O mascara care poate mai mult! - MASCARA MED

07:55:00

Imi place mult machiajul si chiar nu exista o zi fara machiaj, cu mici exceptii.. Machiaj zilnic la mine inseamna  fresh & healthy look - hidratare,protectia solara si... o mascara obligatoriu. Un "summer look'' inseamna ceva light, dar indiferent de orice imi aplic mascara, mai ales daca e vorba despre o inovatie. Mascara Med  este noua gama de ingrijire pentru gene.


La baza MASCARA MED stau ingrediente active precum keratina, care intareste genele naturale si le hraneste in profunzime, conferindu-le flexibilitate, si pantenolul, pentru ingrijire intensiva.
Fiecare aplicare reprezinta o sursa nutritiva pentru gene! Ingredientele patrund in cuticula genelor, hranindu-le cu nutrienti ce vor stimula procesul natural de crestere.
In functie de rezultatul pe care doresti sa il obtii, MASCARA MED este disponibil in doua variante: Classic si XL- Volume.

 
Mascara MED CLASSIC este potrivit pentru un make up natural de zi, daca nu iti doresti un efect dramatic al genelor, sau daca deja te bucuri de gene lungi si nu ai nevoie de prea mult volum. In cazul in care vrei sa obtii gene cu volum rapid, din doar cateva aplicari, atunci MASCARA MED XL-Volume, care ofera de 7 ori mai mult volum, este alegerea inspirata. Indiferent de varianta aleasa, genele tale vor fi mai lungi, mai dese, imbracate intr-un negru intens, in timp ce nuanta naturala va deveni mai intensa cu fiecare utilizare.

Iar in timp ce tu iti vei admira in fiecare zi in oglinda privirea seducatoare, MASCARA MED poate fi aliatul tau de incredere, conferind frumusete si ingrijire de lunga durata cat ai clipi din gene.

Uita de extensii de gene si alege sa privesti cu incredere vara aceasta mizand pe frumusete naturala.
Daca ai plecat in cautarea produselor MASCARA MED, afla ca acestea sunt disponibile exclusiv in farmacii

You Might Also Like

1 comentarii