Anunt

20:00:00


A sosit momentul sa anunt fata castigatoare.In primul rand,vreau sa multumesc tuturor fetelor,ce s-au inscris,ca au avut incredere in mine.In al doilea rand,vreau sa va spun,ca mi-a fost foarte greu sa decid,toate meritati,toate sunteti fete minunate.Si in al treilea rand,va rog sa nu va suparati pe mine,ca nu v-am ales.Va pup pe toate.Deci,castigatoarea va avea parte de o albire profesionala in cabinet si un cadou surpriza.Promit,ca facem poze.CASTIGATOAREA ESTE--BONDARICA!Multumesc!

You Might Also Like

13 comentarii

  1. felicitariiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. iii..pufulettii(vorba mea de om fericit:)) ) ma bucur mult:Xiti multumesc din suflet sincer:X..wauu..:X..:X:X...floricellee:X...

    iti las idul: blaiedutz

    sa vorbim detaliile:X

    din nou MULTUMESC!!!!...m-ai facut extrem de fericita:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari!!!! Big envy here....glumesc, nu se cheama invidie caci asta implica un soi de rautate si pizma, ci parere de rau ca nu ma pot bucura de aceeasi imbunatatire. Ma bucur din suflet ca o sa aiba o rezerva (sa nu-i zic complex) mai putin, dantura si pielea frumoasa sunt mai de pret decat orice haine si machiaj.
    Eu am aflat astazi ca va trebui sa port aparat, si cum nu ma dau afara din casa cateva mii euro sa imi pun din acela invizibil, o sa am clasicele sarme...nu topai de fericire, in fapt sunt un pic necajita, dar incerc sa ma incurajez la gandul ca intr-o zi o sa uit perioada purtarii si o sa fiu fericita ca am facut pasul. Desi a devenit obligatoriu pentru functionalitatea arcadei inferioare, recunosc ca cel mai tare ma consoleaza partea estetica.
    In plus, imi vor scoate un dinte ca sa faca loc sa coboare din gingie caninul ce nu a dat niciodata dupa ce a cazut cel de lapte. Eram gata sa refuz pentru ca putea sa ramana ca si pana acum acolo, dar mi s-a explicat ca e pacat sa nu il cobor ca-i un dinte mult prea important. Asa ca vreo 4 luni dupa extractie am sa stau cu locul lipsa ca sa coboare, nu-i deloc placut sa ma gandesc ca va trebui sa am mereu grija sa nu zambesc, dar sunt hotarata sa fac tot ce trebuie ca sa am dantura in regula. Toata viata am regretat ca din cauza caninului lipsa restul dintilor s-au deplasat sa umple si locul lui, si ca sunt si cam galbeni...mi-as dori enorm sa rad in poze fara grija ca arat ciudat.
    Cand am sa termin toate astea am sa imi rog dentistul sa mi-i albeasca macar un pic...sper sa nu stau 2 ani cu aparat totusi :(
    Eu sunt tare bucuroasa ca ai facut acest giveaway, l-as alege fata de orice haine sau cosmetice, consider ca schimba viata in bine.
    Abia astept sa vad rezultatul, cu pasi mici si cam grei o sa pot si eu zambi peste 1-2 ani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuze:) acum am vazut..
    sincera sa fiu imi tremura mainile de emotii:))...:x chiar imi doream...
    abia astept sa ne vedeme:D..si sa-ti arat dintisorii mei nerabdatori sa se vada albiti:))

    apropo...extrem de frumos desenul:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari Bondarica !!! si felicitari pt cel mai original giveaway !

    Un weekend placut :*

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari :D
    abia astept sa vad pozele before/after
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari Bondarica! Asteptam pozele cu schimbarea :)

    RăspundețiȘtergere