Outfit-marti.

08:04:00

                 Bine,ca am trecut de luni,a fost o zi incarcata,foarte grea.Nu ca azi va fi mai putin incarcata,dar parca am trecut pragul psihologic[luni-zi grea].Am fost foarte obosita aseara,azi inca m-am trezit greu si am adoptat o tinuta mai colorata,ca sa ma binedispuna.Sa aveti o zi cat mai frumoasa!

You Might Also Like

15 comentarii

  1. :)Imi place la nebunie: rochia si ciorapii sunt geniale. :) Si eu fac asta - cu catsunt mai obosita/stresata cu atat ma imbrac mai colorat ca sa atrag energie pozitiva!:) Abia astept sa citesc your beauty routine!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ciorapii sunt"deliciosi":)):))
    asocierea albastrului electric cu taupe-ul imi place tare mult,se imbina armonios..pupici..

    RăspundețiȘtergere
  3. Raluca,thanks!am cred ca toate culorile la ciorapi.imi plac culorile.chiar vad multe fete tinere prea sterse,fara o pata de culoare.dar mie imi place asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ma inscriu in remarca de mai sus...desi salivez dupa dresurile mate colorate, NU AM. Nici macar maron, pe care l-am regasit compunand si completand outfituri dupa care intorceam extaziata capul pe strada. Sunt mult mai de efect decat pe negru.
    De albastru nu mai zic, am mai spus cat imi place si mai ales la incaltarile din piele intoarsa, albastrul acela electric.
    Dar acum gata, m-am hotarat...au aparut de 2-3 ani asa mai intens si eu nici acum nu am, imi doresc mult si cat mai repede maro, albastru si mov.
    Si imi place rochia,atat de bine pusa in valoare de ciorapii colorati. Nu ca nu ar fi mers cu negru, insa accentul face diferenta intre clasic/corect/cuminte si chic.Nu ai cum sa treci neobservata cu artificiul de culoare,e aparte, e atractiv, e fresh printre atatea tonuri pamantii, sterse ce le vedem "curgand" pe strazi.
    Cred ca mergea si o jacheta de piele/faux de aceeasi culoare cu puloverul, din aceea scurta, dar ma gandesc ca rezultatul nu mai era chiar asa elegant ci poate prea jucaus.
    E unul din outfiturile mele preferate de pana acum,m-as bucura sa le postezi zilnic sau cat de des.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ramona,multumesc ca ma urmaresti.am mai spus,nu am un stil si combin hainutele cum imi vine in cap.cand eram mai tanara,nu purtam rochii aproape deloc,nici ciorapi colorati,dar sa schimba gusturile si acum port .jacheta de piele nu am inca.o sa incerc sa postez cat pot de des.o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. Se spune ca la om totul trebuie sa fie frumos....si fata, si imbracamintea , si gandul si sufletul...la dvs totul se imbina armonios! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Очень приятная цветовая гамма,нравится.Как всегда всё со вкусом.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sfat pentru fotograf: sa pozeze mai de jos si nu din capul "pacientului" (pentru efectul vizual de inaltime)
    Nuantele de maro sunt absolut superbe, iar de geanta ce sa mai zic....

    RăspundețiȘtergere
  9. Katyna,ai dreptate,dar sotzul e cam mofturos de dimineata,adica fotograful.oricum,mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  10. Cat de frumos ai combinat culorile si texturile! Imi place foarte mult acest outfit. Acum nu-mi dau seama daca el te pune pe tine in valoare sau tu il pui pe el in valoare. Arati foarte bine si esti finuta, delicata :)

    RăspundețiȘtergere
  11. love it:x
    sunt destul de confortabili pentru pantofi cu toc de 12cm:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Superb outfitul!Ai o colectie impresionanta si foarte frumoasa de genti!

    RăspundețiȘtergere