Ropharma a lansat Nutradose Beauty

12:44:00

                                      O recomandare cu mare drag!
Procesul de îmbătrânire este unul complex și natural, însă modul în care organismul trădează vârsta depinde de o varietate de factori: stilul tău de viață, alimentația, genetica, procesele hormonale, expunerea la soare, medii toxice și diverse alte obiceiuri personale dăunătoare. Pentru a preveni efectele negative al acestora asupra organismului, Ropharma a lansat produsul Nutradose Beauty, într-o formulă specială care contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire.


Corpul trece printr-o varietate de schimbări pe măsură ce îmbătrânește. În general, mușchii, vasele de sânge, pielea și alte țesuturi își pierd elasticitatea. Inima devine mai puțin eficientă, oasele devin mai slabe, iar metabolismul încetinește. De asemenea, unele obiceiuri ale stilului de viață își pun amprenta în mod diferit, așa că acest proces se poate desfășura mai rapid sau mai lent. De exemplu, fumatul poate produce radicali liberi, molecule de oxigen sănătoase, care devin hiperactive și instabile. Radicalii liberi dăunează celulelor, ceea ce provoacă riduri premature.

 
Nutradose Beauty este un supliment alimentar sub formă de fiole care reprezintă modalitatea excelentă de a combate semnele de îmbătrânire și pentru a obține o frumusețe și o strălucire naturală a pielii. Formula exclusivǎ a acestui produs asociazǎ beneficiile incontestabile ale unor substanţe ce aparţin domeniului cosmeticii moderne, avȃnd rolul de a îmbunǎtǎţii structura şi aspectul pielii, precum elasticitatea şi fermitatea.

Substanțele din compoziție sunt colagenul hidrolizat, coenzima Q10, acidul hialuronic, vitamina C și concentratul de struguri roșii. Împreună, acestea reprezintă o formulă eficientă, bazată pe sute de studii medicale care și-au dovedit eficiența.

Beneficiile principale ale acestei formule sunt: îmbunătățirea microcirculaţiei şi reducerea semnelor de imbǎtrȃnire a pielii, menţinerea elasticitǎţii şi fermitǎţii pielii, îmbunǎtǎţirea structurii şi mobilitǎţii articulaţiilor și refacerea şi protejarea articulaţiilor.


Nutradose Beauty se administrează o fiolă/unidoză pe zi, dimineaţa, diluată într-un pahar cu apă, suc natural, sau ca atare pentru a proteja celulele de agresiunile externe, a asigura stralucirea și elasticitatea pielii sau o (fiolă) unidoză pe zi, seara, pentru a facilita regenerarea celulară.  Pentru acţiune prelungită se consumă minimum 10 zile.

You Might Also Like

1 comentarii