Inca un pic...

16:08:00

Buna ziua,dragele mele! Cum am promis,astazi anunt castigatoarea giveaway-ului.Va spun sincer,am ramas uimita,ca s-au inscris putine fete,cred ca nu mai merita data viitoare sa fac astfel de propuneri.Am vazut,cand sa anunta un giveaway cu produse diferite,cosmetice,sa inscriu sute de fete.Chiar am ramas un pic dezamagita,dar oricum ii fac bucurie unei fete.Sunt profund recunoscatoare tuturor fetelor,care s-au inscris,credeti-ma,mi-e foarte greu sa decid,am citit de sute de ori comentariile voastre,dar asta e,mai asteptati va rog un pic,eu tot ma gandesc,ma sfatuesc cu sotul,cu fiul si la ora 20 astazi o sa anunt,cui ofer aceasta procedura.Din momentul asta stop comentarii la inscrierea giveaway-ului si va rog sa asteptati pana la ora 20.O seara frumoasa si week-end placut!

You Might Also Like

12 comentarii

  1. imi pare rau sa aud asta :(
    eu mi-as fi dorit tare mult o astfel de interventie, dar dupa cum ti-am spus nu sunt in bucuresti in acea perioada.
    oricum castigatoarea se va bucura tare mult. sunt convinsa!
    iti urez de pe acum sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un An Nou plin de impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Iti inteleg dezamagirea dar cred ca foarte multe fete care ar fi dorit sa se inscrie nu erau din Bucuresti, iar cele care sunt din Bucuresti poate pleaca pentru sarbatori acasa sau in vacante. Eu una cred ca giveawayul tau este unul dintre cele mai grozave - in sensul ca premiul este super! So smile and cheer up!:) Kisses:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!

    N-ai de ce sa fii dezamagita, s-a inscris cine si-a dorit cu adevarat si are si posibilitatea de a ajunge, in eventualitatea castigarii concursului :)
    Iti spun sincer, mi-ar fi placut tare mult o astfel de procedura, insa eu am alte probleme mai serioase cu dantura si consider ca trebuie sa le rezolv intai pe acelea. Am unele masele care trebuie plombate si, in plus, vreau sa-mi indrept atat dintii de sus, cat si de jos. Dar tot aman pentru cand o sa am bani (multi) si curaj...
    Te pup, esti o scumpa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Giveawayul a fost foarte interesant, nu ai de ce sa fii dezamagita!! Mie mi-ar fi placut sa particip dar imi e atat de frica de medicii stomatologi :)))) Primul meu contact la stomatolog a fost in anul 2 de facultate cand a trebuit sa ma duc cu ditamai maseaua umflata, cu o carie de aproape 2 luni :-S Stiu stiu, mi-e fricaaa! Mi-ar fi placut si mie sa incerc sa castig la giveaway, dar intai trebuie sa ma duc sa-mi salvez o masea aproape terminata de o carie :( Mi-e atat de greu sa-mi fac curaj offf!

    Felicitari de pe acum castigatoarei, o sa aiba un super cadou de Craciun :D

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cate fete au aflat de acest giveaway. Mi-e greu sa cred ca nu s-ar fi inscris mai multe doritoare, daca ar fi stiut. Intr`adevar, premiul este cel putin deosebit,doar ca timpul a fost scurt.

    RăspundețiȘtergere
  6. :) Nu trebuie sa fi dezamagita...
    Eu cred ca perioada anului e de vina...majoritatea probabil pleaca de Craciun si nu au cum sa "onoreze" giveaway-ul tau...
    Sau poate unora pur si simplu le este frica de cuvantul "dentist"

    Eu particip cu drag la giveaway-ul tau pentru ca imi doresc chiar mult o albire si imi asum "riscul":)....:*pupici si eu zic sa mai incerci cu astfel de giveaway-uri pentru ca sunt mult mai originale decat acele giveaway-uri in care se castiga produse cosmetice:)
    Asta e..unii nu stiu sa aprecieze adevaratele giveaway-uri:*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. nu fii trista, nu ai de ce.si pe mine m-a tentat, dar pt. ca plec din bucuresti, nu m-am inscris.probail perioada nu a fost bine aleasa.cadoul pe care il faci este minunatsi original.sa ai un zambet stralucitor si frumos de sarbatori e un lucru fantastic.
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. N-ai de ce sa fii dezamagita..Sincera sa fiu n-am participat pentru ca m-am gandit ca nu as avea ce sa scriu suficient de bun incat sa ma alegi :)):D

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu trebuie sa fi dezamagita ca nu au fost mai multe participante, poate e si perioada asta de vina si faptul ca nu a aflat prea multa lume de giveawy.
    Data viitoare poti pune ca regula, o postare despre giveaway-ul tau pe blogul personal.
    Succes in alegerea castigatoarei!
    Abia astept sa aflu rezultatul :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa nu fii suparata! cred ca perioada a fost de vina! eu una nu am participat pentru ca nu o sa fiu in Bucuresti pe perioada asta si nu aveam cum sa ajung! :)te pup! xoxo

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici mie nu imi vine sa cred ca sau inscris asa putine fete,daca eram din Bucuresti, eram prima care participam, nu inteleg de ce unele fete au frica de stomatolog, cand igiena orala mi se pare extrem de importanta, si ar trebui sa lase orice frica, mi se pare urat la o fata cand vad ca are dinti urati , galbeni, cariati, negri etc, dar fiecare cum crede, nu ai de ce sa fii dezamagita, eu chiar sunt "suparata" pe astfel de persoane care nu dau importanta pe ceva care ar trebui sa fie mereu atente. Numai bine :*:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Uau, pai eu nu am stiut de acest giveaway, si din pacate nu mi-ar fi folosit pentru ca nu sunt din Bucuresti. Daca era in orasul meu si stiam de el, eram prima inscrisa. E o sansa extraordinara, mai ales la cat de mult costa interventiile stomatologice in ziua de azi. Te pup.

    RăspundețiȘtergere