Outfit de azi

10:27:00








Buna dimineata,dragele mele!A venit si luni,va scriu repede cateva randuri,ca la ora 9 intru in operatie.Outfit-ul de astazi e simplu,calduros,fustita cu volane[Depot96] o stiti deja,sweater nou,luat la reduceri[Camaieu],curea [Bershka],cizme[Humanic] si ciorapi de culoarea fucsiei sau ceva de genul.Chiar daca multa lume ma critica,ca adopt tinute mai colorate,ciorapi colorati,etc,mie imi place,asta sunt eu.Am publicat si un articol aici,unde am primit foarte multe note ,dar si multe fete tinere m-au criticat,ca ma imbrac putin deplasat ,tinand cont de varsta mea.Totusi,majoritatea m-au sustinut.Si apropo,tot imi da tarcoale in comentarii un anonim,ceva nu-i convine,dar eu nu o sa aprob comentarii rautacioase,vreau sa fie doar atmosfera prieteneasca aici.Sigur,nu am reusit sa postez la ora 9,ca a venit pacienta,acum termin postarea.Va pup si va doresc o zi si o saptamana cat mai placuta!

You Might Also Like

41 comentarii

  1. Great outfit and your nail colors are divine!

    Happy Monday, cheers: Evi

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place tare mult fusta cu volane. De mult caut si eu una, dar sa fie ampla si nu gasesc decat prea stramte sau prea mici. Arata bine impreuna cu pulovarul. Legat de comentariile rautacioase, bine faci ca nu le aprobi ca nu vad sensul. Sunt foarte multi oameni rautaciosi, frustrati, carcotasi, care n-au altceva mai bun de facut decat sa imprastie venin peste tot. Iti spun din toata inima ca te imbraci foarte potrivit pentru personalitatea ta si ca iti sta foarte bine. Chestia cu varsta e o prostie. Ce, daca nu mai ai 30 de ani, trebuie sa porti doar gri, maro si negru? Nu stiu cele care isi dau cu parerea cat de experte sunt de fac comentarii din astea.... Mama are 60 de ani si e eleganta de cand o stiu. Poarta rosu, galben, roz, verde deschis si toata lumea o admira.

    Deci ignora vocile negative, te rog! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te rog sa nu iei in considerare pererile conform carora ar trebui sa te imbraci altfel decat o faci acum. You're as old as you feel. Deci daca te simti tanara e un lucru bun, care iti poate aduce numai optimusm, cred eu. Tinutele tale, sunt inspirate, si as fi happy sa vad pe strada cat mai multe femei de aceasta varsta care sa se imbrace asa. Din pacate, dupa 30 de ani multe femei se blocheaza din punctul acesta de vedere, se neglijeaza si se imbraca posomorat, trist si monoton.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine te critica nu are ce face..sunt si fete/femei invidioase..pentru ca au de ce!! Arati FOARTE BINE! arati poatemai bine ca ele si probabil din aceasta cauza vin cu fel si fel de comentarii rautacioase. Mie una imi place enorm cum te imbraci!! SIII nu sunt singura!! o saptamana placuta si tie..

