Plantur 39 Color

11:08:00

Cunosc brandul Plantur 39 demult, am folosit produsele lor pentru par care mi-au placut foarte, foarte mult! Sincer, la momentul acela mi s-au parut wow. Acum, Plantur 39 lanseaza noile game pentru par- Plantur 39 Color. Si sunt tare bucuroasa. Eu am alesc varianta Color Blond, dar haideti sa vedem impreuna in ce consta noutatea.


Ce este Plantur 39 Color?
Plantur 39 Color vă ajută să prelungiți perioada de timp dintre două vopsiri ale părului printr-un simplu gest care face parte din rutina obișnuită: șamponarea părului și aplicarea unui balsam. Primele fire de păr alb sunt acoperite, iar părul crescut la rădăcini devine mai puțin vizibil.  În plus, Plantur 39 Color conține complexul fito-cafeină, ingredient al cărei eficiență anti-cădere* a fost dovedită științific. Acesta pătrunde la rădăcini la un timp de contact al șamponului cu scalpul de numai 2 minute, oferindu-le energia necesară creșterii și împiedicând căderea părului*. Rezultatul? Un păr viguros și sănătos și o culoare strălucitoare care se intensifică odată cu fiecare spălare.

Gama Plantur 39 Color este disponibilă în 2 variante: Brown și Blonde


Plantur 39 Color Brown, pentru o nuanță vibrantă de brun
Sfat: pentru a obține cele mai bune rezultate de culoare, vă recomandăm să utilizați șamponul și balsamul împreună, în mod regulat.
Plantur 39 Color Brown Șampon conferă o nuanță uimitoare de brun de fiecare dată când vă spălați părul. Primele fire de păr alb și părul crescut la rădăcini sunt acoperite, iar culoarea se intensifică la fiecare spălare. În același timp, cafeina, ingredientul energizant, pătrunde în foliculii firului de păr pentru a preveni căderea părului *.
Plantur 39 Color Brown Balsam  este un produs de îngrijire care completează efectul de colorare al șamponului. Conține coloranți puternici care se fixează la suprafața firului de păr accentuând efectul de colorare. Primele fire de păr alb și părul crescut la rădăcini sunt ascunse, părul devine mai strălucitor, mai mătăsos și mai ușor de pieptănat de fiecare dată când folosiți acest produs.
Stă în puterea ta! În funcție de culoarea dorită, lăsați șamponul și balsamul să acționeze între 2 și 5 minute fiecare. Efectul de colorare devine mai vizibil odată cu fiecare spălare. Dacă începeți să utilizați un șampon obișnuit, culoarea se estompează treptat. Pentru a obține cele mai bune rezultate, vă recomandăm să utilizați șamponul și balsamul împreună, în mod regulat. "

Plantur 39 Color Blonde, pentru o nuanță de blond caldă și strălucitoare
Plantur 39 Color Blonde Șampon și Balsam sunt produse recomandate părului blond sau vopsit blond. Poate că în cazul părului blond, firele albe nu sunt chiar vizibile, dar pe măsură ce apar fire albe, părul începe să capete un aspect tern, devitalizat. Dacă aveți păr blond natural cu câteva fire albe, păr blond vopsit la care apare părul alb crescut la rădăcini sau păr vopsit blond care-și pierde culoarea în urma spălărilor repetate, puteți să folosiți cu încredere Plantur39 Color Blonde șampon și balsam, produse care acoperă firele albe și redau culoarea și strălucirea părului blond devitalizat. Ambele conțin pigmenți de colorare, dar și complexul pe bază de cafeină, pentru un păr mai frumos și mai luminos.
Plantur 39 Color Blonde Șampon conferă părului o nuanță caldă, strălucitoare la fiecare spălare. Părul alb este acoperit într-o nuanță plăcută de blond ce devine mai vibrantă și mai intensă la fiecare spălare, iar complexul Phyto-Caffeine previne căderea părului *. Rezultatul? Păr frumos și strălucitor la orice vârstă.
Plantur 39 Color Blonde Balsam intensifică efectul de culoare al șamponului. Conține pigmenți pentru colorarea firului de păr și conține ingrediente active care completează acțiunea șamponului, cum ar fi "tamponul de cafeină" cu rol de a împiedica eliminarea complexului Phyto-Caffeine prin clătire. Balsamul, prin pigmeții săi, acoperă firele albe, părul alb crescut la rădăcini și redă strălucire părului blond vopsit. Cu Plantur39 Color Blonde Balsam părul devine mai mătăsos și mai ușor de pieptănat.  
Atenție! Dacă părul tău este vopsit blond, iar părul crescut la rădăcini este mai închis la culoare, Plantur39 Color Blonde nu are niciun efect asupra părului mai închis la culoare. Nici șamponul Plantur39 Color Blonde și nici balsamul aferent nu decolorează părul, dar nici nu pătează pielea, ele putând fi utilizate fără mănuși.  
Avantajele folosirii produselor Plantur39 Color, șampoane și balsamuri: 
1. Ambele produse conțin pigmenți puternici care se acumulează treptat pe suprafața firului de păr, intensificând culoarea, dar care sunt eliminați prin spălarea cu un șampon obișnuit.
2. Cu cât lăsați cele două produse să acționeze mai mult pe păr (2-5 minute), cu atât este mai vizibil și mai rezistent efectul de colorare.
3. Nu pătează pielea capului sau mâinile, așa că puteți folosi produsele fără mănuși în mod constant.  
4. Nu sunt produse agresive pentru păr sau scalp, cum sunt vopsele clasice care pot distruge firul de păr și pot duce la pierderea părului.
Dimpotrivă, Plantur 39 Color protejează suplimentar părul, împiedicând căderea sa*.

