Lansare Flagship Store SENSE

12:11:00

SENSE inaugurează primul Flagship Store, un concept premium 100% românesc

SENSE, marca românească de modă lansată pe piaţă în urmă cu peste un deceniu, inaugurează în primăvara 2019, primul Flagship Store, situat în Bucureşti, pe Str. Jean-Louis Calderon nr.54. Acest nou pas marchează parcursul ascendent şi dezvoltarea continuă a brandului şi stă mărturie a angajamentului de a oferi clientelor atât haine frumos-lucrate, de o calitate excepţională şi accesibile ca preţ, cât şi o experienţă de cumpărături bine formulată. 



Povestea SENSE (www.fashionsense.ro) a început în 1997, când soţii Cristina şi Sorin Chiriac – de profesie ingineri textilişti – au deschis la Roman, o mică secţie cu 40 de operatori, care producea confecţii pentru export. Experienţa acumulată în domeniul lohn, după absolvirea studiilor universitare, dar şi excelentele abilităţi de leadership, au ajutat familia Chiriac să pună, pas cu pas, bazele unui sistem de producţie competitiv şi calitativ, în cadrul căruia fiecare om, de la cel care coase şi până la cel care coordonează producţia, se simte valorizat şi parte din familie. De altfel, Sorin Chiriac se ocupă personal, şi în prezent, de bunul mers al fabricii Smirodava, pe care a preluat-o în 2006 din dorinţa de a veni în întâmpinarea clientelor cu o linie de tricotaje la cele mai înalte standarde de calitate, concepută pentru a alătura stilul şi confortul. În anul 2007 au fost deschise primele magazine SENSE, iar în anul 2008 a fost cooptată în echipă Andreea Tincu, designerul care semnează şi la ora actuală colecţiile brandului. 


Flagship Store-ul SENSE, cel de-al 17-lea magazin fizic din reţeaua naţională, reuneşte pe o suprafaţă totală de 110 mp, liniile Office, Casual şi Sense Limited Edition – colecţia de ţinute de ocazie. Conceptul care stă la baza amenajării spaţiului şi care mizează pe un design curat, aerist, cu spaţii albe şi elemente din lemn natural, precum şi ambientul (lumina care pătrunde prin ferestrele generoase) sau personalul,  facilitează crearea unei legături emoţionale şi a unei experienţe de cumpărături aparte. SENSE Flagship Store nu reprezintă doar o nouă adresă înscrisă în agendele iubitoarelor de modă, ci şi un loc în care clientele revin pentru felul în care se simt atunci când îşi petrec timpul la cumpărături, pentru recomandările valoroase de styling şi pentru raportul corect calitate-preţ. 
Paleta cromatică propusă pentru garderoba de sezon este alcătuită din nuanţe neutre, pasteluri delicate – bleu, roz pudrat, vernil, mentă, şi accente vii – roz fuchsia, galben ocru, atât sub formă de imprimeuri florale, cât şi în varianta color block. 


Mai mult decât atât, SENSE se remarcă printr-una dintre cele mai mari game de mărimi existentă pe piaţă (de la 34 la 48) şi prin ţesături inovatoare, de ultimă generaţie, realizate din fibre naturale, uşor de purtat, plăcute pe piele şi eco-friendly: mătase, bumbac, vâscoză (un material obţinut din celuloză naturală, rezistent şi cu un luciu mătăsos), cupro (o fibră cu un tuşeu mătăsos şi o bună rezistenţă la uzură şi lumină) sau Tencel (un tip special de fibră, obţinut din celuloză de masă lemnoasă, delicat la atingere ca mătasea, rezistent ca poliesterul, absorbant ca bumbacul şi răcoros ca inul). 



Săptămânal, selecţia de piese din Flagship Store-ul SENSE va fi completată cu noi modele, astfel încât pe parcursul întregului sezon, clienţii să aibă la dispoziţie variante în tendinţe, actuale, însă alcătuite ţinând cont de o linie clasică şi eminamente funcţională. Acesta este, de altfel, secretul mărcii româneşti: piese simple, reinterpretate diferit de la un sezon la altul, executate şi finisate fără cusur, cu detalii fine, atent gândite, şi ţesături de cea mai bună calitate, care se păstrează excelent ani de zile, fără a se deforma sau a se scămoşa. Şi care constituie cel mai bun exemplu de investiţie stilistică menită a satisface orice gust personal sau buget. 





You Might Also Like

1 comentarii

  1. sunt minunate, imi place tare tare mult costumul roz, cred ca tu arati traznet in el si chiar ti se potriveste!

    RăspundețiȘtergere