My current hair care routine

17:06:00

Dragelor , asa cum v-am obisnuit , din cand in cand va prezint produse pentru ingrijirea parului .Astazi vor aparea cateva noi , asadar , iata ce folosesc in prezent .

Sampon Timotei 0% parabens
Keune Sleek &Shine conditioner
Samponul este fantastic, de fapt toata gama Timotei 0% parabens este minunata . Il gasiti  aici
Imi place ca nu incurca deloc parul, il lasa moale, matasos , nu ingrasa repede parul.
Balsamul il gasiti aici si este absolut fantastic treatment! De cand il am , pur si simplu nu am cuvinte. Mi-a schimbat parul in bine mult!
Moroccanoil heat protection
Nioxin Diaboost
Spray pentru protectia termica Moroccanoil imi place tare mult. Are dispersie foarte, foarte fina , protejeaza bine parul si in plus , contine moroccan oil . Nu ingrasa si nu ingreuneaza parul!
Diaboost de la Nioxin - love! Il aplic pe parul umed 4-5 pompite . Cine are par fin, subtire si putin, acest produs este salvarea. Mareste volumul firului de par , ofera aspect de par mult mai bogat si sanatos. Din gama Nioxin puteti gasi multe tratamente , inclusivpentru caderea parului , foarte eficiente!

Spray pentru volum Vitality's
Spray pentru stralucire Vitality's
Fixativ Subtil
Iata doua produse noi , gama Vitality's . Intrucat folosesc mereu spray pentru volum si produsul meu iubit de la Goldwell nu il mai gasesc pe nicaieri, am luat pe acesta. Toata gama Vitality's o gasiti la magazinul TopLine din Regina Maria , acum toata gama Vitality's este la reducere, intrucat se retrage din vanzari
Spray pentru volum la radacina m-a impresionat din prima , este foarte usor , nu ingrasa parul[cum face Loreal Volumetry] , ofera volumul promis. Chiar recomand!
Am luat si spray pentru stralucire [ iubesc Londa si Wella] , dar m-ai schimb produse, fac si eu experimente.
Intradevar, stralucirea , aspect mirror- glossy hair nu este o minciuna. Ofera o stralucire spectaculoasa, aspectul parului de papusa , sanatos si matasos. Foarte bun! Recomand
Si cel mai bun fixativ[il gasiti exclusiv la Melkior] Subtil , are o fixare medie, dar nu lipeste , nu ingrasa , nu imbacseste parul. Este the best! Recomand din tot sufletul sa-l incercati!
Si peria incalzita Remington - o perie geniala, sincer. O folosesc foarte des , este extrem de usor de utilizat , coafura iese exact ca la salon . Ofera volum, par matasos, neted in doar 5 minute maxim. O ador!
Multumesc mult pentru atentie, poate informatiile mele vor fi de folos si voua!

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Great review sweetheart...Thx for sharing..:-) kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveam impresia ca avem aceeasi masca Keune, dar se pare ca nu. Oricum sunt singura ca ambele sunt la fel de faine si eficiente. Eu sunt indragostita iremediabil de a mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hola guapa, desde luego para mantener el pelo bonito y cuidado como tu lo tienes hay que tener unos sencillos cuidados, con productos especificos.
    Besos.
    Miestiloesasi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am incercat pana acum produsele moroccanoil dar ma tenteaza tare :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am folosit recent un sampon Timotei si acum ii cam duc dorul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Of, Maroccanoil il vreau si eu!!!

    RăspundețiȘtergere