Dreams come true-desires map.

08:06:00

Asa cum am promis,astazi va dezvalui ceva interesant,ce va poate ajuta sa aveti o viata mai buna.Si cum bine zicea Paulo Coelho-un singur lucru face imposibila indeplinirea viselor-frica de esec.Deci sa incepem.Harta dorintelor,viselor,comorilor sau cum vreti sa ziceti este un instrument si o metoda unica si eficace in indeplinirea celor mai nebanuite dorinte.Acum,pana la 3 februarie,este cel mai potrivit moment sa o faceti.Totul e foarte simplu.Cand creem propria harta dorintelor,gandurile noastre se canalizeaza intr-o directie pozitiva,nu visam pur si simplu,dar cu scop precis.Nu credeti???Totusi incercati!Singurul lucru,pe care trebuie sa-l faceti e sa pozitionati pe harta imagini,ce simbolizeaza dorintele voaste si foarte repede o sa va convingeti,visele usor-usor incep sa devina realitate.Primul lucru-luati o coala de hartie[A4,sau mai mare,eu am A4].
1.In centru-lipiti o fotografie de-a vostra,gasiti-o pe ce mai draga,unde sunteti cu adevarat fericiti
2.Uitati-va bine la inscriptiile in jurul fotografiei,ganditi-va bine,ce vreti defapt.Harta cuprinde toate sferele vietii.
Va-ti gandit bine?Incepeti sa creati harta.
3.Scriti afirmatii.Un moment foarte important- scriti afirmatii pozitive langa fiecare zona cu imagini[de exemplu,in zona iubirii scriti ca sunteti iubita,in zona banilor ca sunteti magnet pentru bani,etc].
4.Pastrati harta pe masa de birou,sau undeva intr-o mapa personala,dar sa va uitati acolo in fiecare zi si bucurati-va.Trebuie sa credeti!Chiar functioneaza!





Decupati imagini,care va inspira din diferite reviste,creati harta cu gandul,ca nimic nu e imposibil,sa fie cea mai frumoasa harta!Eu nu pot sa va arat harta mea,nici voi nu o aratati la toata lumea,e ceva personal si numai voi stiti,ca toate visele pot deveni realitate!Eu m-am inspirat de aici

You Might Also Like

12 comentarii

  1. Hola amiga,que bonitas las tres primeras fotografias,sobretodo la segunda,con ese corazón en el cielo,un beso guapa y feliz fin de semana

    RăspundețiȘtergere
  2. I love stuffs like these, like Law of Attraction, i'm a firm believer and i think it works:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Stella draga, daca ai stii cat te iubesc eu pentru asta (si nu numai). Pe mine m-a invatat prima data sotul meu despre gandirea pozitiva si apoi despre The Secret, care te invata astfel de mici trucuri.

    Apoi am vazut la Oprah o emisiune despre "Vision Board" - un panou vizual cu dorintele. Se explica acolo cum sa faci un astfel de panou, cu imagini ale lucrurilor pe care le doresti. Ce m-a impresionat a fost povestea unei femei din Africa, daca nu ma insel, care a scris pe hartie sau frunze 3 lucruri pe care si le dorea in viata (printre care si sa faca facultatea) si le-a ascuns sub o piatra. Le avea cu ea in emisiune si in timp i se implinisera toate 3 visele.

    Mi-am facut si eu un astfel de panou - am folosit un panou de pluta maricel, ca aveam multe dorinte :)) Am pus acolo fotografii dragi, locuri dragi, locuri pe care vroiam sa le vad etc si incet-incet cam toate au devenit realitate.

    In acelasi timp, am inceput un jurnal, unde am scris frecvent ce imi doresc sau uneori chiar am multumit lui Dumnezeu, ca si cum le-as fi primit deja. In timp, am bifat cam toate de pe lista si am observat cu zambetul pe buze cum s-au intamplat toate exact cand mi-am dorit :)

    Deci Stella, esti super si esti mereu fericita, asa ca toata lumea ar trebui sa invete de la tine. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. gandirea pozitiva conteaza foarte mult,cred asta dar din pacate eu sunt pesimista din fire.am sa incerc sa fac si eu o asemenea harta,poate ma va ajuta

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce interesant..eu am vazut the secret si de atunci gandesc foarte pozitiv, si gandesc ca lucrurile care mi le doresc deja sunt ale mele.... te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. :) multumim, mie mi-ai furat un zambet cu aceasta postare...stiu sigur ca nu va face minuni decat daca credem in ea, si eu personal.. cred. te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna idee cu panoul. Seama foarte mult cu Feng Shui daca nu ma insel. Anyway am sa-mi fac si eu un astfel de panou, mai ales ca se apropie anul nou chinezesc, sper sa mi se indeplineasca dorintele.

    RăspundețiȘtergere
  8. super!abia astept sa merg acasa si sa ma apuc:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut "The Secret" si chiar daca nu il vedeam tot credeam in asta. Mi s-a intamplat sa-mi imaginez ceva cu tot sufletul, sa-mi doresc foarte mult si mi s-a intamplat. Si nu o data :)
    O sa-mi fac si eu o harta, chiar sunt curioasa...Multumesc pentru idee! :-*

    RăspundețiȘtergere
  10. Suna neasteptat de bine si de ce nu, poate sa si functioneze :)! Multumim pentru aceasta postare, o pun la bookmarks pentru mai tarziu! :)

    :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place ft mult ideea!
    O sa-mi fac si eu una :)

    RăspundețiȘtergere
  12. positive thinking - o mare adepta de 2 ani incoace. daca crezi cu adevarat ceva se va indeplini. te pusi.

    RăspundețiȘtergere