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai ca asta-i buna...de secole intregi femeile nu stiu ce tratamente costisitoare sa-si mai faca, cum sa se imbrace si machieze incat sa dea cativa ani inapoi si sa para mai lolita, mai proaspete, si s-au gasit ele sa critice dorinta naturala a unei femei ingrijite si cochete de a nu purta pe chip si trup semnele inaintarii in varsta. Dar cum trebuia sa arati sa fie bine, sa ai un roscat ars in parul tuns a la Elena Ceausescu, un deux-piece din ala negru/maro in stil Confectii APACA 1978 toamna, si pantofi urati, batraniciosi si fara toc ca vanzatoarea de la aprozar? Pe mine ma bucura si ma motiveaza sa vad ca varsta si statutul nu stau in calea pasiunii pentru moda si cosmetice, dimpotriva, visez sa pot sa arat si eu asa la momentul respectiv. Nici macar nu au premise plauzibile, eu nu te-am vazut nici cu decolteu pana la buric si nici cu fuste de o palma ce nu acopera nici banda ciorapilor....probabil au o problema cu culorile, la croiala mi-e imposibil sa imi dau seama cu ce te diferentiezi de normalul varstelor. Hai sa ne imbracam toate in negru si dupa 35 de ani sa aratam ca niste maicute pentru care cariera de FEMEIE s-a sfarsit, asa ar fi bine? Daca vorbele alea au fost spuse de o fata tanara, scuzati jignirea dar e chiar idioata si ingusta la minte. M-as astepta la cineva de 50 ani ce traieste un permanent comunism ideatic si vestimentar sa taxeze ce ea nu are curaj sa fie, dar la 20 ani sa critici tineretea chipului care cere prospetime si in haine si comportament, e o aberatie si frustrare clara.
    Eu am invatat de la tine sa port ciorapi colorati, mi se pare ceva minunat nu rusinos. Cum spuneam, chiar ma bucur ca am exemple ca se poate sa arati bine si sa fii chic si eleganta/jucausa oricand....m-ar deprima sa vad ca ma asteapta un viitor sters, palid, lipsit de imaginatie si creativitate. Vorbeam candva cu niste prietene ca mi-e teama de o sarcina ca nu as mai avea abdomen plat sa port talie joasa...si au fost uimite, gen "pai tu cat ai de gand sa te mai imbraci asa, tu crezi ca la 30 de imbraci ca la 20?" DA. EXACT ASA CRED SI VREAU. Eu nu o s aport niciodata haine clasice si rigide si batranicioase, eu vreau sa fiu femeie, nu doar sotie gospodina si mama care uita cand s-a privit ultima data in oglinda si si-a dat cu un ruj sau si-a accentuat talia supla.
    Imi plac mult cizmele si geanta, stii ca am un focus pe maro sub orice variatie, mai ales camel cum e poseta. As vrea chiar si faux-leather jacket la fel, pana la talie, cu rochii fluide si feminine.
    Esti un pic schimbata la fata, nu stiu ce, dar in bine. Poate rujul mai intens. Sau poate parul proaspat retexturat de laminare.
    Si lacul e just my type, pentru mine rosul e un fel de french la altele :)
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. prima dată am crezut că e o rochie... îmi place mult outfit-ul de azi:)
    Eu cred că mi-aș fi luat ugg-uri :)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nu inteleg de ce trebuie sa criticam stilul altcuiva...tocmai asta ne face sa fim diferiti si unici in felul nostru...
    altfel nu am fi decat o turma de oi si toti am arata la fel...
    mie imi place enorm de mult stilul tau, esti de apreciat:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Niciodata nu vom putea sa fim placuti de toata lumea.Asta e realitate.Nu trebuie sa-ti faci griji...asta esti tu si esti absolut superba.Increderea in sine e mai importanta decat o mie de haine.Ciorapii colorati nu fac decat sa dea o nota de frumusete unei lumii si asa destul de gri.

    Felicitarile mele pentru blog si pt stilul tau.I-am aratat mamei blogul si i-ai placut foarte foarte mult!

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. intotdeauna vor exista si oameni care vor avea ceva de comentat. problema lor!
    te admir pentru ca nu am vazut nimic extravagant sau exagerat in tinutele tale ci din contra, numai bun simt :)
    o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. mie chiar imi place look-ul de pe acel site, chiar e simplu si nu deplasat, continua sa te imbraci asa cum te simti cel mai bine :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place tare mult si combinatia asta, ciorapii abia se vad, deci ce li se pare lor deplasat? :| Mie mi se pare ca te imbraci potrivit pentru varsta ta, da, modern, si iti sta bine, te prinde :D

    pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. i love the detail of the red socks!!

    kss from spain
    natalia

    milyunacombinaciones.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  13. da,,,,,cred ca in diferent ce am face , nu vom putea multumii pe toata lumea.si eu primesc adesea atatea critici pe blogurile mele,de parca ar fi ale lor,doamne de parca ar fi ele sefele mele.si ele ar ordona ...insa sunt si multe fete atat de dragutze ......
    arati foarte bina! daca a s arata eu asa,...............as fi foarte fericita. stii vorba aia|? daca altii zic ca esti fericit si tu crezi ca nu esti,atunci ia-te dupa ei !;)))))))))))))
    nu serios acum........ ......... ......... stiu ca viata are si momente mai rele , ca doar deh,asta e , insa hai sa ne bucuram de ce avem ........... viata asta e asa scurta............si reeferitor la blogul tau,tot respectul...........
    cristiana .
    http://cristiana-shop.blogspot.com
    http://fashion-beauty-life.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  14. o tinuta foarte frumoasa, ca de obicei!

    RăspundețiȘtergere
  15. Chanel spune asa: "A woman has the age she deserves".
    Mie una imi place foarte mult de tine, esti ca un idol pt mine, in sensul ca si eu tot medicina vreau sa urmez, si mi se pare ca esti realizata din toate punctele de vedere. Nu mai asculta toti "anonimii" care sunt defapt oameni frustrati fara un dram de demnitate si curaj.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. Love your outfit, i have a similar style dress. And oh i like your purse too:-)

    RăspundețiȘtergere
  17. I like the outfit!

