Review MAC

08:53:00








Buna dimineata!Astazi postez un mic review despre produsele MAC ,pe care am primit cadou [eu am ales] si o mica comparatie cu alte produse mass market.Nu sunt snoaba,am multe cosmetice ieftine  ,marci democratice si cateva de high class.Dupa ce am aplicat dazzleglass de la MAC pe buze[nuanta money,honey],mi-am dat seama ca am unul identic ca nuanta,textura de la Ruby Rose.Am purtat jumatate de zi cel de la MAC si jumatate de zi cel de la Ruby Rose.Concluzia-sunt identice,nuanta,textura,se mentin la fel.Deci,nu neaparat sa dam banii pe ceva scump,putem gasi alternative.Apoi,m-am gandit,hai sa fac comparatie si cu blushuri din dotare.Alta concluzie-nuante sunt aproape la fel,pe obraz chiar nu se vede diferenta.Acum parca imi pare rau,ca a dat fiul meu atatea bani[180 ron in total-blush si gloss],chiar nu era necesitate,dar ce sa fac,eu am vrut...Blush-urile prezentate[de la stanga la dreapta]-MAC,Deborah,Makeup Factory].Aceasta este parea mea,fiecare trage concluzii.Va pup.

You Might Also Like

21 comentarii

  1. ei.. ca sa vezi.. sunt inca multe persoane care au aceeasi parere ca tine.. :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce nuanta/numar e gloss-ul de la Ruby Rose? Ca imi place si mie foarte mult Money,Honey si mi-ar placea sa am un dupe :)
    kissees

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi s-a intamplat si mie sa regret un produs Mac, destul de scump...fitze ;))..

    RăspundețiȘtergere
  4. Hola..yo tengo un gloss de MAC..case no lo uso...
    besos

    RăspundețiȘtergere
  5. oau cat se aseamana cele doua glossuri...dupa cum vorbeam si cand am fost la cabinet...Mac este de fitza...este o fitza americana care a luat amploare la noi...eu nu sunt tentata nici sa ma duc la magazin pt k stiu din start ca nu-i de mine si oricum nu as da bani pe nici un produs:D
    oricum..gestul din partea fiului tau este de apreciat:*

    RăspundețiȘtergere
  6. ma bucur f mult ca ai avut curajul sa iti exprimi gandurile.
    eu imediat cum spun ceva, parca imi sar in cap fetele aste.nimic nu le convine.
    am vazut ca pe alt blog,posesoara le zicea acestor fete :
    gura mica !
    :)))))))
    si eu la fel
    f bine ai zis !nici eu nu vad nici o diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca la orice marca de cosmetice sunt si bune si rele.
    La MAC sunt unele produse care isi merita banii (cum ar fi concealerele care ptr mine sunt fara egal) si sunt unele produse care nu merita(aici ptr mine intra ojele,glosurile,lip balmurile ptr ca sunt prea scumpe si nu sunt calitativ mai bune decat cele de la alte firme).
    Daca iti pare rau ca le-ai cumparat poti face oricand un blog sale.
    By the way..ce nuanta este blush-ul de la Mac? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow, chiar arata la fel gloss-urile!:D:))
    Ca sa vezi...si ce diferenta imensa de pret e intre ele.
    te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. MAC blush-nuanta peachtwist.Nuanta gloss Ruby Rose-multicolor diamonds 06.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu in afara de fond de ten si pudra nu as da prea multi bani pe farduri...la astea chiar am pretentii pentru ca orice greseala te arunca in artificial si chiar vulg,nu vreau sa arat tencuita cu o faina vascoasa ce in contact cu sebumul mai devine si uleioasa.
    Dar la rujuri, glossuri, farduri de pleaope, oje, blush, nu prea vad importanta investitiei mai ales cand inseamna sacrficiu si economii la sange.
    Spre exemplu am glossul Black Onyx luat cu 9 lei din Leonardo si toata lumea e fascinata cand il port...cam cu ce eram mai presus daca in loc de 9 lei dadeam 90?
    http://colourmeprettyamo.blogspot.com/2010/11/lipgloss-black-onyx.html
    Cat timp nu am probleme dermatologice gen eruptii dubioase, nu am de ce sa evit categoria cheap si middle. Nu vreau sa platesc pentru un nume.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine ca nu sunt fan glossuri:)). Eu nu am incercat mare lucru de la MAC, insa m-au impresionat blushurile, mi se par cele mai bune din ce am incercat (si am avut cam orice, in afara de MUFEsi Illamasqua). Fardurile de ochi sunt ok, imi doresc cateva nuante pe care nu le gasesc altundeva, insa ultimul blush cumparat de la MAC (sunbasque) e demential, efectiv mi se pare ca oricat as fi de obosita si de adormita, ma face sa arat treaza, si foarte proaspata si draguta:). Dar da, probabil ca in majoritatea cazurilor, nu-si merita banii!

    RăspundețiȘtergere
  12. thanks for your comment!!! love you make up!!! :))

    xxx

    www.lovelypepablog.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Probabil ca unele produse MAC nu-si merita banii,dar au si produse super bune! am incercat o pudra si un eyeliner gel si sunt ff bune! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. lovely post!

    ti va di seguirmi??
    www.stylestarmjonas.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  15. I love MAC!
    Would be interesting to understand your review about them.

    Happy Holidays sweetie!

    RăspundețiȘtergere
  16. I love MAC!
    Would be interesting to understand your review about them.

    Happy Holidays sweetie!

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte tare postul, Bravo! Eu sunt total de acord cu ideea de a nu da bani doar pe un brand, ci ma intereseaza doar calitatea produsului!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna,
    nu cumva e golden rose??? tocmai am fost prin oras si nu am putut sa nu imi iau unul, insa nuanta mi s-a parut putin cam turbata pt mine si mi-am luat 02, putin mai deschis, foarte frumos, nici nu se lipeste, de asemenea am vazut si la kallos, textura mi s-a parut putin mai ok cel de la kallos, nu se lipeste si arata foarte frumos pe buze. :) feliciari pt post super.

    RăspundețiȘtergere
  19. IULIA,poate e golden rose,poate e ruby rose,e cam tot una,sa sters pe eticheta.dar culoarea asta,pe care o am,nu e deloc turbata,arata f frumos,un roz .te pup,multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  20. i want all those pink glosses
    beautiful

    new post on jewelry line k2o at
    pinklemonincrystal.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere