Par bogat si sanatos cu Plantur39

12:19:00

Produsele pentru ingrijirea parului Plantur39 le cunosc de mai demult, le-am folosit si mi-au placut mult. Am auzit diverse pareri, dar trebuie sa intelegem ca toti suntem diferiti . Ca sa-ti dai seama daca ti se potriveste, trebuie sa incercati, altfel nu merge. Si asa cum am spus, mie personal mi-au placut mult, iar tonicul din gama este genial.

Lăsat liber în vânt, împletit, purtat sub o pălărie de soare, ondulat, vopsit sau natural, oricum ar fi aranjat, părul este un simbol al feminității și, de ce nu, un element permanent de seducție. Este deci de la sine înțeles că orice femeie își dorește un păr sănătos, bogat și plin de vitalitate. 




Odată cu înaintarea în vârstă, corpul femeilor se schimbă - la fel și părul. Hormonii se dezechilibrează, iar acest lucru afectează părul.  Prin urmare, femeile se confruntă adesea cu pierderea părului. Potrivit unui studiu realizat de către Dr. Kurt Wolff și GfK România în 2015 în această categorie intră aproape 60% dintre femeile din mediul urban din România, cu vârste cuprinse între 30 și 65 de ani*. 

Motivul? La o vârstă mai tânără, rădăcina firului de păr este protejată de hormonii feminini (estrogen), într-o măsură considerabilă. Cu trecerea timpului, procentul de hormoni femini se reduce, iar influența hormonilor masculini crește. Consecința: părul devine mai subțire, cade prematur, iar linia de inserție a părului se retrage tot mai mult.
Pentru a combate aceste probleme, Institutul de cercetare Dr. Wolff, în colaborare cu departamentele dermatologice ale clinicilor universitare, a creat produsele Plantur 39. Acestea conțin un complex de substanțe active care protejează rădăcina firelor de păr față de efectele epuizante provocate de hormonii masculini: complexul Phyto-Caffeine. 



Acesta împiedică testosteronul să afecteze rădăcina firului de păr și să-i limiteze sursa de energie. Complexul Phyto-Caffeine anulează efectul negativ al testosteronului asupra rădăcinii firului de păr și combate eficient căderea părului cauzată de schimbările hormonale la femei pe măsura înaintării în vârstă. Complexul Phyto-Caffeine din produsele Plantur 39 este repede absorbit de scalp și foliculul pilos, formând un depozit de substanță activă, ce se menține până la 24 de ore. După această perioadă, depozitul de cafeină de la rădăcini trebuie refăcut. De aceea, un produs cu cafeină trebuie utilizat zilnic pentru a asigura eficiență maximă. 


Așadar se recomandată folosirea zilnică a produselor speciale de îngrijire Plantur 39:
  • Plantur 39 Șampon Phyto-Caffeine pentru păr fin și delicat conține doar substanțe de îngrijire în doze mici, pentru a menține volumul coafurii. 
  • Plantur 39 Șampon Phyto-Caffeine pentru păr vopsit și deteriorat, cu extracte naturale din grâu și provitamina B5, îngrijește și repară structura solicitată a părului. Părul va deveni neted și strălucitor.
  • Plantur 39 Tonic Phyto-Caffeine protejează rădăcina firului de păr și previne căderea părului cauzată de schimbările hormonale survenite odată cu înaintarea în vârstă a femeilor. Asigură necesarul de energie la rădăcini pentru o creștere sănătoasă în zilele în care spălarea părului cu șamponul Plantur39 nu este posibilă.
  • Balsamul pentru păr fin și delicat conține substanțe de sinteză ce cresc rezistența părului, fără a-l încărca. Părul dobândește o textură fermă și va avea mai mult volum.
  • Balsamul pentru păr vopsit și deteriorat conține compuși activi din avocado, ce sporesc strălucirea părului și protejează scalpul. 
Produsele Plantur 39 sunt disponibile în farmacii. 
Găsiți mai multe informații aici: www.plantur39.com/ro-ro/ 
sau pe noua noastră pagină de Facebook: www.facebook.com/Plantur39Romania

You Might Also Like

2 comentarii

  1. inca nu am incercat Plantur 39, o sa-l incerc probabil in primavara, atunci cam am nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am incercat acest produs dar daca voi avea nevoie sigur voi apela la el!

    RăspundețiȘtergere