Simplu

09:33:00




Buna dimineata!!!!Fetele mele , va multumesc mult ca sunteti aproape de mine , apreciez enorm! Si eu va citesc blogurile si chiar daca nu gasiti comentariul meu , asta nu inseamna ca nu am fost in vizita la voi . In fiecare zi va citesc cu drag , invat ceva nou si ma bucur sa descopar ceva interesant. Am o perioada foarte buna din punct de vedere psihic , cred ca de vina e soare , vremea frumoasa. Sunt plina de energie , vesela , foarte activa , nu pot sta locului. Astazi am o tinuta foarte simpla , comoda .Rochita tricotata , e antica si de- demult ,luata din Chisinau.E draguta  si comoda. Mai tarziu o sa postez un review , o descoperire , o super incantare . Va pup si va doresc o zi frumoasa!!!
P.S. FETELOR ,UITATI-VA BINE LA COMENTARIUL UNUI ANONIM DIN POSTAREA ASTA.AM PUBLICAT-O , CA SA VEDETI PAREREA UNOR OAMENI.VOI CE PARERE AVETI?

You Might Also Like

43 comentarii

  1. abia astept sa vad ce ai descoperit..pupici..:*

    RăspundețiȘtergere
  2. BUENOS DIAS MI QUERIDA STELLA,QUE BONITO VESTIDO DE PUNTO,PARECE MJUY ABRIGADO,TODO TE QUEDA MUY BIEN PORQUE TIENES UN CUERPO MUY ESTILIZADO,TE DESEO UIN FELIZ MIÉRCOLES,BESOSS

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata, Stella! Stii ca atunci cand ai facut blogul spuneam ca eu ca pacienta as veni pe jumatate si numai sa vad in ce mai esti imbracata, ca altfel te duci cand in afara de necesitatea tratamentelor ai ceva placut care sa iti distraga atentia. Ca la scoala cand asteptam cu nerbadare anumite ore desi nu ma pasiona materia doar pt ca profa era foarte cocheta si aranjata. Inca imi amintesc de ele pentru ca au fost poate cele dintai dovezi si instigari de feminitate in ochii unui copil de 11-12 ani.
    Comoda si simpla sau foarte eleganta si excentrica, brands sau cheap, noi sau vintage, important e sa nu uitam ca ni s-a daruit sansa sa evidentiem sau sa fabricam un "ambalaj" armonios. Eu nu am sa le inteleg niciodata pe cele al caror singur ritual de frumusete e spalatul pe fata, dinti, par, si imbracatul in blugi si adidasi continuu ai oriunde.
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Se vede ca esti cam dusa doamna doctor... Chiar zilnic iti faci poze sa iti pui pe net?
    Ma mir ca esti medic zau asa...si oamenii isi incredinteaza dantura in mainile tale. Iti place sa te privesti in oglinda? Uite-te singura draga...nu trebuie sa te vada toata lumea. Am nimerit din greseala pe blogul tau si vad ca in fiecare zi faci acelasi lucru,te pozezi si postezi pe net poze cu TINE!!! Probabil doar asa reusesti sa ai orgasm, vazandu-te pe net in haine de fitze!
    Zau ca imi e scarba de tine...esti si urata si fraiera

    RăspundețiȘtergere
  5. You are the most stylish doctor I know :) I love your dress...you look great!!! Thank you for stopping by my blog!!!
    xo

    Flor
    http://flordemariafashion.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Super rochita, iti sta foarte bine. pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Parerea mea despre acets ANONIM este ca nu trenuie bagat in seama.. e normal sa existe persoane si persoane, dar tu stai cu capul sus pentru ca ai mult mai multe persoane care te sustin. te pupacesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim, studiind caracteristicile tulburarilor psihice, http://www.sfatulmedicului.ro/Schizofrenia-si-alte-tulburari-psihice/tulburarile-psihice-bolile-mintale_7650, nu am regasit nicaieri vreo mentiune despre pasiunea pentru moda si beauty manifestata prin postarea unor lookuri inspirative pe un blog. Cam ce legatura au activitatea profesionala si competentele in speta cu ce se intampla pe blog? Sau de cate ori apasa pe butonul camerei digitale ii scade indemanare in stomatologie? Potrivit tie, un medic rigid si incuiat e garantat mai bun decat unul care are valentele necesare pentru a-si cultiva si alte placeri decat manuirea frezei?
    Banuiesc ca faptul ca exista atatea persoane care o urmaresc dovedeste ca nu vorbeste singura de nebuna pe aici si ca exista cerere pentru ce face. Da, stiu, suntem si noi alte "urate si fraiere", sute/mii de urate si fraiere, ce bine ca mai exista cate o minte sclipitoare care sa ne aminteasca cine si cum suntem.
    Nu-i asa ca ziua ta e brusc mai frumoasa si insorita dupa ce ti-ai deversat dejectiile psihice? Vezi, se pricepe si la psihoterapie, ajuta frsutratii sa-si elibereze suma complexelor si doza de otrava.
    Si daca ai nimerit din greseala, de ce ai continuat sa gresesti in fiecare zi? Nu ai murit de scarba aia de care pomeneai?

