Luni...

08:18:00



Buna dimineata,prietenele mele! Inca odata felicit toate 3 fete care au castigat !Cele care nu au castigat va rog din suflet sa nu va suparati ,mi sa rupe sufletul , as da premii la toate...Foarte curand voi face un alt giveaway.Va doresc sa incepeti saptamana cu bine, fara rautati, cu sufletele impacate.Si acum ma adresez celor, care tot ma critica in legatura cu gramatica mea si haine ieftine care le port , fake-uri , s.a.m. d.  Inca odata precizez ----!!!!---nu am invatat limba romana nicaieri, gandesc in limba rusa . Am invatat limba romana singura , de cand sunt in Romania , vorbesc cu accent , dar respect tara , muncesc pentru tara , ma straduesc.Cui nu ii place cum scriu , ce scriu , cum ma imbrac -va rog nu mai intrati aici si nu imi lasati comentarii rautacioase.Va doresc o zi buna tuturor!

You Might Also Like

58 comentarii

  1. Modniza a spus cineva ca te imbraci neadecvat?! Eu nu pot sa cred asa ceva... Daca nici tu nu esti fashionable,no comment! Ar trebui sa imi vada tinutele mele si apoi sa zica asta...
    Cat despre giveaway niciodata nu poti impaca pe toata lumea,stai linistita :*

    Mie mi se pare ca scrii cat se poate de corect,fata de alte fete/femei carora le-am vazut blogurile si au greseli majore in fiecare postare.Intr-adevar pentru una ca mine care a terminat facultatea de Litere,imi zgarie retina.Crede-ma in nici un caz nu esti printre ele!Pupici si nu fii trista!

    RăspundețiȘtergere
  2. e de preciat faptul ca ai invatat singura romana. mai ales ca nu e o limba asa usoara.
    o saptamana frumoasa si usoara iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma baga in seama toti haterii.Alta treaba n-au?Daca nu le-ar place ce scrii si cum scrii nu s-ar mai obosi sa-ti citeasca blogul :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti foarte frumoasa, imi place mult combinatia fusta scurta, pulover si acea curea cu fundita este adorabila. Nu-mi vine sa cred ca sunt persoane care iti scriu astfel de comentarii.
    Nu stiu de cand a cheltui o multime de bani pe haine te face un om mai bun, mai talentat, cu mai mult bun gust. Sincer sunt indignata, dar, in fine, nici nu este cazul sa te gandesti de doua ori sau sa te superi o clipa pentru asta, e imposibil sa te placa toata lumea, trebuie sa-si ocupe si ei cu ceva timpul! Kisses:)

    RăspundețiȘtergere
  5. eheee...Buna dimineata doamna doctor! nu mai bagati in seama rautatile celor din jur, eu zic ca este mai mult vorba despre invidie. Si eu mai patesc din astea, dar incep sa nu mai bag in seama toata rautatile, pentru ca si eu, si tu si multi altii sunt cetateni ai acestei tari cu acte in regula, care muncesc pana la umra pentru aceasta tara si ar trebui multi sa recunoasca ca noi, romanii cei de peste Prut uneori suntem si gandim mult mai romaneste.
    O zi buna in comntinuare si o saptamana linistita :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Incredibili unii oameni. Era sa zic incredibil in ce tara traim, dar am uitat ca nu mai traiesc acolo. Si cand aud asa ceva, aproape ca ma bucur... Nu pot sa inteleg de ce unele femei sunt atat de rele si puse tot timpul doar pe critica. E de apreciat ca ai invatat singura si te descurci foarte bine. Sunt o multime de persoane care s-au nascut in Romania, au studiat romana ani de zile si tot nu scriu corect, asa ca nu inteleg care e problema lor....