Cum se utilizează Plantur39 Color
- Aplicați șamponul uniform pe părul umed și masați ușor. Lăsați-l să acționeze între 2 și 5 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii. Clătiți cu apă din abundență.
- Aplicați balsamul pe tot părul, de la rădăcini până pe lungimi. Lăsați-l să acționeze între 2 și 5 minute pe păr. Clătiți bine. Balsamurile gamei Plantur39 Color completează efectele șamponului. Spre deosebire de alte balsamuri care se aplică numai pe lungimile firelor de păr, balsamurile Plantur39 Color se pot aplica și la rădăcini pentru un efect de culoare optim.
De ce să utilizați produsele gamei Plantur 39 Color și nu șampoane și balsamuri obișnuite? 
1. Pentru că ne ajută să prelungim timpul dintre vopsiri. Șampoanele Plantur39 Color și balsamurile gamei sunt ideale pentru reîmprospătarea culorii și pentru a acoperi firele de păr alb. Poți folosi Plantur39 Color pentru a prelungi timpul dintre vopsiri cu scopul de a proteja părul și scalpul de acțiunea agresivă a vopselelor de păr. Cu Plantur 39 Color, intervalul dintre vopsiri, poate fi prelungit ținând cont și de preferințe și viteza de creștere a părului.  
2. Pentru că nu distruge și nici nu subțiază firul de păr. Plantur 39 Color nu aparține acelei categorii de produse de vopsire agresive, pe bază de amoniac. Amoniacul distruge cuticula firului de păr (pentru a permite pătrunderea culorii), face ca firul de păr să se umfle, înlesnind pătrunderea pigmentului, ceea ce duce la deteriorarea și subțierea lor. Pigmenții din Plantur 39 Color se fixează pe suprafața firului de păr, conferindu-i o nuanță frumoasă.
3. Pentru că are în componența sa și complexul Phyto-Caffeine cu eficiență demonstrată în prevenirea căderii părului*, Plantur 39 Color are nu numai un efect de colorare, ci și previne căderea părului *. Fito-cafeina pătrunde la rădăcini, unde acționează prevenind căderea părului *.
Cum ascundem firele albe?
Din păcate, tuturor ne apar la un moment dat fire de păr alb: unora mai devreme, altora mai târziu, iar atunci când apar, 9 din 10 femei doresc să le ascundă. Din fericire, părul nu încărunțește peste noapte. Deci, avem timp să găsim o soluție. Aici sunt câteva sugestii:
1. Stilul șuvițelor de păr blond fac părul alb mai puțin vizibil.
2. Vopsirea părului temporar sau permanent, într-o nuanță apropiată de culoarea naturală a părului.
3. Produsele sub formă de spray vopsesc temporar rădăcinile până la următoarea spălare.
4. Șampoanele colorante și balsamurile cum sunt cele din gama Plantur39 Color sunt ideale pentru a prelungi intervalul de timp dintre vopsiri. Aceste produse conțin pigmenți care se fixează numai pe suprafața firului de păr și, mai mult de atât, previn căderea părului*, simultan cu procesul de colorare.

* din cauza modificărilor hormonale
Disponibil in farmacii
Preț recomandat: Șampon 250ml – 53 RON / Balsam 150ml – 46 RON
Pentru mai multe informații accesați www.plantur39.com

Ah, părul alb a început să se vadă! Sau Oops, trebuie să-mi vopsesc părul din nou! De câte ori nu te-ai gândit la asta în timp ce te uiți critic în oglindă? Probabil o dată pe lună, atunci când părul crescut la rădăcini devine vizibil sau când părul își pierde strălucirea de la spălări repetate... Sau poate că nu ți-ai vopsit părul încă, dar primele fire de păr alb se văd din ce în ce mai mult! Până ajungi la coafor pentru a-ți vopsi părul din nou, încearcă gama inovatoare Plantur 39 Color, șampon și balsam cu complex de fito-cafeină. Gamă recunoscută pentru eficiența sa împotriva căderii părului*, Plantur 39 are acum două noutăți: Plantur 39 Color Brown și Plantur 39 Color Blonde.

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Te-am adaugat in lista mea de bloguri! As fi incantata daca m-ai adauga si tu
    MI-am uitat parola la blogul vechi, si am facut altul :)
    https://universulcosmeticelor.blogspot.com/
    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuie neaparat sa le incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere