Tehnologia CeraVe / Ceramide esentiale pentru pielea ta

12:39:00

In 2005 specialistii CeraVe impreuna cu dermatologi renumiti au creat o gama de produse pentru ingrijirea pielii, imbogatita cu trei ceramide esentiale pentru restabili bariera naturala a pielii. De atunci a trecut ceva vreme, iar marca CeraVe este acum lider de vanzari si foarte populara in intreaga lume.
Pentru CeraVe a fost dezvoltata o tehnologie revolutionara care ofera eliberare treptata a ingredientelor activi si prin urmare, hidratare intensa, eficienta si de lunga durata.
Cunosc acest brand de vreun an, practic de cand s-a lansat in Romania, am folosit multe produse si toate imi plac.

Acum, cand s-a schimbat sezonul si pielea noastra sufera de frig, vant si oricum trebuie sa schimbam rutina de ingrijire in fiecare sezon, am revenit la CeraVe - aliatul pielii mele pentru hidratare eficienta.




Imi place foarte mult Cleanser hidratant! Gelul fin non-spumant curata eficient, indeparteaza murdaria si contribuie la hidratarea pielii. Este absolut minunat, ne agresiv si foarte hidratant.

Crema / Lotiunea hidratanta o folosesc de ceva vreme, mi-a ramas foarte putin. Este perfecta pentru ingrijirea zilnica, ca baza de machiaj si chiar si seara. Are o textura lejera si lasa pielea extrem de fina. In plus, in afara de ceramide esentiale, contine acid hialuronic si niaminacida, care calmeaza pielea.
Toate produsele sunt super eficiente, ofera hidratare pe termen lung, este tot ce trebuie in sezonul rece. Ingrediente prietenoase, fara parabeni, parfum si alte minuni. Toate produsele se gasesc in farmacii. Recomand cu drag!

You Might Also Like

1 comentarii