Despre cremele Gerovital

08:45:00

Iata ca a trecut ceva timp de cand am primit mostrele de creme Gerovital si trei produse Gerovital full size . De atunci am strans impresii de la doamne carora le-am oferit aceste mostre si o sa scriu cateva cuvinte despre ce am incercat eu. In general , niciodata un produs , o crema nu poate si nici nu trebuie sa multumeasca pe toata lumea. De aceia exista game variate de ingrijire ca sa putem alege ce ni se potriveste cel mai bine . Persoanele care au primit spre testare mostre de la mine sunt de diferite varste , cuprinse intre 28 - 55 de ani. Si clar , in functie de varsta , tipul de ten fiecare a ajuns la concluzia ce i se potriveste cel mai bine . Un mic rezumat . Crema hidratanta din noua gama Gerovital nici unei doamne nu a lasat impresia ca totusi hidrateaza foarte bine , nu a provocat nicio reactie neplacuta a pielii, dar nici au simtit hidratarea perfecta . Cea mai buna impresie au lasat trei creme - antirid , ser contur ochi zi buze si crema nutritiva . Unele doamne au ramas placut impresionate si sunt dispuse sa recumpere cremele preferate in varianta full size.
Eu am incercat serul contur ochi si buze . Acest ser are textura usoara , placuta , intra usor in piele , nu este nevoie de cantitate mare pentru aplicare pentru toata fata . Eu am aplicat pe toata suprafata fetei si gatului. Imi place ca nu lasa suprafata tenului lipicioasa , se intinde usor si intra repede in piele . Nici mirosul nu ma deranjeaza. Sigur , nu pot vedea efecte spectaculoase, dar atata timp cat pe piele nu s-a simtit niciun discomfort  inseamna ca e bine .  Mai multe impresii puteti sa cititi pe blogul Divelor

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Crema de zi nu e foarte hidratanta, dar mi se pare buna pentru sezonul asta primvara-vara, cand oricum si cel mai uscat ten nu mai e atat de uscat.
    Si ai dreptate, depinde mult de tipul de ten. Nu la toti are aceleasi rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Que bien nos informas de estos productos, deberian tomar en cuenta tu blog, es fantastico.
    Saludos

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru mine care am tenul mixt iarna si gras vara e perfecta crema de zi. Si imi place si serul contur :X Parca par mai odihnita, am tenul mai luminat cand ma dau cu el. Si de la crema antiimperfectiuni mi se pare ca mi se vindeca mai repede cosurile si mai frumos <3 love them

    RăspundețiȘtergere
  4. in ceea ce ma priveste crema hidratanta mi se pare hidratanta, eu avand ten mixt/gras. probabil ca pentru cele cu ten normal sau uscat nu e la fel de hidratanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. serul contur l-am incercat si eu; mi-a placut mult, dar sunt curioasa de efecte la utilizare mai extinsa...

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!
    In primul rand multumesc pentru comentariul tau.
    Eu am crema pentru imperfectiuni despre care nu pot sa spun acum mare lucru pentru ca o am doar de doua saptamani dar pe mine m-a socat un pic mirosul. N-as putea sa spun a ce miroase... oricum, ma deranjeaza putin , dar imi place ca intra repede in piele si astept sa-si faca simtite efectele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine ca ati scris ce cred doamnele si domnisoarele despre aceste produse pentru ca am citit diverse pe internet si parerile au fost impartite,unele erau incantate,pe cand altele nu prea...

    RăspundețiȘtergere
  8. First iti multumesc pentru frumusetea si gingasia pe care la fiecare comentariu mi-o daruiesti:) iar in legatura cu cremele de la gerovital sunt bunicele iar pe mine ce ma face sa le folosesc e ca au o mare parte de produse naturale in ele.O zi faina si ne mai auzim.

    RăspundețiȘtergere
  9. wow such a gorgeous blog..i'v seen the older outfit posts and i like your style:)
    Follow me if u like mine?i'd be very happy if u dos so..
    i wait u kiss

    patchworkporter.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere