Week-end la munte.

18:11:00











Buna seara,dragele mele.Vineri pe la pranz m-am pornit spre munte,am ajuns bine ,nu a fost aglomeratie drum.V-am mai zis,ca sotul era acolo de o saptamana ,m-a rugat sa vin si in ultimul moment m-am hotarat sa merg,chiar daca eram un pic necajita,dar acum nu regret,m-am odihnit putin,ne-am plimbat.Cazarea a fost foarte buna,toate conditiile,frumos,dar mancarea a fost deplorabila,nimic nu a fost gustos,nimic...si nu sunt fitoasa,mananc orice,dar nu mi-a placut .In astea doua zile am fost un pic la Brasov,Poiana Brasov,Bran.Cazarea a fost la Moeciu de sus.Vreau sa va spun,ca ningea ca in povesti,un frig..de crapau pietrele,-16 gr,nici nu puteam sa stam mult pe afara,cautam unde sa stam la un ceai.Candam pornit vineri spre munte,mi-am luat o caciulita tricotata alba,dar am rezistat fix 10 min in frigul acela,am fugit la magazin si sotul mi-a facut cadou o caciula ruseasca[nu am purtat asa ceva pana acum ,dar imi place mult acum].Va pup pe toate,a ramas putin din week-end si maine iar la munca,asa ca mai lenevim pe acasa putin.

You Might Also Like

8 comentarii

  1. si la noi ninge de 3 zile ca-n povesti :)Un sfarsit de weekend cat mai linistit si maine un inceput de saptamana la fel ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. oau:X..ce decor de poveste:x..cred ca zapada a trezit si mai mult spiritul Craciunului in tine...
    sa speram ca o sa ninga si la Bucuresti cat de curand:D
    cat despre caciulitza ruseasca:D..mie personal nu-mi place , insa daca tie ti-a purtat de cald pana la urma asta e cel mai important aspect care conteaza:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii ce-i amuzant? Ca de regula esti printre primele ce imi citesc si comenteaza articolele, si parca simteam ca lipsesti mai ales ca nu postasei lookul zilei...si m-am gandit azi mai devreme "o fi la munte". Si la munte si erai :)
    Nu o sa incetez niciodata sa te felicit pentru cizmulite, ca-s puse la fusta/rochie sau jeansi arata tare bine. Sunt la fel de comode ca ugg-urile dar mai finute, asa incat nu dau masivitate piciorului. Caci uggs cam au tendinta sa scurteze si implicit volumizeze un pic, ori astea fiind finute si scurte imbraca piciorul cat si cum trebuie, nimic in plus sau opulent.
    Si-mi plac jeansii deschisi, cel putin cei riped ma entuziasmeaza (cam tarziu ce-i drept, omenirea ii descoperise de muuuult dar uite ca eu nu am avut blugi deschisi rupti pana toamna asta). Ma saturasem sa vad atata bleumarin-negru la blugi, a murit natura nu si noi :) So go culoare! sau colour me pretty, hainutelor :)
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! cata zapada! caciula ruseasca iti vine tare bine! eu zic sa o lasi pe cea tricotata pentru vremuri mai blande :D :) xoxo

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce poze super, nu imi vine sa cred ca e in Ro! trebuie sa fac un tur in frumoasa noastra tara!!

    http://de-vero.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Очень красивые фотографии.И ты на них такая милая прелестница.Я очень соскучилась по тебе.

    RăspundețiȘtergere