Meșteșugari de gusturi
18:41:00
Saptamana trecuta am fost aici, am degustat bunatati, mi-a placut, va relatez. Daca aveti drum prin zona, vizitati neaparat! Prelungirea Ghencea nr 262
Produsele carmangeriei "Meșteșugari de gusturi", în incinta restaurantului Burger&Grill House - o bunatate , ambele fiind o afacere de familie a soților Cristina și Ioan Smadu.
Produsele carmangeriei "Meșteșugari de gusturi", în incinta restaurantului Burger&Grill House - o bunatate , ambele fiind o afacere de familie a soților Cristina și Ioan Smadu.
De
la înființare, din 2015, soții Smadu și-au propus să folosească materii
prime și condimente naturale și să respecte rețetele tradiționale din
zona Făgărașului, pentru a obține mezeluri gustoase, ca acasă, la
Sâmbăta, localitatea de baștină a lui Ioan.
Această abordare le-a garantat succesul, mezelurile lor fiind apreciate, iar afacerea crescând firesc, sănătos.
Pe
lângă mezeluri, carmangeria situată în Prelungirea Ghencea, mai produce
și burgeri din carne de vită Black Angus, destinați restaurantelor, dar
și preparării în restaurantul aflat alături de carmangerie.
Păstrând
principiile după care este condusă carmangeria, meniul restaurantului
conține preparate sănătoase, din carne, legume și condimente naturale,
fără aditivi și înlocuitori. Simplitatea rețetelor pune în valoare
calitatea și prospețimea ingredientelor.
Pe
lângă mezeluri, carmangeria situată în Prelungirea Ghencea, mai produce
și burgeri din carne de vită Black Angus, destinați restaurantelor, dar
și preparării în restaurantul aflat alături de carmangerie.
Păstrând
principiile după care este condusă carmangeria, meniul restaurantului
conține preparate sănătoase, din carne, legume și condimente naturale,
fără aditivi și înlocuitori. Simplitatea rețetelor pune în valoare
calitatea și prospețimea ingredientelor.
Carnea
prelucrată în carmangerie este de proveniență românească, iar
"aprovizionarea cu materii prime de calitate este o provocare continuă",
cum a specificat directorul general Cristina Smadu.
Ioan
Smadu, cel care se ocupă de partea de producție, are drept permanentă
preocupare menținerea echilibrului între preț și calitatea produsului.
Acesta ne-a dezvăluit că "simpla respectare a rețetelor și a calității
ingredientelor nu este suficientă, supravegherea procesului de producție
fiind extrem de importantă pentru a obține un produs de calitate, care
să se încadreze în prețul de vânzare propus".
Gustul produselor, testate în magazinul sau restaurantul familiei Smadu, vă pot convinge!
4 comentarii
Niste minunatii, ce bine arata.
RăspundețiȘtergereMi s-a facut o foame citind articolul si privind imaginile cum nu-ti poti imagina.
RăspundețiȘtergereMi s-a facut o foame citind articolul si privind imaginile cum nu-ti poti imagina.
RăspundețiȘtergerearata bine, un gratar din cand in cand merge!
RăspundețiȘtergere