Meet the Summer with a good mood

20:59:00

Daca totul a inflorit in jur, cerul a devenit curat si infinit de albastru, iar starea de spirit rezoneaza cu natura - atunci vara mult asteptata este chiar dupa colt!
M-am gandit sa va ofer cateva recomandari cum sa intampinam aceasta perioada frumoasa in forma fizica excelenta si armonie interioara.
Primavara si vara sunt, probabil, cele mai bune momente pentru curatarea/detoxifierea organismului.


Au aparut multe fructe si legume, verdeturi proaspete si chiar daca suna a cliseu, asta chiar ajuta organismul sa-si recapete vitalitatea dupa o iarna lunga. Incercati "dieta" cateva zile, chiar si o zi este bine. Daca vi se pare plictisitor, va recomand sa va familiarizati cu "dieta colorata", este foarte interesant si informativ. Alegeti pentru o zi o anumita culoare si cautati si consumati fructe, legume sau plante de aceiasi culoare. Apoi alta culoare. E foarte interesant, in plus, veti invata multe lucruri noi si utile : din ce vitamine sunt compuse, aflati despre fitonutrienti si nutritie echilibrata. Dupa acest detox organismul va va raspunde cu mare recunostinta, se va inbunatati sanatatea, greutatea, digestia si starea pielii. Incercati sa mancati mai usor si mai curat.
Renuntati definitiv la lucruri inutile in viata voastra!  Nu numai organismul are nevoie de curatare, dar si spatiu in jurul vostru!  Cat de banal nu ar suna, dar aruncati fara mila toate lucrurile de care nu mai aveti nevoie, pe care nu le folositi. A 27-a bluzita pe care o tineti amintire nu are ce cauta in viata voastra, sau o cescuta de la bunica din 19toamna... Minimalismul, libertatea, claritatea, comfortul. Mai mult aer si lumina!
Daca vorbim de spatiu personal o sa ma refer aici si la oamenii din  jurul nostru. Da, asa e viata, unii vin si altii pleaca. Nu regretati daca cineva din prieteni nu mai vorbeste sau unii oameni au disparut, intodeauna universul va trimite ceva mai bun, prieteni demni si oameni care o sa va faca mai fericite.
Notati-va visele si faceti planuri. Poate ca ati facut deja la inceputul anului . Atunci e bine sa incepeti sa evaluati succesele, indiferent daca s-a realizat sau nu. Niciodata nu e prea tarziu sa visezi, scrieti o lista cu ce va doriti, sa cumparati, sa primiti, sa faceti, sa schimbati... Nu uitati sa includeti micile placeri si lucruri care vor face vara asta memorabila.  Visul nu inseamna sa pierzi timpul, toate astea va vor ajuta sa intelegeti ce doriti cu adevarat, ce va face fericite. In plus, e atat de frumos sa visezi si da, visele devin realitate.
Incercati ceva nou! Este cel mai bun moment sa faceti ceva pentru voi. Cursuri de dans, desen, diferite tipuri de creativitate, dar trebuie intodeauna sa invatam ceva nou. Noile hobby-iuri dezvolta extraordinar creierul si sigur veti fi mai fericite.

Faceti exercitii fizice. Nu conteaza daca nu ati facut sport niciodata, nu conteaza ca nu aveti o sala de sport in apropiere, nu este prea tarziu sa aveti o conditie fizica buna. Puteti sa alergati in parc, sa faceti yoga, sa jucati volei,orice.Plimbarea cu bicicleta, dansul sau exercitii simple acasa . Miscarea este esentiala pentru sanatatea, tineretea si buna dispozitie. Plimbarile in aer liber si sub razele soarelui ridica dispozitia, linisteste mintea si va umple de armonie interioara. Primavara-vara este un moment minunat pentru bucurie si unitate cu natura. Sunteti de acord? Dar fara gratar, da?
Poate sfaturile enumerate par banale... Dar asta ne face sa simtim bucurie . In ciuda simplitatii lor, sunt foarte eficiente si aduc armonie in suflet. Va doresc fericire,iubire, sanatate in orice moment al anului!








You Might Also Like

5 comentarii

  1. minunate fotografii, sa ai o primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Stella, frumos articol, multumim pentru sfaturi, te pup cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevar graiesti draga mea, uitam de lucrurile astea elementare, sa avem grija de noi si de oamenii care ne inconjoara. Avem nevoie de curatenie in viata :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Muy bonitos tus dos looks! Siempre has llevado los vestidos con mucho estilo y eligiendo preciosos modelos. Me gusta la sencillez de ambos y esa manera tan informal de preparar tus outfits. Me gustan mucho las dos propuestas.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos articolul dar chiar fara un gratarel? Un peste la gratar este foarte bun si nu ma pot abtine.

    RăspundețiȘtergere