Leapsa--cand eram mica.....

09:14:00

Am primit o leapsa de la http://femeiacareiubesteschimbalumea.blogspot.com/-Raluca,care ma provocat sa raspund la cateva intrebari de cand eram eu mica....oupssss,asa demult a fost asta....Bine,sa trec la treaba.
1.CE VREI SA TE FACI,CAND VEI FI MARE?  Cum aproape toata familia mea e din domeniul medical[stomatologie,pediatrie,ortopedie,etc] si cum de mica ma invarteam prin spitale,stiam de mica ca ma fac doctor si pentru asta m-am pregatit din clasa 8.Foarte simplu.

2.DESENE ANIMATE PREFERATE?  ''Nu ,pogodi!''[Ну,погоди!] si ''Ceburashka''[Чебурашка].
Cu ele am crescut,sunt niste desene animate superbe!
3.CARE A FOST CEA MAI FRUMOASA ZI DE NASTERE SARBATORITA? Toate!Fiecare an mama
imi facea zi de nastere acasa,invitam copii,ne jucam,sunt amintiri frumoase!
4.CE JOCURI PREFERATE AVEAI? Bicicleta si multe jocuri ,dar nu stiu cum sa traduc,dar cred ca jocurile din toata  lumea se aseamana.
5.CE ITI DOREAI SA FACI NEAPARAT SI NU AI REUSIT?Cred ca mersul cu patine si role.
6.CARE A FOST PRIMA PASIUNE SPORTIVA SI NU NUMAI?Am facut sport de performanta din clasa 6[atletism],am facut 4 ani de baschet,am facut  scoala de dans sportiv,teatru,scoala muzicala-pian.
7.CARE A FOST PRIMUL CANTARET[GRUP MUZICAL]PREFERAT? ABBA,CRIS NORMAN,muzica italiana,deci,tot,ce era pe vremuri.Din rusesti-Alla Pugaciova,Mashina vremeni,etc.
8.CEL MAI FRUMOS CADOU PRIMIT DE MOS CRACIUN?La  noi nu era mos craciun,era ded moroz si cum craciunul e dupa revelion[7 ian],cadourile  primeam de revelion de la ded moroz,intodeauna le gaseam langa mine,cand ma trezeam de dimineata pe 1 ianuarie gaseam cadouri.Chiar nu tin minte concret,dat mereu primeam ceva frumos[apropo,scriam scrisori lui ded moroz cu dorinte si sa indeplineau.
Cam asta pe scurt.Am avut o copilarie foarte frumoasa,am calatorit mult,am locuit in diferite tari,tin legatura si acum cu colegii mei de gradinita,scoala,profesori.Am uitat sa spun,ca am o pasiune pentru desen,mai desenez,ma linisteste,stiu sa crosetez,sa cos,mai fac hand made pentru mine.Va multumesc pentru atentie si va pup.

You Might Also Like

5 comentarii

  1. pe lupu' ăla îl știu de undeva...hmmmm
    nu știam că în Rusia e crăciunul după revelion...

    RăspundețiȘtergere
  2. nici eu nu stiam asta,
    poate pui pe blog candva un desen-doua :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Такой приятный пост.Спасибо тебе, так приятно было почитать.Действительно у нас было яркое и интересное детство. Обожаю тебя. Целую.

    RăspundețiȘtergere
  4. din cate vad ai avut o copilarie foarte frumoasa:) probabil ai prins si alte vremuri...:)..mai primitoare:D

    in ceea ce priveste mersul pe bicicleta, eu habar nu am sa apas pe o pedala, in schimb se compenseaza cu mersul pe role:D..ar trebui sa incerci;))

    RăspundețiȘtergere
  5. In perioada comunista si in Romania era Craciunul dupa Revelion si nu exista Mos Craciun, ci Mos Gerila. :d El e de fapt traducerea in romana a lui Ded Moroz :D M-ai facut tare curioasa despre asta si am cautat pe net, nu stiam ca si la noi se sarbatorea Craciunul dupa Revelion si nici ca in perioada comunista, zilele de 25 si 26 decembrie fusesera declarate zile lucratoare :(

    te pup, frumoase amintiri!

    RăspundețiȘtergere