    Si nu-mi vine sa cred ca sunt persoane care se leaga de faptul ca porti haine ieftine. WOW! Ce de-a snobi in Romania! Nu mai incapi de atatea fufe care poarta numai Louis Vuitton si Dolce&Gabbana "originale". Sunt curioasa cate din cele care dau din gura aiurea isi cumpara haine scumpe din banii lor.... cand multe sigur traiesc pe banii parintilor. Sa le fie rusine! Si tu sa nu cumva sa te lasi afectata de astfel de prostii. Te pup! O saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  7. uh not again commentarii rautacioase..i hate those girls..sau ma rog, ce or fi ele:D...

    tinuta ta pare foarte warm:X...in concordanta cuvremea de afara:*..
    un inceput de saptamana cat mai bun:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Buenos dias amiga,que calientes deben ser esas botas,me gusta que las hayas combinado con falda,es un look muy chic,muchos besos cariño

    RăspundețiȘtergere
  9. Neata'

    mie imi place cum te imbraci si cum scri :), de vb nu stiu ca nu te-am auzit dar nu cred ca e vreo problema. Nu mai baga in seama comentariile rautacioase.
    Pupici si o zi frumoasa sa ai,
    Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  10. nu lua in seama comentariile rautacioase ale unor persoane.
    Mie imi place felul tau de a te imbraca!
    Arati foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  11. nu cred ca merita sa te superi sau macar sa te gandesti la toate rautatile.eu cred ca o persoana se poate ingrijii si cu produse ieftine si poate arata bine si cu haine ieftine/ fake-uri, iar tu ne areti, ne oferi inspiratie.felicitari pentru ca ai invatat limba romana , cred ca nu a fost usor sa o invet, mai ales de una singura.:*

    RăspundețiȘtergere
  12. ei, ce prostie! nu le baga in seama, cui nu-i place, sa se uite in alta parte, e doar invidia care vorbeste sau rautatea pur si simplu! nu le lasa sa iti strice buna dizpozitie, esti o frumoasa si o scumpa, pastreaza-ti aceasta atitudine. sa ai o saptamana frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Esti superba, ce de oameni invidiosi de se apuca ei sa comenteze rautacios asa un om dragut ca tine...Te descurci foarte bine cu limba romana, mai ales ca ai invatat singura, tot respectul...
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  14. great look!

    un beso
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    www.buscandoenmiarmario.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi se pare incredebil! exista atata rautate! Te rog sa nu-i iei in seama. Nu merita!

    Legat de tinuta de azi, imi place mult cum iti vine! Curelusa e foarte simpatica! pupici

    RăspundețiȘtergere
  16. Au inceput sa ma sece rau dozele de snobism....pana la urma ideea e sa ne imbracam frumos si adecvat siluetei, sau sa punem pe noi haine care sa tipe : AM BANI, AM, AM, CHIAR AM! :) Doamne, cunosc atatea fete care daca n-au pana si bentita de pe cap firmata au palpitatii si o grava suferinta, si cu toate astea nu stiu daca am putut spune de 5 ori despre ele "mama ce fain e imbracata". Singurul loc unde se mai vede pretul este calitatea materialului, dar asta n-ar trebui sa fie problema celor din jur pentru ca daca cele cheap se ponosesc dupa un numar de spalari ne afecteaza numai pe noi si nu "politia etichetelor". :) Eu nu imi iau haine scumpe pentru ca cel putin acum nu mi le permit, dar si daca as avea cat sa-mi pun si in cap nu stiu daca m-as apuca sa arunc sume nesimtit de mari pe lucruri pe care oricum nu le port nspe ani fiindca ma plictisesc la un moment dat. Daca as avea mii de euro de aruncat pe un LV sau Hermes as prefera sa le schimb masina alor mei sau sa ii trimit intr-o vacanta pentru clipele astea in care din cat au se straduiesc sa imi faca poftele si sa nu imi lipseasca nimic.
    Pana una alta, tu esti admirata si incurajata pentru fiecare outfit postat, toata lumea e entuziasmata si doreste sa iti urmeze exemplul, asa ca faptul ca exista 1000 de sustinatori si 2-3 rozatoare dovedeste clar cum stau lucrurile. Keep walking! sau mai bine zis posting.
    Cu limba romana deja am mai taxat pe cineva ce iti reprosa....mi se pare absurd sa criticam o persoana ce nu-i vorbitor nativ si care invata practic de la 0, cand avem atatia nativi care pocesc dureros gramatica. Multe din noi vorbim engleza foarte bine, facem pariu ca in urechile unui britanic strecuram destule greseli?
    Nu-ti face griji, cine a inteles ce si cat trebuie e inca aici si va fi indiferent de cum scrii sau cat costa haina de pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie-mi place de tine draga Stella, imi pari o persoana foarte sufletista si apreciez mult meseria pe care o practici.
    Asa ca in general, sunt mai multe cititoare ale blogului care te apreciaza, si asta e ceea ce conteaza, nu? :)
    Am si eu o curiozitate: am observat ca foarte multi medici stomatologi, mai ales dintre cei mai buni, de la clinici renumite, sunt din Republica Moldova. Care este explicatia pentru asta?
    Aveti ceva scoli foarte bune pe stomatologie, sau de ce?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  18. multumesc mult,fetelor ,pentru sustinere.

    RăspundețiȘtergere
  19. of dar pentru ce le dedici timp unor astfel de oameni? crezi ca merita timpul tau ca sa raspunzi rautatilor unor nefericiti? folosestie-ti timpul intr-un mod mai placut si ignora chestiile neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ramona ,tu zici..care pui totul la suflet?pana la urma asa o sa fac ,nu o sa bag in seama rautatile.nu ma imbrac nici ieftin,nici scump,doar ce cred ca imi vine bine.blogul asta e un hobby,o pasiune,un mod de a comunica cu voi.si simt ca tineti la mine si eu la voi.pup

    RăspundețiȘtergere
  21. Gabitza,scoala noastra sa socoate mult mai sus,dacat cea de aici.Si in plus,eu personal,am fost multi ani medic militar,am fost si in razboi,am salvat vieti,am o practica in chirurgie..cum nu stiu cine de aici are.asta e.te pup

    RăspundețiȘtergere
  22. Modniza eu te-as sfatui sa scrii acolo la "Despre mine" si treaba cu limba rusa, nu ca o justificare dar pur si simplu ca fapt divers.

    RăspundețiȘtergere
  23. ești o doamna extraordinară! mult succes în continuare în tot ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  24. nu baga in seama comentariile rautacioase,nu merita.te imbraci foarte frumos,cu gust si nu conteaza daca sunt de firma sau nu ori cati bani ai dat pe ele.vorbesti bine limba romana si ai o gramatica mult mai buna decat multi romani care au invatat-o in scoala

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce lume rea!!! Dar uite cate prietene si sustinatoare, vb Ramonei, nu tre sa puneti la suflet pt parerea a 2-3 rozatoare =))) mi-a palcut asta ;))
    Eu va admir si va respect pentru ce sunteti si pentru ca semanati cu o matusa draga mie de care mi-e foarte dor si n-am mai vazut-o de mult timp...O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  26. interesting blog!

    come and visit me ...become my follower ...I'll do back

    ciao ave

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu sunt profesoara de limba romana si trebuie sa apreciez faptul ca esti autodidacta si ca azi putem sa intelegem starile si trairile tale pentru ca le exprimi in limba romana.Atat.Restul-frustrarea unora care au senzatia ca a vorbi urat despre cineva, a critica,este demn de lauda.(Pe blogul meu scriu si in limba franceza, recunosc,fac si greseli, dar nici o frantuzoaica nu mi-a atras atentia, ci, din contra, m-a felicitat pentru ca le ofer posibilitatea de A INTELEGE ce simt)Te admir pentru ceea ce esti!O zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  28. nu mai pune la suflet comentariile rautacioase pentru ca este mult mai multa lume care te apreciaza, ca si mine de altfel ! <3

    imi place mult curelusa cu fundita!! ;;)

    RăspundețiȘtergere
  29. eu chiar n-am observat greseli(si sunt perfectionista la capitolul asta, deci...).

