Miscarea #LikeYourself / NIVEA Romania

20:24:00

Cel mai important like este cel pe care ți-l dai singură în oglindă. Cel care te face să ai încredere în tine și să te simți bine în propria piele. Iar acest like va inspira și alte fete să se placă așa cum sunt, să aibă grijă de ele și să realizeze tot ceea ce își propun. Dacă dorești să fii chiar tu vocea fetelor care le oferă încredere, alătură-te Mișcării NIVEA #LikeYourself!
NIVEA, cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*, lansează Mișcarea #LikeYourself, clubul ambasadoarelor NIVEA care doresc să ducă mesajul #LikeYourself mai departe, să încurajeze fetele din toată țara să aibă încredere în ele. Cele mai active fete, vor avea parte de multe surprize și șansa să câștige premiul cel mare: o excursie la New York!
Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul inițiativei și să te înscrii în campanie cu ajutorul formularului dedicat. Dacă te alături mișcării #LikeYourself, vei face parte dintr-o poveste frumoasă cu final fericit: încurajarea multor fete tinere să aibă încredere în ele! Iar dacă îți faci griji că nu te vei descurca, află că NIVEA va fi alături de tine la orice pas, atât cu sfaturi, cât și cu premii care să te entuziasmeze.

Să fii ambasador #LikeYourself este o super experiență pe care merită să o trăiești!
 
  • Promovezi mișcarea #LikeYourself și te asociezi cu NIVEA, unul dintre cele mai iubite branduri de îngrijire: gândește-te câte fete vor fi inspirate de tine să se simtă mereu bine în pielea lor.
  • Până la finalul anului primești box-uri cool #LikeYourself cu produse NIVEA și multe accesorii fun.
  • Iar aventura #LikeYourself ajunge și mai departe: la New York!
Fii alături de NIVEA pe tot parcursul campaniei, inspiră cât mai multă lume cu postările tale și devino ambasadoarea care va duce mișcarea #LikeYourself la New York.
Mișcarea #LikeYourself se desfășoară în perioada mai – decembrie 2018. Pentru mai multe detalii urmărește paginile de Facebook și Instagram NIVEA România.

You Might Also Like

1 comentarii

  1. looks good
    Interesting blog read.
    Thank you.
    Check out our new post https://worldviewcaptures.blogspot.com/2018/06/trung-of-zun-zun-photography-talks.html

    RăspundețiȘtergere