Beauty review

08:16:00

Imi face deosebita placere sa scriu despre produsele care imi plac . Si azi o sa scriu cu deosebita placere despre doua produse de makeup, pe care le folosesc.
  

           Ambele produse le-am luat din magazinul XPERT BEAUTY, le gasiti si in Top Line.



    
O crema de culoare alba cu mici particule de pigmenti care functioneaza ca un cc cream,e o crema care se transforma pe ten in nuantator. Un produs deosebit de care m-am indragostit iremediabil....
Special creata pentru o hidratare durabila, crema Hydra Finish chiar ofera hidratare ce se mentine pe parcursul zilei. Contine extract de nalba care are proprietati de hidratare si efect emolient, dar si proprietati de calmare a tenului.
In afara de hidratare, imi place efectul de iluminare deosebit, un aspect de piele sanatoasa.  Precizez, finishul este aproape mat, nu lucios, dar arata radiant. Intrucat este ca un tinted moisturiser, nu are putere de acoperire,dar uniformizeaza culoarea pielii foarte frumos. Se poate folosi si ca o baza pentru un fond de ten. Are SPF 15, dar e prea putin pentru vara.
Este un produs deosebit care face exact ce promite. Va recomand daca aveti nevoie de hidratare buna, de uniformizare usoara fara sa sufocati tenul. Si sa nu uitam, ca in spatele oricarui produs Guinot se afla cercetari riguroase de ani de zile.



Stiati ca acest fond de ten Academie este bestseller?  Pentru ca inglobeaza intr-un singur produs proprietatile unui fond de ten cu tratament avansat regenerant anti-aging.
Este ideal pentru hidratare intensa, un aspect uniform, neted si sanatos. Functioneaza ca un tratament intens impotriva ridurilor, studiile arata ca reduce semnificativ aspectul lor. Are acoperire medie cu look natural, netezeste relieful pielii, ascunde porii si petele . Se intinde foarte usor, fara dare si  se aseaza foarte frumos pe ten. Daca aveti ten normal sau uscat, probabil  ca  e unul din cele mai bune fonduri de ten.
Iubesc ambele produse,le folosesc cu mare,mare placere. Brandurile GUINOT si ACADEMIE le gasiti exclusiv in magazinele XPERT BEAUTY si TOP LINE / sau online pe site-urile lor.


You Might Also Like

3 comentarii

  1. Cred ca toate femeile si-ar dori sa foloseasca numai produse de cea mai buna calitate, dar nu toate isi pot permite.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le folosesti cu mare drag, minunate produse!

    RăspundețiȘtergere
  3. Valeria Chertes15 mai 2018 la 12:02

    Mi se pare un produs excelent.

    RăspundețiȘtergere