O zi de rasfat la THAICO SPA

17:01:00

Da.. as vrea eu o zi, bine, nu a fost o zi intreaga, dar toata dupa ameaza. Am hotarat ca merit un rasfat pe cinste, asa ca m-am programat la THAICO SPA si vineri dupa ameaza m-am prezentat. Cu  o dorinta mare de relaxare adevarata si macar un pic de eliminare a stresului.
De obicei merg la masaj cam o data pe luna si intodeauna aleg un masaj terapeutic, mai puternic si mai dinamic. In mod normal ar trebui sa mergem o data pe saptamana, dar comoditatea isi spune cuvantul..
Despre THAICO SPA  doar am auzit, dar pana acum nu am fost niciodata. Am auzit ca e un centru frumos si ca toate masajele fac terapeute din Indonezia, Thailanda si Filipine. Sa stie despre profesionalismul lor si chiar am vrut sa vad si sa simt pe pielea mea.
M-am programat la masaj si apoi urma tratamentul facial Dr Kleanthous, care in Bucuresti  se face exclusiv  aici.
THAICO SPA  se afla la cateva pasi de Piata Victoriei, pe Intrarea Sevastopol, nr 1. O vila frumoasa pe exterior si o oaza de liniste in interior. Te intampina muzica asiatica de relaxare.




Am ales un masaj asiatic profund care imbina tehnici traditionale, presopunctura si senzatia de relaxare.
Da, mi-a facut masaj o fata balineza si credeti-ma, nu seamana cu niciun masaj obisnuit.
Mai intai mi-a facut ritualul floral pentru picioare si apoi a trecut la masajul propriu zis. Mi-a placut tare mult,  aveam o senzatie de plutire, dar in acelasi timp de tonifiere. Tehnica e cu totul alta, asa ca va invit aici sa descoperiti despre ce e vorba si sa simtiti pe pielea voastra.




Ma gandesc ca o zi de rasfat din cap pana in picioare ar putea fi un cadou nemaipomenit pentru o femeie sau de ce nu, si pentru un barbat..
Dupa ce m-am dezmetecit de la masaj, a urmat tratamentul facial cu produsele Dr Kleanthous.
Acest brand s-a lansat in Bucuresti recent, dar in tara puteti gasi saloane care fac aceste tratamente.
 Principiul care se află la baza produselor Dr. Kleanthous pornește de la îmbunătățirea continuă a structurii pielii prin moleculele de suport celular (C.S.M.). Indiferent dacă este vorba despre riduri, cearcăne, țesut obosit sau chiar căderea părului, moleculele de suport celular (C.S.M.) ajută la revitalizarea funcțiilor pielii pe termen lung, acesta fiind elementul de bază împotriva îmbătrânirii epidermei.
Eu am ales tratamentul Sono Beauty LIfting - un tratament fabulos  care foloseste ultrasunete, cromoterapia si aplicarea mastii speciale cu ingredienti activi . Prin acest tratament se reactiveaza regenerarea a pielii prin spatii intercelulare, creste   fermitatea pielii,iar efectul este vizibil imediat.
Tenul este profund hidratat,mai ferm si luminos. Se recomanda un tratament la 2-3 luni.




Dr Kleanthous - companie germana infiintata cu 20 de ani in urma de catre dr Kleanthous. El a facut cateva descoperiri in domeniul medicinei si a esteticii si anume cell supporting molecules pe care a introdus pentru prima oara in domeniul cosmeticii.
Asadar, tratamentele dr Kleanthous  trebuie incercate neaparat. In Bucuresti le gasiti la THAICO SPA, in tara - Brasov, Cluj, Oradea, Sf Gheorghe, Turda, Medias, Alba Iulia, Bacau, Odorheiu Secuiesc, Satu Mare, Baia Mare, Tg Mures

Dragilor, nu trebuie sa asteptam momente speciale ca sa facem ceva pentru noi, momentele astea le facem noi. Momente frumoase care ne echilibreaza sufletul, ne relaxaseaza mintea si pana la urma ne fac viata mai frumoasa!




You Might Also Like

0 comentarii