Teeth whitening advice from celebrity dentist

12:07:00

As vrea sa stiu,daca ati facut vreodata procedura de albire a dintilor si daca va doriti acest lucru.

You Might Also Like

12 comentarii

  1. Eu mi-as dori o albire, nu am facut una pentru ca dintii sunt destul de albi. Deocamdata am aparat dentar si dupa ce il voi da jos, probabil n-o sa am voie sa fac asta. Dupa o scurta perioada..o sa caut o metoda cat mai putin invaziva pentru ei, chiar daca procesul e mai lent.

    RăspundețiȘtergere
  2. well eu nu am facut insa as dori sa-mi fac :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Katyna,foarte bine ca ai aparat dentar.toate patologiile a ocluziei trebuie remediate,bravo.albirea nu e deloc invaziva,sunt multe de spus,dar crede ma pe cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana,daca iti doresti,trebuie sa faci,doar daca sigur ai nevoie de asta.ma gandesc sa fac un concurs ceva si sa ofer albire gratuita.

    RăspundețiȘtergere
  5. wow, mi se pare o idee geniala :P
    eu am facut o albire acum ceva vreme, insa cu bautul asta cronic de cafea effectele s-au mai diminuat.
    ar fi interesant un post cu metodele de albire si efectele lor in timp, din punctul de vedere al unui stomatolog.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu imi doresc de ceva vreme albire, insa am tot auzit ca este daunatoare pentru dantura si eu am deja unele probleme cu dintii. Chiar m-ar interesa super tare un articol pe tema aceasta, metode, daca sunt sau nu daunatoare, preturi, durata!:))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Modniza, intamplator am facut chiar recent o albire (cu ceva laser, cred ca C-bright?). Rezultatele sunt vizibile, insa eu i-as vrea chiar putin mai albi daca s-ar putea. Am o curiozitate...cat de des e ok sa iti albesti dintrii?

    RăspundețiȘtergere
  8. Epurica,iti multumesc pentru comentariu.eu recomand[si din studii] o data la 6 luni-fara probleme,dar au fost si pacienti,la care am facut la 2 luni,nu era nici o problema,doar o sensibilitate pe moment,ce e normal.cu laser sau fara-rezultatul e acelasi,doar costa mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am facut si eu albire la medicul stomatolog,dar nu am rezistat pana la capat.Ma dureau dintii ingrozitor,vreo 2 saptamani nici apa nu puteam sa beau fara sa ma doara.Simteam durerea de nerv la toti dintii.
    Si m-am si enervat la culme cand mi-a zis doctorita ca mi se pare!!
    Eu mor de durere si ea imi zice ca mi se pare??Ca in filmele cu prosti :))

    RăspundețiȘtergere
  10. da,sa intampla si asa ,cand dintii sunt sensibili.este un gel special,care se aplica dupa albire.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu mi-am albit dintii acum un an(dupa ce am facut un detartraj) cu Crest White strips si pot spune k rezultatul a fost destul de ok, insa nu dureaza :(

    RăspundețiȘtergere