Again shopping on-line

15:48:00

Buna ziua , buna ziua!! Acum am iesit din operatie si ma pregatesc din nou , asa ca rapid va scriu ce am mai facut. Ati citit probabil la Camelia un post despre faimoasele BBCream , un post util despre un produs care nu se gaseste la noi , dar nici in Europa nu prea. Stiam si eu mai demult despre BBCream  , dar sincer , nu stiam de unde sa-l comand. Si daca imi trebuie ceva , rascolesc internetul si gasesc . Si am gasit , am comandat aici , eu zic convenabil . Gasiti pe site si explicatii , descrieri. Imediat ce am plasat comanda , mi-a venit mail de confirmare si apoi in 10 minute am fost sunata pe mobil si intrebata daca intr-adevar eu am plasat comanda si cateva intrebari simple , domnisoara de la capatul firului s-a prezentat si a fost extrem de draguta . Asa ca pe cine intereseaza faimosul BBCream, poftiti si cititi mai multe. Am fugit! Va pup

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Eu am inlocuit fondul de ten cu BB Cream.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum am dat click pe site si am vazut preturile.
    Eu am dat pe al meu BB doar 4 $, l-am comandat de pe ebay si poarta numele de Shills. Cred ca e chiar cel pe care il detine si Camelia.

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi pt informatii..ca de obicei o adevarata sursa de noutati..ia spune-mi scumpo maine pe la ce ora si pe unde ai vrea sa ne intalnim? Pupici dulci si spor la operat..

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara!

    Am luat si eu microbul BB Cream cu cateva luni in urma. Dupa indelungate cautari, m-am hotarat ca vreau ceva de la skin79 (printre cele mai populare branduri la capitolul asta). Coincidenta face ca eu am ridicat chiar astazi coletul de la posta (cu niciun ajutor din partea Postei Romane, pentru ca nu aveam tracking number si nu am primit aviz, desi coletul statea in posta de pe 6).

    Pot sa va intreb ce BB Cream ati comandat?

    PS: Eu produsele mele le-am comandat de pe www.skin79northamerica.com, dar si www.skin79us.com trimite in Ro.

    RăspundețiȘtergere
  5. Andreea,tot skin79 una si cealalta mi se pare dr jart.pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Modni, mi-am facut tema intarziata si sper sa-ti placa.

    http://chocos-pretty-things.blogspot.com/2011/04/bb-cream.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu folosesc BB Cream si sunt foarte incantata. M-am uitat pe acel site dar preturile imi par mari.Eu imi comand tot timpul de pe Ebay si folosesc tot acelasi seller. E o tipa serioasa si daca o adaugi pe Facebook primesti discount.
    http://stores.ebay.com/BELLO-GIRL?_trksid=p4340.l2563
    Si mai vreau sa spun ca imi plac grozav de mult outfit-urile tale

    RăspundețiȘtergere