My interview

07:55:00

Buna dimineata ! Cand am ajuns astazi la 7 la cabinet am avut o mare surpriza. Am deschis mail si ...surpriza-Alexandra Ilias [Bondarica mea] mi-a trimis link-ul cu articolul din Femeiastie.ro .Alexandra m-a intervievat saptamana trecuta si iata apararut si articolul. Alexandra , iti multumesc mult , e foarte placut sentimentul ca cineva sa gandeste la tine!

You Might Also Like

14 comentarii

  1. Felicitari doamna doctor! si la cat mai multe aparatii de genul asta, foarte utile de fapt :)
    O zi linistita in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari si tie si Bondaricai! foarte dragut interviul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Un interviu foarte frumos! Felicitari! L-am citit cu drag si m-am bucurat sa aflu lucruri noi si frumoase despre tine. Cred ca esti primul stomatolog atat de inimos pe care il cunosc (eu urasc stomatologii si am o adevarata fobie)

    RăspundețiȘtergere
  4. BUENOS DIAS QUERIDA STELLA,STELLA,QUE BONITO NOMBRE!HE LEIDO TU ENTREVISTA,PERO NO HE PODIDO TRADUCIRLA MUY BIEN,PERO TE FELICITO PORQUE ESO SIGNIFICA QUE LA GENTE APRECIA TU TRABAJO,ESPERO OUTFIT TUYO,GRANDES BESOS AMIGA,MUAKSS

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari!!! Trebuie sa marturisesc ca de cand iti citesc blogul sunt mai atenta la dintisorii mei si avand in vedere ca te citesc si seara inainte de culcare, acum nu mai sar peste spalatul dintisorilor inainte de culcare :D In mare este meritul tau :D :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari :) Foarte interesant interviul!

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am citit si eu aseara :D Mi-au placut mult raspunsurile :D pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari! Am citit cu cel mai mare drag interviul:d

    Si mie imi era frica de dentist, dar de vreo 3 ani l'am descoperit pe ceel mi bun la care am fost vreodata si ma duc cu cea mai mare placere acum. Mi'am pus si aparat, totul decurge pefect:x si nu inteleg legatura, dar de cand mi'am pus aparat nu mi'a mai aparut nici o carie/nu mai am dureri de masele (aveam unele groznice). Oare exista ceva legatura?

    te puup

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru interviu, si tu si Alexandra v-ati descurcat de minune.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari! Tocmai am terminat de citit interviul! Foarte interesant! te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Стеллочка ты умница! Я очень горжусь тобой!

    RăspundețiȘtergere