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnul sau doamna anonim daca nu era asa las/lasa ar fi postat acest comentariu cu numele adevarat nu cu anonim...nu este obligat/obligata sa iti urmareasca blogul. Fiecare posteaza pe blogul lui ce are chef , deci draga cititorule daca nu iti place nu te uita. Si nu in ultimul rand mesajul tau iti reflecta personalitatea si ce fel de om esti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rochia e super de efect, as fi zis ca e ultimul racnet, nu ceva cumparat demult! :)
    Iar anonimul asta: cui ii pasa de ea/el, nu are altceva decat frustare. Noi chiar te apreciem si asta e important!

    RăspundețiȘtergere
  11. oo domane ce oameni ! Sa nu te afecteze asemenea comentarii.Daca ai ceva de spus macar ai decenta sa iti asumi spusele.Nu jignesti sub anonimat.Asta nu te face decat lipsit de orice moralitate.Lucrurile se schimba si poate pentru unii un blog de genul acesta reprezita o prostie,insa faptul ca relationam in legatura cu placeri comune pe care le avem(haine,cosmetice...),nu e nimic deplasat.Nu esti obligat sa citesti ceva cu ce nu esti de acord.Ai gasit blogul,nu te intereseaza,pleaca.
    Situatia asta este cum este din cauza oamenilor frustrati si ingusti,care au impresia ca daca ai incredere in tine esti penibil.
    Eu iti spun doar sa faci exact ceea ce-ti place si daca ai chef sa pui poze cu tine din ora in ora asa sa faci!
    Te salut si imi place outfitul tau de azi.
    O zi buna

    Diana

    RăspundețiȘtergere
  12. Ramona ,iti multumesc mult!aveam dispozitie buna si iar m-am pleostit...

    RăspundețiȘtergere
  13. Fetelor, multumesc mult pentru sustinere.va pup

    RăspundețiȘtergere
  14. Stella, de ce publici astfel de comentarii? Omul ala nu are ce face, probabil ca e o gospodina care se oftica ca are aceeasi varsta ca tine, dar 100 de kilograme, si nu e la fel de frumoasa ca tine. Astfel de comentarii merita sterse si ignorate, daca cuiva nu-i place blogul tau, sa apese X si sa-l inchida, nu sa-si reverse veninul pe aici. Te pup si-ti doresc o zi frumoasa! PS: rochia e dementiala, exact ce as purta si eu, sunt moarta dupa combinatia alb-negru!

    RăspundețiȘtergere
  15. hai fruntea sus..zambetul pe buze..asa..pune-ti ochelarii tai roz ce te fac imuna la astfel de jigniri din partea unor frustrati si continua sa ai o zi superba..pupici..probabil anonimul e frustrat ca nu e el in locul tau :)) nu o fi avand camera sa-si faca si el poze..

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna dimineata, sunshine!:) Esti frumoasa si imi place mult rochia. Cat despre comentariu - eu una cred ca trebuie sa fie ceva foarte in neregula ca cineva sa scrie asa ceva despre tine si oricine altcineva, exact cum a zis cineva mai sus, comentariul reflecta personalitatea celui care l-a scris (si nicidecum a ta): uratenie sufleteasca, frustrate, invidie si lasitate. Competenta in profesia ta nu are nicio legatura cu pasiunea pentru moda; traim intr-o tara libera in care, daca ai chef, te poti exprima cum vrei, nu vad de ce, pe langa profesia ta si toate grijile cotidiene, nu poti face ceva si pentru tine, pentru a te relaxa si a comunica cu oameni din toata lumea. In fine, don't ever think twice about it!:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Interesanta rochia.I-as adauga o centura (colorata!) care sa sparga modelul si sa marcheze talia.

    Cat despre comentariu, anonimul nu a aflat se pare ca altii exact din style diary isi castiga traiul si inca unul bunicel, cu atat mai mult nu gasesc nimic in neregula cum ca o doctorita isi exprima altfel si latura creativa.Un hobby total nevinovat.

