Faux fur vest --alta combinatie

08:39:00









Buna dimineata,fetele mele!Aseara dupa servici am simtit nevoia acuta sa ma duc la shopping.Stiti si voi,cand o femeie e suparata,shoppingul e terapia nr.1!Eram tare suparata de un timp incoace,pur si simplu ma macina,ma dezechilibra psihic si ieri in sfarsit ''sa rupt'',sa rezolvat si m-am linistit la cap,cum se zice.Si deci,dupa servici,am plecat la Baneasa,umblam cheauna pe acolo,nici eu nu stiam ce vreau,am trecut rapid toate magazinele ,dar nu imi ardea de cumparaturi.Si intamplator am zarit un pulover la Pull and Bear si l-am luat.Cand am ajuns acasa,m-am facut un vin fiert cu toate condimentele si m-am linistit definitiv.Azi dimineata am asortat puloverul asta cu vesta mea alba,nimic deosebit si asa am plecat,nu mi-a fost frig,doar sunt cu masina.Va pup pe toate si va doresc sa va suparati cat mai putin,sa nu va necajeasca nimeni.
P.S.nu stiu ce sa intamplat,nu am putut posta cu editorul obisnuit,m-a intors la cel vechi.scuze.

You Might Also Like

22 comentarii

  1. metoda asta niciodata nu da gres! imi pare f bine sa aud ca au trecut momentele grele!!!
    mai recomand: notting hill pt buna dispozitie, langa un vin fiert, se intelege :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte fain pulovarul. Sa-l porti sanatoasa. Mie imi plac tare mult si gentile tale. Nu conteaza numele, mie-mi plac tare mult.

    Asa faceam si eu acasa cand eram suparata / deprimata. O tura prin magazine si eram "ca noua". Si o ciocolata buna merge langa vinul fiert.

    O zi minunata! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place lungimea vestutei, o face mai practica decat cele obisnuite pana la talie pe care le purtam mai mult din cochetarie decat sa ne tina si de cald. Tata de cand a vazut-o pe a mea mi-a zis ca-i frumoasa dar ca putea sa fie 2 palme mai lunga :)
    Azi esti mai "stinsa" in vestimentatie, culori calde, neutre, ca si cum ai prelungi starea de care vorbeai ca te-a insotit pana ieri. Eu programasem azi rochie-pulover cu diverse insertii de mov si albastru, si ciorapi albastru intens, dar cum nu mai plec pana diseara a cazut ideea.
    Imi place ca vremea de afara nu te descurajeaza in a fi aranjata, multe femei se infofolesc in jeansi, 3 pulovere si ditamai geaca matlasata, si abia mai zaresti un pic de culoare si feminitate printre straturile de haine foarte groase.
    Pentru culoarea gentii am o pasiune, am vazut anul acesta mai multe combinatii cu cizme identice si diverse rochii boeme - dantela, voaluri,imprimeuri florale. Sienna Miller-like, boho-chic.
    te pup, si iti doresc o zi care sa te incarce pozitiv si sa te energizeze pana la zambetul acela cu care ne-ai insufletit pana acum

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragut outfit ! ...zile si zile...dar in familie si cu ajutorul prietenilor trecem peste tot.

    te pup ! O zi magica !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca toate ne relaxam prin shopping, la fel patesc eu in sesiune, in ziua cu examenul, dupa examen, shopping obligatoriu! :)) E foarte draguta vesta imi place mult, iar combinatia e reusita :D

    te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Nice outfit! You always look so fashionable:-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da de multe ori ajuta sa mergi la shopping, eu merg deobicei singura si printre haine si accesorii imi mai ventilez gandurile ;)
    Ai combinat foarte frumos puloverul cu vesta care imi place la nebunie!
    O zi usoara la servici ;)

    http://de-vero.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-am amintit ca am si eu o vestuta la fel, unde o fi? :)) tre` s-o caut :D...Shoppingul e terapie buna cand e vorba de suparari, aveti dreptate. O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  9. hmm si pe mine ma linisteste foarte tare vinul fiert si cu scortisoara!! imi place atat de tare cum asortezi lucrurile!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buen dia!!
    el outfit esta divino!! ame este chalequito..besos

    RăspundețiȘtergere
  11. Стеллочка ты хороша в любых нарядах!

    RăspundețiȘtergere
  12. Really fun vest, darling!
    You look gorgeous!

    xoxox,
    CC

    RăspundețiȘtergere
  13. esti foarte dragutza sa stii. in schimb alte fete imi critica blogul ............intruna .nimic nu le convine ....imi vine sa imi inchid blogurile cateodata ,ca am 2 ,stii.;))).dar alte ori ma gandesc ca blogurile sunt niste jurnale de ale mele.......ma bucur mult ca iti plac postarile mele.sunt o impatimita a modei si incerc din putinul pe care il am ,sa imi alcatuiesc un stil bazat pe bun simnt.sper ca se poate.felicitari pt blog,pt followers , este f bine ,fffffff bine!;))) .am vazut ca iti place tot ce e legat de moda;))) si este foarte bine .adevarul este ca ai si stil si clasa .;)))o seara frumoasa iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  14. Really nice vest, I like it!!
    Nice blog by the way.

    http://fashion-heartbeats.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. Ador felul cum te imbraci si accesorizezi tinutele. ;)

    ♥♥♥ Pupici ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  16. I love the jacket, is great with this look, very pretty, friendly kisses

    RăspundețiȘtergere
  17. Привет)) Отлично выглядишь! Спасибо за твой комментарий ;) + 1 follower ;)

    -Алена-

    RăspundețiȘtergere