Movie time / Power Rangers

11:11:00

Power Rangers” spune povestea a cinci adolescenți obișnuiți care trebuie să devină extraordinari pentru a-și salva micuțul orășel, Angel Grove – și lumea – de o amenințare extraterestră. Aleși de destin, cei cinci eroi descoperă cu repeziciune că ei sunt singurii care pot salva planeta. Dar pentru a face asta, vor trebui să-și depășească problemele din viața de zi cu zi și, înainte de a fi prea târziu, să-și unească forțele pentru a deveni Power Rangers.
Regizat de Dean Israelite („Proiectul Almanac”), „Power Rangers” îi are în rolurile principale pe Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G, Ludi Lin, Bill Hader, Bryan Cranston și Elizabeth Banks. Scenariul este scris de John Gatins („Kong: Insula Craniilor”, „Pumni de oțel”), pe baza unei povești create de Matt Sazama & Burk Sharpless („Dracula: Povestea nespusă”) și Michele Mulroney & Kieran Mulroney. Haim Saban, Brian Casentini (seria TV „Power Rangers”), Wyck Godfrey și Marty Bowen (saga „Amurg”, „Sub aceeași stea”, franciza „Labirintul”) sunt producătorii peliculei.
 
Pelicula în sine a obținut 17 distincții, cele mai importante fiind premiul Truly Moving Picture la festivalul Heartland Film, un premiu Independent Spirit pentru scenaristul Jesse Andrews (care a adaptat astfel romanul său pentru adolescenți) și două premii la Festivalul de Film de la Sundance în 2015 – Marele Premiu al Juriului și Premiul Publicului pentru regizorul Alfonso Gomez-Rejon.

Cyler a crescut în Jacksonville, Florida, având doi frați mai mari – el a fost numit după tatăl său, Ronald, șofer de tir; mama sa este absolventă a Cordon Bleu. După ce a participat la prima sa audiție în orașul natal, Cyler a fost invitat să participe la o tabără de actorie la Los Angeles, în 2012. Părinții săi au făcut atunci tot posibilul pentru a se muta la Los Angeles, permițându-i astfel lui Cyler să-și urmeze pasiunea pentru actorie. După ce a terminat liceul în California în 2013, el a obținut un rol în pelicula independentă „Inimi înflăcărate” (în care, întâmplător, îi dă viață unui personaj numit R.J.).
După succesul obținut cu „Eu, Earl și sfârșitul ei”, Cyler a obținut un rol în satira despre războiul din Orientul Mijlociu „War Machine”, în care mai apar Brad Pitt, Will Poulter, Emory Cohen și Topher Grace. El face parte din distribuția celui de-al doilea sezon al seriei de comedie HBO „Directori adjuncți”, care a fost creată de Danny McBride. Totodată, actorul va apărea în serialul de comedie Showtime „I’m Dying Up Here”, al cărui producător executiv este Jim Carrey.
 
Ținând seamă de numeroșii și pasionații fani ai Power Rangers, realizatorii au știut de la început că trebuiau să creeze un film care să le satisfacă așteptărilor pasionaților veterani, dar și noilor fani ai francizei. „Când s-a lansat prima oară, serialul a cucerit inimile a sute de mii de fani din toată lumea, care au devenit și mai numeroși de-a lungul generațiilor, în ultimii 23 de ani,” comentează producătorul Brian Casentini. „Noi ne iubim fanii la fel de mult pe cât iubesc ei franciza, așa că ne-am asigurat, pe măsură ce dezvoltam scenariul filmului, că respectăm cu devotament personajele originale Mighty Morphin Power Rangers, adăugându-le totuși trăsături noi, pentru mai multă profunzime.”
Regizorul filmului, Dean Israelite, a crescut în Africa de Sud urmărind „Mighty Morphin Power Rangers”. „A devenit un adevărat fenomen acolo, la fel cum s-a întâmplat și în alte locuri de pe pământ,” spune el. „Cel mai bine îmi amintesc cum te făcea serialul să te simți: stăpân pe situație. Când am auzit că acest proiect va reimagina serialul, am devenit foarte entuziasmat. Am știut că dacă voi putea explora atmosfera seriei originale, filmul acesta avea să fie o aventură incredibilă.”
Israelite spune că respectarea energiei și atmosferei serialului de televiziune a fost fundamentală pentru orice decizie luată de echipa de producție. „Am ajuns în punctul acesta pentru că fanii au susținut această serie mai bine de 23 de ani. Era obligatoriu ca aceștia să plece de la film cu sentimentul că noi le-am prezentat o aventură în care am adus la viață tot ceea ce ei iubesc la serial – și noi la fel – într-un mod contemporan, respectând în același timp mitologia personajelor.”
                                                       DIN 7 APRILIE LA CINEMA!

You Might Also Like

1 comentarii