    RăspundețiȘtergere
  18. E minunat cum reusesti sa porti acel imprimeu si cum le asortezi, pe mine nu ar arata la fel de bine.Nu cred ca are rost sa pui la suflet rautatile.Acel/acea anonim nu are tarie de caracter ca sa isi asume parerea, care si-a exprimat-o ingrozitor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga Stella, eu de cate ori intru pe blogul tau ma umplu de buna dispozitie si de optimism. Imi pari o persoana calda, increzatoare si inteleapta. Imi plac outfit-urile tale si nu de putine ori am apreciat comentariile pe care le-ai lasat pe alte bloguri de beauty pe care le urmaresc. Te rog nu lasa un anonim sa-ti strice ziua, astfel de persoane nu merita bagate in seama, deoarece nu fac decat sa ne incarce cu energii negative.
    Dar cred ca stii si tu treaba asta :). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  20. ce frumoasa situeta ai la varsta ta:x (nu stiu cat ai dar totursi :)) )

    las'l pe anonim sa spuna ce vrea. tu nu trebuie sa il bagi in seama, ai ajuns pana aici cu blogul, inseamna ca fetele chiar te plac:x si ai o gramada de followers care te sustin

    RăspundețiȘtergere
  21. te ador.esti superba,iti sta bine cu orice pui pe tine si stii ce sa pui :* cat despre dl/dna anonim sigur e un/o frustrat(a). nici nu are curajul sa lase comentariul cu numele real. nu baga in seama persoanele complexate ca sigur are multe complexe.iti doresc numai bine.te pup

    RăspundețiȘtergere
  22. draga mea,am si eu gramezi de comentarii asa.unele pur si simplu sunt stupide intelegi.de persoane care n-au viata , care sunt invidioase, ca n-au un job probabil si vor sa faca rau, ca asa se simn ele bine.fratilor....si mie imi sttrica putin din dispozitie dar nu le mai bag in seama da-le-n pisiiciii.:)))))))))))
    blogul tau e superb
    tinutele sunt grozave
    esti o adevarat dictatoare de stil

    RăspundețiȘtergere
  23. Am uitat sa spun...dentistul meu poarta parul lung,asculta hard rock si are intreaga atitudine ce tine de curentul acesta. Eu dezaprob inclinatia, nu sufar parul lung la barbati si nici muzica mentionata, bocanci, blugi si haine negre...dar asta nu inseamna ca nu e un profesionist desavarsit, sunt cea mai apriga sustinatoare a lui in acest sens, de cateva luni de cand l-am descoperit ii multumesc lui Dumnezeu la propriu. M-as duce cu incredere si daca si-ar pune 5 cercei in spranceana.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu inteleg de ce unii oameni sunt atat de rau intentionati fara sa aiba un motiv... a mai dat comment si cu Anonim, tare curajosi sunt cei de genul acestei persoane :)).

    Imi inspira a fi cineva cu fustrari foarte mari, asa ca sa nu iti pierzi buna dispozitia din cauza unui astfel de comment!

    Arati super si te rog sa nu te opresti din astfel de post-uri! Dupa cum vezi, tuturor ne face placere sa le urmarim! (exceptie facand oamenii fara minte, viata sociala si gust)

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  25. e adorabila rochita!!
    esti o mamica de nota 10

    RăspundețiȘtergere
  26. Ei uite ca eu as prefera sa imi incredintez dantura in mainile unui dentist stilat, cu haine de fitze si care se iubeste foarte mult pe sine pentru ca lucrul asta spune foarte multe despre ea.

    RăspundețiȘtergere
  27. Esti frumoasa frumoasa!
    Anonim sa nu se uite dc nu ii place...

    RăspundețiȘtergere
  28. Foarte mult stil si bun gust, prin simplitate! Comentariile de genul celuia de mai sus sunt rautati intentionate din cauza invidiei, si atat!

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu aveti motive!Unii oameni sunt rautaciosi!C faceti acum?va molesiti dvs dupa c mi-ati ridicat astazi moralul?Sunteti f f f eleganta s f frumoasa,ca sa nu zic mai multe!Haideti capul sus!Va iubeste fata dvs s va puuupa!

    RăspundețiȘtergere
  30. OMG ce îmi place!! Super! Nu sunt adepta rochițelor, dar asta îmi place foarte mult și aș purta-o cu drag...
    Cât despre Anonim... încă mă mai minunez de cât de rele pot fi unele persoane,serios! Adică...nu știu, trebuie să fii vreo Miss Universe să te arăți pe blogul tău ?! Tare mi-ar plăcea să o văd pe această doamnă/domnișoară, să văd cum arată ea și dacă la vârsta ta, după un copil va arăta la fel de bine ca și tine!

    RăspundețiȘtergere
  31. Si draga "anonimule"...daca iti este scarba,gandeste-te foarte bine la ce mananci,stii ca alimentatia are un rol important nu?!;)

    RăspundețiȘtergere
  32. Cat imi place rochita ta...insa eu am o problema cu genul asta de materiale..imi fura ochii si ma ia ameteala:D
    creeaza o iluzie optica pe care eu nu prea o suport:D
    Anonimul nu are ce face..clar e rau intentionat si nu trebuie bagat in seama..eu nu inteleg dc mai dau commentarii astfel de oameni daca nu le place...nimeni nu-i obliga sa se uite...
    Asta e..nu baga in seama:*
    Eu apreciez felul tau de a fi, esti o femeie deosebita, foarte vesela...mi-ar placea si mie sa ma pastrez fresh si plina de viata:)...
    Nu te descurja:*.pune la...dos:D vorbele jignitoare ale unor oameni invidiosi...

    RăspundețiȘtergere
  33. Stella, esti mult prea frumoasa si inteligenta pentru a da atentie unor astfel de oameni frustrati... :)
    Te pup, sper sa ramai mereu la fel de calda! :*

    RăspundețiȘtergere
  34. Anonimul are impresia ca medicii trebuie sa stea toata ziua in halat, la cabinet. A uitat ca au si ei viata lor, hobbyurile lor si micile lor placeri. Eh.. oameni si oameni. Foarte draguta rochita!

    RăspundețiȘtergere
  35. Asa este pura invidie!!!Nu trebuie sa luati in seama toate rautatile din partea unor persoane care nu se suporta nici pe ele!Ce prefera?ca un doctor sa fie imbracat urat?!E adevarat ca nu haina il face pe om,dar iti ofera o anumita prestanta.Si ca sa ajungi doctor e un drum lung si deloc usor...Si ce incredere si ce parere ti-ai putea face de la un doctor care nu se poate ingriji?Nici nu iti vine sa te duci acolo sa te tratezi.In fine...nu bagati in seama toate prostiile.Sa aveti o zi cat mai usoara si placuta.pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  36. Anonimul/anonima face clar parte din acea categorie de oameni care habar nu au ce inseamna bunul gust si rafinamentul si de aceea cand il au in fatza lor devin incapabili sa-l recunoasca!

    RăspundețiȘtergere
  37. Modniza, esti o femeie frumoasa foc, ingrijita si nu in ultimul rand plina de respect si bun-simt (calitate in locul caruia primeaza nesimtirea si prostia in ziua de azi). Esti o femeie minunata, nu te lasa afectata de toate frustratele.

    Primesc si eu comentarii de la fel si fel de inapti/e dar nu ma mai deranjeaza cu nimic si nici nu ma mai pleostesc, ca n-are rost:)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  38. E frumoasa rochita! Cat despre anonim, nu spun decat ca eu chiar mi-as lasa dantura pe mainile unei persoane atat de ingrijite, mi-as lasa si parul si unghiile si orice altceva. Sa nu-i lasi pe astfel de rautaciosi sa-ti strice zilele frumoase de primavara!

    RăspundețiȘtergere
  39. super dulce rochita! iar detaliile fundite sunt mortale!
    p.s. nu da dreptul la exprimare persoanelor ' anonime'...eu public doar comentariile persoanelor care isi spun numele si isi asuma ceea ce spun...;) and..we like u ;)

    RăspundețiȘtergere
  40. Urmaresc blogul tau de ceva vreme si chiar imi place ceea ce vad si citesc. Citind review-urile tale despre diverse cosmetice, ma gandeam ca-s prea laconice, dar nu-i bai: in doua, trei vorbe ai spus cam tot ce era de spus. Foarte tare!
    Despre anonimii cu comentarii nepotrivite, nici ca trebue sa-ti faci probleme, cred ca nu e blog care sa nu se fi pricopsit cu cate un scrantit. Sunt si multi frustrati, ignora-i.

    RăspundețiȘtergere
  41. У тебя отличная фигурка и талия супер!

    RăspundețiȘtergere
  42. Acel sau mai bine spus ACEA anonima este o persoana (sau oare merita calificativul de persoana?)URATA, exact acel tip de om care crede ca se pune pe sine pe un piedestal de superioritate daca arunca asupra altora jigniri gratuite. In viata de zi cu zi sigur este roasa de invidie si se simte bine daca ii jigneste pe altii, cand de fapt nu face decat sa se afunde si mai mult in rautate, care se va intoarce asupra sa.


    Ontopic:
    Stie cineva cum se numeste acel design/print de pe rochie? Nu e tartan nu? Imi place. Chiar am vazut la Armani sper ca mai tin minte pentru colectia de primavara 2011 acest tip de print.

    RăspundețiȘtergere