    Following from argentina

    kisses

    http://lasrayasnoestilizan.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Chic and cool,I love this outfit!xoxo

    RăspundețiȘtergere
  19. Au dreptate fetele. Anonimii comenteaza doar ca sa se afle in treaba! nu tine cont de ei! Mie imi place mult stilul tau! te pup! xoxo

    RăspundețiȘtergere
  20. The over-the-knee flat boots are a dream! Sunt de acord cu atmosfera prietenoasa, si de curand (azi :p) nu mai permit comentarii anonime, e de bun simt sa-si lase macar numele, nu? Stai linistita, e blogul tau, aprobi ce vrei, si prea multa democratie strica haha


    Fashezine

    RăspundețiȘtergere
  21. Superba!!!!iar rujul ti se potriveste de minune,please sa il folosesti mai des :)))))
    Cat despre genul acela de comentarii,nu stiu cum e la tine in viata,dar la mine m-am si obisnuit sa nu primesc complimente nici macar de la colegi..invidia ii mananca!asta e,iti spun eu :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Hello! Citesc blogul tau de ceva timp si imi place f mult stilul tau vestimentar...imi plac cizmele la nebunie...si fusta...si ciorapii :). Te sfatuiesc sa nu asculti ce zic romanii...suntem un popor inchis la minte si daca nu te imbraci asa cum se considera "normal" (fara pic de imaginatie, la uniforma standard) esti un ciudat. Keep up the good outfits! :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Gorgeous look, darling!
    Love your boots!

    xoxox,
    CC

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi place foarte mult cum ai ales sa porti cureaua. Esti in trend :P
    (de data asta am nimrit corect unde trebuia sa comentez).
    Cat despre anonimi - mai sunt si oameni rautaciosi pe lumea astsa. Cred ca mai mult conteaza ca noi te apreciem decat ca persoanele care n-au curaj sa se semneze.

    RăspundețiȘtergere
  25. Superb! Imi place super mult stilul tau!:D

    Te asteapta un tag la mine pe blog!
    Te pup!:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  26. Love your outfit! very cute dress and shoes!

    x

    http://www.fashionablepris.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu vreti sa fiti mamica mea? :D Si mami e cocheta, dar nu atat de moderna :|

    RăspundețiȘtergere
  28. amazing outfit! love it.

    http://wardrobexperience.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Mie imi place tare mult cum te imbraci chiar daca nu ai 20 de ani:) Ti-am mai zis ca as vrea ca si mama sa fie asa colorata deci din partea mea, continua asa cum esti si simte-te bine.Ignora comentariile rautacioase, nu se merita!

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  30. You look great in this beautiful black dress...and the touch of red is just perfect!

    RăspundețiȘtergere
  31. Que bello vestido!! Me encanta el outfit completito!!!
    un beso enorme!
    :D

    RăspundețiȘtergere
  32. love that bag and nail color :)

    http://pinklemonincrystal.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  33. I love black dresses and this bag Xxx

    www.1cenicientamoderna.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Здорово выглядишь!Лак больше понравился тот , что выше.

    RăspundețiȘtergere
  35. nu baga in seama comentariile rautacioase. exista multi frustrati pe lumea asta...
    eu, din contra, te apreciez enorm pentru faptul ca nu lasi varsta sa te influenteze. o femeie trebuie sa aiba grija de ea indiferent de varsta.

    RăspundețiȘtergere
  36. Imi place cum iti sta si mai ales ca ai ciorapi rosii ;)! Superb!

    Pupici

    http://de-vero.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  37. merci pt comment, imi place stilul tau , si nu inteleg de ce ar fi deplasat. Nu stiu ce varsta ai, dar oricum nu mi se pare ca ai avea vreo varsta la care ar trebui sa te ascunzi, sau ca ai purta lucruri care nu sunt potrivite corpului tau, ci dimpotriva ti se potriveste stilul, si de ce sa nu fi si mai indrazneata de atat ? :D te pup, si te mai astept pe la mine, sa dai si follow daca vrei.

    RăspundețiȘtergere
  38. You arise beauteous in the horizon of the heavens
    Oh living Aten who creates life.
    When you shine forth in the Eastern horizon you fill every land with your beauty.
    You are so beautiful: you are great; gleaming and high over every land.
    Your rays embrace the lands and all you have created;
    You are Re and reach out to all your creations, and hold them for your beloved Son.
    You are afar, but your rays touch the earth;
    Men see you, but know not your ways.

    Thanks...wonderful girl!

    RăspundețiȘtergere