Outfit-marti.

08:31:00

Buna dimineata,fetelor!Nu stiu daca va fost dor de mine,mie mi-a fost.Am citit comentariile voastre,va multumesc foarte mult,imi dati aripi,am citit blogurile voastre si va multumesc ca existati.M-am bucurat la vestea Camelcutzei despre MAC,dar acum ca stiu ca este acolo,parca nici nu imi trebuie nimic sau mai bine zis,nu stiu ce imi trebuie de la MAC...Oricum,voi ajunge acolo sa vad.Bine,acum despre outfit-ul de azi.Mi-ar place sa fiu mai indrazneata,mai cool,dar mi-e frica sa nu dau in ridicol,asa ca iar si iar cam la fel ma imbrac zilnic.Nu am nici un stil,ma inspir de la altii,rochii si fuste am inceput sa port de vreo 2-3 ani,mai purtam in tinerete.Outfit-ul de azi: bluza-no name,sarafan rochita-TinaR[am cusut la tiv dantela,ca sa fie putin mai lunguta],ciorapei lungi-H&M,botine-no name,geanta-pavilionulH. Va place sau nu,va inspirati de la mine macar un pic,purtati rochii sau fuste?Astept comentarii si critici.Va multumesc si va doresc o zi cat mai buna!!!

You Might Also Like

15 comentarii

  1. eu nu port rochite, dar 1 an am inceput sa ma uit si acest obiect de vestimentatie. dar raman cu uitatul :)) nu prea indraznesc sa-mi cumpar.
    azi mi se pare ca ai prea mult negru. sa nu te superi pe mine pls... ma obisnuisem cu o pata de culoare. era mai vesel.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e,Ancutza,prea mult negru,nici nu mi-am dat seama bine...Am notat,revizuesc.Multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Great outfit!you are very cool,I love it

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu port numai rochii si fuste, pantaloni aproape deloc din liceu, dar cred ca iarna aceasta o sa reincep sa port si pantaloni. In general incerc orice macar odata vestimentar!:)Mie imi place tinuta asa cu mult negru si buline, am o slabiciune pentru buline, imi plac si outfiturile cu o pata de culoare,dar si aceastea mai classy si inchise.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc,Alice!e cam prea mult negru,da,in primul rand nu mi-am dat seama,si apoi,nu prea sunt in apele mele,nu stiu,sunt cam trista.te pup,draga mea

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt foarte draguti ciorapii, pacat ca nu este H&M si in Iasi

    RăspundețiȘtergere
  7. Alexandra,nici in Bucuresti nu e deocamdata H&M,le-am luat din austria.pup,mersi

    RăspundețiȘtergere
  8. Azi am descoperit si eu blogul asta si imi place la nebunie! :D Nu prea stiu daca sa ma adresez cu dvs sau nu, dar imi plac enorm tinutele prezentate!

    Ma pun pe citit si restul blogului :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Привет! Настроение надо поднимать!!! Вот меня вчера уговорили подружки Н.Г. отмечать в кафе и, с неохотой, но я согласилась...может так будет лучше и сына возьму с собой )))
    В одноклассниках я http://www.odnoklassniki.ru/#st.cmd=userMain&st._aid=GlobalNav_userMain

    если не получится, то Аня Остапенко 30 лет Ростов-на-Дону или 61rus

    P.S.: Гольфы обалденные )))

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti stã superb! Am citit cometariile cã e prea negru outfitul dar eu zic ca e ok cateodata si oricum mai sunt si niste buline pe acolo ;) Imi place dantela de la fustã. Eu port multe fuste si rochii, din pacate corpul meu e construit in asa fel cã e super greu sã gãsesc pantaloni care sa imi stea bine! O rochie sau fustã, dã intotdeauna o dozã de feminitate ;)

    http://de-vero.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Veronica,multumesc frumos,mi-ai ridicat dispozitia!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Lauren,te rog,numai per tu.doar aici suntem prietene.pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi place foarte mult cum combini piesele. Eu nu am atata inspiratie, insa de cand am gasit acest blog, am de unde invata.

    RăspundețiȘtergere