ROWENTA Premium Care

13:10:00

Descoperă noutatea acestei veri: Rowenta  gama Premium Care, atingerea fină de cașmir și sănătate la superlativ pentru părul tău!
Pentru coafuri premium, lasă-te ghidata de beauty influencerii acestei veri: placa Premium Care Brush&Straightperia rotativă Premium Care Brush Activ, ondulatorul Premium Care Steam Curler și uscătorul de păr Premium Care Silence AC.
Bucură-te de o îngrijire naturală a părului tău și simte atingerea fină a cașmirului !
Let your hairvibe do the talking
Orice ati alege - volum, bucle, par drept, alege noua gama Premium Care Rowenta. Noile produse pentru hairstyle ROWENTA aranjeaza parul, dar in acelasi timp il protejeaza, hidrateaza  si pastreaza naturaletea naturala. Invelisul de protectie cu proteina de casmir, cheratina si ulei de argan ofera cea mai buna ingrijire parului tau! 
 
Placa Rowenta Premium Care Brush & Straight pentru dimineți perfecte.


Premium Care Brush & Straight conferă părului volum în timp ce îl îndreaptă, datorită periei cu peri naturali integrate ce ajută la separarea perfectă a firelor de păr. Învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan şi funcția ionică protejează și mențin părul mătăsos și sănătos exact așa cum ți-l dorești. În plus, plăcile mobile asigură o presiune uniformă, fermă și precisă, indiferent de grosimea şuviţei pentru o îndreptare perfectă de la rădăcină până la vârfuri.


Peria rotativă Rowenta Premium Care Brush Activ, pentru după-amiezi lejere

 Premium Care Brush Activ păstrează hidratarea naturală, reduce efectul de electrizare, lăsându-l în același timp neted și mătăsos.
Tips&tricks! Setarea pentru aer rece este cea care oferă touch-ul final al coafurii tale și un look profesional la tine acasă.
Ondulatorul cu abur Premium Care Steam Curler, pentru seri strălucitoare
  Ondulatorul cu abur Premium Care Steam Curler, cu tehnologia Hydraboost integrată, păstrează până la 98% din hidratarea naturală a părului și asigură rezultate impecabile fără riscul de supraîncălzire. Îți poți aranja părul în funcție de dispoziție – fie că vrei bucle lejere, strânse sau romantice, e suficient să alegi temperatura dorită din cele opt setări ale ondulatorului. Ecranul LCD îți va arăta temperatura selectată, între 130°C și 200°C, astfel încât vei avea control şi precizie desăvârşite.

 
Uscătorul Rowenta Premium Care Silence AC, pentru orice moment al zilei
  Silence Care de la Rowenta este uscătorul cu putere de 2300 W și motor AC cu TurboBoost pentru o uscare profesională, silențioasă și rapidă, de la rădăcină până la vârfuri. Tehnologia Hydraboost păstrează cu până la 25%  din hidratarea naturală a părului, iar infuziile de cheratină și ulei de argan, împreună cu  învelișul din proteina de caşmir, protejează optim firul de păr.

                 Ai toate instrumente la indemana! Fii frumoasa in fiecare zi!
                                      ROWENTA LOVE YOUR HAIR!

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Прекрасный фен с вращающейся насадкой( как на второй фотографии)), у меня был, но нечаянно сломала, сейчас уже видимо перевыпустили, надо покупать !
    Zelenoglazka)))

    RăspundețiȘtergere
  2. bune, chiar as avea nevoie de un ondulator, desi nu-mi fac des parul!

    RăspundețiȘtergere