ELIZABETH ARDEN / New Advanced Ceramide Capsules

09:18:00

Despre fascinantul brand ELIZABETH ARDEN am scris de nenumarate ori, inclusiv istoria, toate articole le puteti gasi pe blog introducand cuvantul-cheie in casuta de cautare din sus dreapta. Merita sa le cititi, veti descoperi multa informatie si produse fabuloase.
Dar astazi vorbim despre o noutate, de fapt o reinnoire a gamei ceramide capsules, o gama foarte cunoscuta si apreciata.
    Prima data gama s-a lansat in 1990 si de atunci a avut un succes foarte mare la nivel global.


Pentru a intelege mai bine cum functioneaza ceramidele, imaginati-va ca pielea noastra e ca un zid de caramida. Celulele pielii sunt ca niste caramizi si ceramidele alcatuiesc mortarul intre ele.
Cand pielea pierde capacitatea de reinnoire, de a se reface, isi pierde fermitatea si elasticitatea, in ajutorul ei vin ceramidele.
Tehnologia avansata Ceramide Capsules lupta impotriva imbatranirii pielii, ajuta la hidratarea ei, previne ridurile, ofera fermitate, elasticitate, astfel fiecare celula este reinnoita, iar tenul arata mult mai tanar.
Tsubaki oil si retinyl sunt ingredientele-cheie in aceasta formula, ingrediente fabuloase pentru piele.
Textura este usoara care se aplica si intra in piele rapid, iar tenul arata neted si luminos. Eu doar atat va spun - formula este fabuloasa si merita sa incercati acest produs!!! Advanced Ceramide Capsules Elizabeth Arden gasiti in parfumeriile Sephora, Kendra si online. Va doresc sa fiti mereu fabuloase!


You Might Also Like

0 comentarii