala

    RăspundețiȘtergere
  18. hehe! tre sa fac si eu review, acesta mi-a mai ramas. eu am fdt nr 01 :P pupicei

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu mi-am ales acelasi fond de ten, prima nuanta. Mie mi se pare ok, se intind binisor, acoperirea e buna, nu o ia la vale prea repede. Singura problema cu el e ca dupa cateva ore (mai putine decat la alte produse) imi luceste fruntea destul de urat.
    Imi pare rau ca nu ti-a priit, dar bine ca efectele negative n-au fost de durata (gen eruptii sau pori infundati).

    RăspundețiȘtergere
  20. Умничка что написала честно своё мнение.Думаю оно многим будет полезно.

    RăspundețiȘtergere