Outfit de azi-miercuri

08:35:00






Buna dimineata!Saptamana asta circul cu metroul,a fost cam frig de dimineata si mi-am pus niste sosete lungi ,ca sa fie mai caldut.Am pus si caciula ruseasca pe mine [ati vazut-o deja],a fost perfect.Outfit-ul de azi-rochita no name,cardigan  H&M,sosete Cora,cizmulite Selgros,esarfa no name.O zi buna va dorec!!!Am uitat sa spun de geanta,e replica,am luat-o din Chisinau.

You Might Also Like

12 comentarii

  1. these boots are very warm, I love the bag, I like how you mixed colours,xoxo darling,a kiss for you beautiful

    RăspundețiȘtergere
  2. acelasi model de cardigan il am si eu, insa pe albastru. acum parca e mai frumos pe mov :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce draguta combinatie!! :D Si iti sta foarte bine, imi place cardiganul foarte mult :D

    RăspundețiȘtergere
  4. wow!sunteti din RM?!!!!! imi place cardiganul, culoare de fapt,,,,o zi buna :)

    RăspundețiȘtergere
  5. looove your speddy!xx

    www.zscloset.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe mine ma incanta in primul rand ca situatia in care esti acum, trecand de la confortul si intimitatea masinii la spatiul mai putin prietenos al transportului in comun, nu te-a oprit in a fi in continuare aranjata si cocheta. Pana sa am masina trebuia sa merg cu autobuzul la liceu/facultate, si cand ma gandeam ca merg 1 km pana la statie si in unele dimineti stam inghesuiti pana pe scara, nici nu imi mai venea sa imi pun ceva frumos pe mine. Mai mereu ma calcau si imi stricau incaltarile, asa ca trebuia sa ma imbrac si incalt cam sters si oarecare.Apoi ajunsa la scoala imi era ciuda ca toate erau dichisite si cu tocuri, si nu o data am avut tocuri in geanta sa ma schimb :)
    Imi place combinatia cu sosete, nici nu ingheti si esti si in trend. Ce bine iti prind cizmulitele acum, numai bune de mers si pe jos, comode si calduroase.Imi mai place ca mai mereu porti fuste/rochii. Nasa mea ce crescuse cu servitori intr-o casa gen muzeu inca isi mai pastreaza traiul de atunci, ai senzatia ca e "picata" din alta epoca, mobilierul, casa, gesturile, obiceiurile, totul pastrat de la burghezia timpurilor apuse. Si mai mereu imi spune cat de putin feminine sunt femeile de astazi, ca ne "indesam" toate in pantaloni asemenea unui barbat, ne taiem parul scurt si nu purtam bijuterii. :) Partial ii dau dreptate, sunt fete care nu au avut in viata lor o fusta sau rochie si nu concep sa iasa din jeansi si tenesi. Sunt bune si astea la o plimbare, dar cateodata e imperios sa profiti de ce ti-a dat natura si de artificiile daruite femeii pentru a fi speciala si cocheta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ramona,multumesc,mereu imi faci complimente.sa stii,ca acum 3-4 ani nu purtam rochii si fuste,dar acum imi place mult.cizmulitele chiar sunt foarte reusite,am fost la munte,la -16 gr,nu am inghetat,nu s-a udat,si sunt simpatice,merg aproape la orice.te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. te asteapta o leapsa pe blogul meu:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Классные гольфы.В сочетании с шарфиком и со всем остальным отлично смотрится.Вторая поза такая милая.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hi!!!!! I like your look, amazing bag!!! =)
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  11. great colors!

    im a follower now thank you for stopping by my blog too :)

    2 new posts! check them out at:

    http://pinklemonincrystal.blogspot.com

    twitter @divalicious_m

    RăspundețiȘtergere
  12. MINUNAT!!! ma bucur ca ti-am descoperit blogul

    RăspundețiȘtergere