    Te admir foarte mult in primul rand pentru meseria ta (nu stiu daca facultatea ai facut-o tot in Romania, dar oricum ar fi, prespun ca este greu sa reinveti termenii medicali in limba romana - chiar si cu nomina anatomica) si pentru pofta de viata care reiese din postarile tale.

    Si apoi, mie chiar imi plac toate tinutele tale si nu vad haine care ar arata ieftine.Despre preturi nu stiu, dar cine nu si-ar dori sa dea bani putini pe haine frumoase si de calitate?

    Sper ca peste ani, sa ajung si eu un 2nd 'fashion doctor':D

    Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  30. el cinturón y la falda, preciosos!!!

    www.styleinmadrid.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Nici eu nu pot sa inteleg de ce sunt deranjate unele persoane de felul in care se imbraca cineva. Asta inseamna, din punctul meu de vedere, un fel de incapacitate de a respecta alegerile altora si de a incerca sa inveti intotdeauna din greselile lor, daca din cele proprii nu se poate.
    Si chiar imi e imposibil de inteles, pentru ca tinutele dumneavoastra nu sunt nici indecente, nici dizgratioase.
    Faptul ca paleta de culori este mai vasta, nu le da dreptul sa critice si nici sa zica tot ce le trece prin minte.
    Cat despre modul in care scrieti, important e pana la urma ceea ce transmiteti si faptul, apreciabil dealtfel, de a invata limba romana din proprie initiativa.
    Credeti-ma, unii dintre cei carora li se preda limba romana din clasa I, fac greseli mult mai grave, doar asa din ignoranta pentru tot ceea ce inseamna scoala.
    Eu sunt de parere, ca printre randurile scrise, se simte caldura dumneavostra...pentru ca asta imi inspirati mie: o persoana cu o bogatie sufleteasca demna de admirat.
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  32. Doamne ce tara de SNOBI avem!!!!! Da-le-ncolo de pitipoance, nu trebuie sa le dai explicatii. Nu mai conteaza decat sa scrie acolo cat mai mare D&G etc, nu conteaza ca e pe o carpa ordinara. Atata timp cat haina e de calitate, iti place si iti vine bine chiar nu conteaza daca e vreo marca sau nu. Mie mi se pare ca ai tinute f chic si fashionable, multe femei ar vea ce invata de la tine.
    Cat despre greseli, cum au zis si inainte, banuiesc, scrii mult mai corect decat multi romani.

    RăspundețiȘtergere
  33. Off topic:de unde este cureaua?Este superba! se aseaza atat de bine

    RăspundețiȘtergere
  34. E un lucru respectabil faptul ca tu ai invatat limba romana singura. S
    Si cei care au ceva de carait ar face bine sa taca, unii nu invata o limba straina nici dupa 12 ani de scoala. :-J
    Si romanii ce fac discriminari...pff, nu-ti face griji ca ne discriminam si noi intre noi. De exemplu cand merg in Ploiesti, la buni (eu sunt din Oradea) aud pe strada: "Uite si ardeleanca asta cum vorbeste! Ce accent are!"...
    Si pretindem ca traim intr-o lume civilizata! :-J




    Ps: Imi plac caciulile rusesti de blana xD

    RăspundețiȘtergere
  35. Imi place combinatia putin mai lejera. Curelusa e tare draguta.

    RăspundețiȘtergere
  36. :"> deci eu nu stiam ca esti din rusiaaaa :">
    scrii foaaaaaarte corect
    nu'i mai baga in seama pe cei care comenteaza:-j

    chiar acum o luna am intrat sa vad cuvintele basic in rusa si de abia pronuntam vreo unul.
    deci bravo tie, iti zic din tot sufletu ca ai invatat romana singura:*

    RăspundețiȘtergere
  37. Modniza, la 15 minute dupa ce mi-am facut blogul am primit 2 comentarii anonime care mi-au zguduit creierii. Nu mi-am imaginat ca cineva este in stare sa poata asterne asemenea cuvinte. Nu le-am uitat insa le-am sters si am privit mai departe, iar din acel moment nu am mai permis accesul anonimilor sa lase comentarii. Lasa-i in plata Domnului nu iti irosi energia cu ei. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  38. Eu sincer nu inteleg la ce mai lasa comanentarii daca nu le intereseaza!VA spun eu cum vb doamna doctor:foarte bine s foarte corect pt ca eu am avut sansa sa o cunosc fata in fata si ma intalnesc cu dansa in fiecare luna in ultimii doi ani!NU trebuie sa puneti nimic la suflet pt ca unii oameni sunt rai sau mai putin isteti!Nici noi romanii nu vb toti foarte corect s gresim,dar o persoana care nu este d aici!Imi place foarte mult tinuta,va sta foarte bine in maro!Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  39. ma mir ca a putut cineva sa ti se adreseze in acest fel in loc sa te aprecieze...

    RăspundețiȘtergere
  40. Gorgeous look, darling!
    Very chicly belted!

    xoxox,
    CC

    RăspundețiȘtergere
  41. Arati foarte bine, ca de obicei :P

    Nu are rost sabagi in seama rautatile, toate primim...pentru o chestie sau alta..trebuie sa-si exprime si ei frustrarile cumva :P pup!:*:*

    RăspundețiȘtergere
  42. Que guapa!! me encantaron las botas!! lindo comienzo de semana :)
    besos!

    RăspundețiȘtergere
  43. fusta este wow! aveam la un moment dat o pasiune pentru ciorapii colorati, inainte sa se gaseasca pe toate gardurile.. am o multime de culori acum, pana si un verde toxic:)) inca ma mir ca am avut curajul sa ii port. dar atunci cand vad cum te imbraci si cum combini ciorapii colorati.. mi se face dor si ma gandesc sa imi expun si eu colectia, dar pe frigurile astea, nicio sansa! pupici! P.S.stii cum e.. e multa lume si putini oameni.. nu pune la suflet, nu merita

    RăspundețiȘtergere
  44. Cine zice ca te imbraci cu fake-uri? Si daca te-ai imbraca cu fake-uri ce? Te imbraci cu gust...nu conteaza eticheta de pe haine...sau ce? numai daca ai haine de sute de euro poti fi in trend? Cei care spun asta sunt niste snobi...si cum spui tu...cum nu-i place sa nu citeasca si gata. Mie imi place tare mult ce vad si arati foarte bine. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  45. This is such a cute outfit! You look pretty : )

    RăspundețiȘtergere
  46. Tot respectul pentru tine! Esti o doamna jos palaria. te pup

    RăspundețiȘtergere
  47. wow...Nu stiam ca esti rusoaica?!?? Super!! Eu invat rusa. De fapt nu. MA CHINUI cu rusa. Mi se pare o limba foarte grea, sincer. Mereu uit cuvintele noi pe care le invat...Sunt la master acum... Poate ma faci tu sa imi placa mai mult.:) Apropo, intotdeauna ti-am admirat outfiturile desi nu mereu am avut timp sa las comentariu, sunt mereu pe fuga in ultima vreme. Keep it up!!

    RăspundețiȘtergere
  48. Стеллочка ты самая красивая , умная и стильная. У тебя отличный вкус , неважно за сколько куплены вещи, главное это умение их сочетать.Некоторые люди покупают очень дорогие вещи и выглядят совершенно безвкусно.А у тебя великолепное чувство вкуса и есть свой стиль, а это главное.А все завистники пусть отдыхают в сторонке.Они видят как тебя все любят ,что ты успешная женщина и захлёбываются от зависти.Я тебя люблю.Ты лучшая!

    RăspundețiȘtergere
  49. Ador tinuta asta.Fustita si pulovarul sunt foarte dragute iar cureaua cu fundita e adorabila!
    te pup .

    RăspundețiȘtergere
  50. foarte dulce outfit.ul asta... ;) love it.
    draga mea, sunt muuulti romani care nu cunosc gramatica limbii romane, este firesc sa nu o stapanesti atata timp cat nu e limba ta materna. chill and let the fashion inside you speak ;) imi place outfit-urile tale!

    RăspundețiȘtergere